İletişim
Telefon Rehberi
Geleceğinize Açılan Kapı...
International Relations
International Students
Bilgi Edinme
Telefon Rehberi
İletişim
Türkçe
English
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Hakkımızda
Hakkımızda
Bölüm Hakkında
Bölüm Başkanı Mesajı
Misyon ve Vizyon
Temel Değerler
Politikalar
Sayısal Bilgiler
İletişim
Yönetim
Yönetim
Bölüm Başkanı
Bölüm Başkan Yardımcısı
Bölüm Kurulu
Akademik Bölüm Kurulu
Bölüm Komisyonları
Bölüm Koordinatörleri
İdari Birimler
Önceki Bölüm Başkanları
Lisans
Lisans
Öğrenci Bilgi Sistemi
Bologna Bilgi Sistemi
Akademik Takvim
Uyum Programı
Akademik Görüşme Gün ve Saatleri
Akademik Danışmanlar
Ders Programı
Staj-Uygulama
Ders Listesi
Ders İçerikleri
Çift Anadal Programı (ÇAP)
Yandal Programı
Burs ve Kredi
Yatay ve Dikey Geçiş
Kısmi Zamanlı Öğrenci
Öğrenci Konseyi
Öğrenci Kulüpleri
Öğrenci Memnuniyet Anketi
Mezuniyet Bilgi Sistemi ve Mezun Görüşleri
Öğrenci Uygulama Rapor Formu
Lisansüstü
Lisansüstü
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Anabilim Dalı
Öğretim Üyeleri
Öğrenci Bilgi Sistemi
Bologna Sistemi
Akademik Takvim
Akademik Görüşme Gün ve Saatleri
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Tezli Yüksek Lisans Ders Programı
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Tezsiz Yüksek Lisans Ders Programı
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Tezli Yüksek Lisans Programı Ders Listesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Tezsiz Yüksek Lisans Ders Listesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Tezli Yüksek Lisans Programı Ders İçerikleri
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Tezsiz Yüksek Lisans Programı Ders İçerikleri
Burs ve Kredi
Yatay Geçiş
Kısmi Zamanlı Öğrenci
Öğrenci Kulüpleri
Öğrenci Memnuniyet Anketi
Mezuniyet Bilgi Sistemi ve Mezun Görüşleri
Kalite
Kalite
Kalite Komisyonu
Kalite Politikası
Organizasyon Şeması
Paydaşlarımız
Formlar/Dilekçeler
Stratejik Plan
Öz Değerlendirme
Kalite El Kitabı
Yönetmelikler
Yönergeler
Araştırma
Araştırma
Araştırma Politikası
Bilimsel Yayınlar
Ullusal Projeler
Uluslararası Projeler
Ödüller
Toplumsal Katkı
Uluslararası
Uluslararası
Erasmus Değişim Program
Mevlana Değişim Programı
Farabi Değişim Programı
Ortaklık ve İlişkiler
Uluslararası Öğrenci
Uluslararası İlişkiler Birimi
Aday Öğrenci
Aday Öğrenci
Üniversite Tanıtım
Fakülte Tanıtım
Bölüm Tanıtım
Bölüm Tanıtım Videosu
PERSONEL
Personel Kadromuz
Akademik Personel
İdari Personel
Menu
Menu
Tüm Sorularınız İçin
Tüm Sorularınız İçin
Osmaniye Korkut
Ata
Bize Ulaşın
Telefon +90 000 000 00 00
Bizimle İletişime Geçin! Biz Sizi En Kısa Süre İçerisinde Arayalım.
Tüm Sroularınız İçin
Tüm Sroularınız İçin
Talep Formu
Bize Ulaşın
Telefon 0462 334 05 50
Bizimle İletişime Geçin! Biz Sizi En Kısa Süre İçerisinde Arayalım.
Duyuru Arşivi
"Tüm duyuru arşivimize aşağıdaki listeden ulaşabilirsiniz!"
Duyuru Arşivimiz
Duyurular
Duyuru Arşivi
29
Nisan
2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Gastronomi ve Mutfak Sanatları Programı (NÖ) 1. Sınıf Ara Sınav Takvimi
01
Mart
GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ 2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ LİSANSÜSTÜ (TEZLİ/TEZSİZ) HAFTALIK DERS PROGRAMI
01
Mart
GÜNCEL.. 2023-2024 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI GASTRONOMİ VE MUTFK SANATLARI BÖLÜMÜ DERS PROGRAMI
01
Şubat
GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ 2023-2024 GÜZ YARIYILI BÜTÜNLEME SINAV PROGRAMI
22
Ocak
2023-2024 Akademik Yılı Güz Dönemi Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Tezli/Tezsiz I. Dönem Final Sınav Programı
11
Ocak
GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ 2023-2024 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ FİNAL SINAV PROGRAMI
20
Kasım
GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ 2023-2024 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ VİZE SINAV PROGRAMI
02
Ekim
GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ 2023-2024 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ LİSANSÜSTÜ (TEZLİ/TEZSİZ) HAFTALIK DERS PROGRAMI
06
Eylül
GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ 2022-2023 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI MEZUNİYET SINAV PROGRAMI
19
Temmuz
2023-2024 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI TEZSİZ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARINA BAŞVURU VE KONTENJAN İLANI
19
Temmuz
2023-2024 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI TEZSİZ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARINA BAŞVURU VE KONTENJAN İLANI
19
Temmuz
2023-2024 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI TEZLİ YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA PROGRAMLARINA BAŞVURU VE KONTENJAN İLANI
12
Temmuz
GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI 2022-2023 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR BÜTÜNLEME SINAV PROGRAMI
16
Haziran
GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ 2022-2023 BAHAR YARIYILI FİNAL SINAV PROGRAMI
19
Nisan
GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ 2022-2023 BAHAR YARIYILI VİZE SINAV PROGRAMI
02
Mart
GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ 2022-2023 BAHAR YARIYILI DERS PROGRAMI
17
Ocak
GÜNCEL ..GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ 2022-2023 GÜZ YARIYILI BÜTÜNLEME SINAV PROGRAMI
19
Aralık
GÜNCEL ! GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ 2022-2023 GÜZ DÖNEMİ FİNAL SINAV PROGRAMI
14
Eylül
Ders Kayıtları
13
Eylül
Ders Muafiyet İşlemleri
İletişim
Aday Öğrenciler
Rektörümüzün Mesajı
Öğretim Üyeleri
Tanıtım Filmi
Faydalı Linkler
Milli Eğitim Bakanlığı
YÖK
KYK
Gençlik ve Spor Bakanlığı