Geleceğinize Açılan Kapı...
Menu
Menu
Tüm Sorularınız İçin
Tüm Sorularınız İçin
Osmaniye Korkut
Ata
Bize Ulaşın
Telefon +90 000 000 00 00
Bizimle İletişime Geçin! Biz Sizi En Kısa Süre İçerisinde Arayalım.
Tüm Sroularınız İçin
Tüm Sroularınız İçin
Talep Formu
Bize Ulaşın
Telefon 0462 334 05 50
Bizimle İletişime Geçin! Biz Sizi En Kısa Süre İçerisinde Arayalım.
GÜNCEL.. 2023-2024 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI GASTRONOMİ VE MUTFK SANATLARI BÖLÜMÜ DERS PROGRAMI

 

 

 

 

OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ KADİRLİ UYGULAMALI BİLİMLER FAKÜLTESİ

2023-2024 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI

GASTRONOMİ VE MUTFK SANATLARI BÖLÜMÜ 1. SINIF DERS PROGRAMI

Günler/Saat

08:15-09:00

09:15-10:00

10:15-11:00

11:15-12:00

13:15-14.00

14:15-15:00

15:15-16.00

16.15-17:00

Pazartesi

GMS110 İş Güvenliği Ve İşçi Sağlığı

Doç. Dr. Önder Yayla

143

GMS102 Genel İşletme

Dr. Öğr. Üy. Meral Üzülmez

143

İngilizce II

Doç. Dr. Yasin KARACA

143

GMS102 Genel İşletme

Dr. Öğr. Üy. Meral Üzülmez

143

Salı

GMS106 Davranış Bilimleri

Dr. Öğr. Üy. Meral Üzülmez

143

 

GMS104 Matematik

Öğr. Gör. Mehmet Yurtal

143

GMS114

Yönetim Ve Organizasyon

Doç. Dr. Önder Yayla

143/

GMS112

Gıda Mikrobiyolojisi

Dr. Öğr. Üy. Mevhibe Terkuran

Çarşamba

 

GMS114 Yönetim Ve Organizasyon

Doç. Dr. Önder Yayla

143/

GMS112

Gıda Mikrobiyolojisi

Dr. Öğr. Üy. Mevhibe Terkuran

TDL102 Türk Dili II

Öğr. Gör. Esra Tut

(ONLINE)

 

 

 

 

 

 

Perşembe

 

GMS116 Gıda Güvenliği Ve Hijyen

Dr. Öğr. Üy. Mevhibe Terkuran

143

GMS108

Beslenmenin Temel İlkeleri

Öğr. Gör. Şeyda Yayla

143

 

 

ATA102 Atatürk İlkeleri Ve İnkılap Tarihi II

Dr. Öğr. Üy. Çağlar Tan

(ONLINE)

 

Cuma

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARILAR DİLERİZ… GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜM BAŞKANLIĞI...

 

 

 

OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ KADİRLİ UYGULAMALI BİLİMLER FAKÜLTESİ

2023-2024 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI

GASTRONOMİ VE MUTFK SANATLARI BÖLÜMÜ 2. SINIF DERS PROGRAMI

Günler/Saat

08:15-09:00

09:15-10:00

10:15-11:00

11:15-12:00

13:15-14.00

14:15-15:00

15:15-16.00

16.15-17:00

Pazartesi

GMS208 İçecek Teknolojisi

Dr. Öğr. Üy. Mevhibe Terkuran

Toplantı Salonu 1

GMS210 Mesleki İng II

Dr. Öğr. Üy. Mevhibe Terkuran

Toplantı Salonu 1

GMS238

Sürdürülebilir Gastronomi

Doç. Dr. Önder Yayla

 

 

 

Salı

 

 

 

 

 

 

 

 

Çarşamba

 

 

 

GMS240 Gıda Mevzuatı

Dr. Öğr. Üy. Mevhibe Terkuran

143

 

GMS228 İnsan Kaynakları Yönetimi

Dr. Öğr. Üy. Meral Üzülmez

Toplantı salonu 1

 

Perşembe

GMS236

Kültürel Miras Yönetimi

 

Dr. Öğr. Üy. Meral Üzülmez

 

GMS234 Gönüllülük Çalışmaları

Doç. Dr. Önder Yayla/

GMS236

Kültürel Miras Yönetimi

Dr. Öğr. Üy. Meral Üzülmez

GMS234 Gönüllülük Çalışmaları

Doç. Dr. Önder Yayla

 

 

 

 

GMS206 Mutfak Hizmetleri Uygulaması I

Dr. Merve Onur

Toplantı Salonu 1

 

Cuma

 

 

 

 

GMS204 Türk Mutfak Kültürü

Öğr. Gör. Şeyda Yayla

143

 

GMS202 Tatlı Ve Pasta Sanatı

Ergin Fidan

143

 

 

 

 

ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARILAR DİLERİZ… GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜM BAŞKANLIĞI...

 

 

 

 

OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ KADİRLİ UYGULAMALI BİLİMLER FAKÜLTESİ

2023-2024 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI

GASTRONOMİ VE MUTFK SANATLARI BÖLÜMÜ 3. SINIF DERS PROGRAMI

Günler/Saat

08:15-09:00

09:15-10:00

10:15-11:00

11:15-12:00

13:15-14.00

14:15-15:00

15:15-16.00

16.15-17:00

Pazartesi

GMS332 Yaratıcılık

Öğr. Gör. Şeyda Yayla

Toplantı Salonu 2

GMS308 Tabak Tasarımı

A Grubu

K.Mutfak

Öğr. Gör. Şeyda Yayla

Toplantı Salonu 2

 

 

GMS308 Tabak Tasarımı

B Grubu

Öğr. Gör. Şeyda Yayla

K. Mutfak

Toplantı Salonu 2

Salı

 

GMS326

Ziyafet Yönetimi

Samet Taş

Toplantı Salonu 1

 

 

 

 

 

Çarşamba

GMS334 Yiyecek İçecek Pazarlaması

Dr. Öğr. Üy. Meral Üzülmez

Toplantı Salonu 1

 

 

 

 

GMS312 Mesleki İngilizce IV

Dr. Öğr. Üy. Mevhibe Terkuran

Toplantı Salonu 2

Perşembe

 

GMS302 Türk Mutfağı Uygulamaları

Ergin Fidan

Büyük Mutfak

Toplantı Salonu 1

 

GMS310 Menü Planlama Ve Maliyet Kontrolü

Dr. Öğr. Üy. Mevhibe Terkuran

Toplantı Salonu 2

 

 

Cuma

GMS336

Pastacılık Ve Çikolata Yapım Teknikleri

Dr. Merve Onur

Büyük Mutfak

Toplantı Salonu 1

GMS304 Dünya Mutfak Kültürü

Dr. Merve Onur

Toplantı Salonu 1

 

 

ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARILAR DİLERİZ… GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜM BAŞKANLIĞI...


 

OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ KADİRLİ UYGULAMALI BİLİMLER FAKÜLTESİ

2023-2024 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI

GASTRONOMİ VE MUTFK SANATLARI BÖLÜMÜ 4. SINIF DERS PROGRAMI

Günler/Saat

08:15-09:00

09:15-10:00

10:15-11:00

11:15-12:00

13:15-14.00

14:15-15:00

15:15-16.00

16.15-17:00

Pazartesi

GMS424 Gastronomi Psikolojisi

Dr. Öğr. Üy. Meral Üzülmez

251

 

GMS432

Yiyecek İçecek İşletmelerinde Mekân Tasarımı Ve Konsept

Doç. Dr. Önder Yayla

Toplantı Salonu 2

GMS410 Gıda Formülasyonları Ve Duyusal Analiz

Dr. Öğr. Üy. Mevhibe Terkuran

B. Mutfak

Toplantı Salonu 2

Salı

GMS412 Füzyon Mutfak

Öğr. Gör. Şeyda Yayla

B.Mutfak

Toplantı Salonu 1

GMS414 Kore Mutfağı

Öğr. Gör. Şeyda Yayla

B.Mutfak

Toplantı Salonu 1

Çarşamba

GMS418 Yaratıcı Mutfak Uygulamaları

Öğr. Gör. Şeyda Yayla

B. Mutfak

Toplantı Salonu 1

 

GMS418 Yaratıcı Mutfak Uygulamaları

Öğr. Gör. Şeyda Yayla

B. Mutfak

Toplantı Salonu 1

 

Perşembe

GMS402 Mezuniyet Projesi

Dr. Merve Onur

 

GMS404 Gastronomi Seminerleri

Doç. Dr. Önder Yayla

Konferans Salonu

 

 

Cuma

GMS402 Mezuniyet Projesi

Doç. Dr. Önder Yayla

Öğr. Gör. Şeyda Yayla

Dr. Öğr. Üyesi Meral Üzülmez

Dr. Öğr. Üyesi Mevhibe Terkuran

 

 

 

GMS402 Mezuniyet Projesi

Doç. Dr. Önder Yayla

Öğr. Gör. Şeyda Yayla

Dr. Öğr. Üyesi Meral Üzülmez

Dr. Öğr. Üyesi Mevhibe Terkuran

 

 

GMS402 Mezuniyet Projesi

Dr. Merve Onur

Doç. Dr. Önder Yayla

Öğr. Gör. Şeyda Yayla

Dr. Öğr. Üyesi Meral Üzülmez

Dr. Öğr. Üyesi Mevhibe Terkuran

 

ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARILAR DİLERİZ… GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜM BAŞKANLIĞI...

 

3 Mart 2024