OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ KADİRLİ UYGULAMALI BİLİMLER FAKÜLTESİ
2023-2024 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI
GASTRONOMİ VE MUTFK SANATLARI BÖLÜMÜ 1. SINIF DERS PROGRAMI
Günler/Saat
|
08:15-09:00
|
09:15-10:00
|
10:15-11:00
|
11:15-12:00
|
13:15-14.00
|
14:15-15:00
|
15:15-16.00
|
16.15-17:00
|
Pazartesi
|
GMS110 İş Güvenliği Ve İşçi Sağlığı
Doç. Dr. Önder Yayla
143
|
GMS102 Genel İşletme
Dr. Öğr. Üy. Meral Üzülmez
143
|
İngilizce II
Doç. Dr. Yasin KARACA
143
|
GMS102 Genel İşletme
Dr. Öğr. Üy. Meral Üzülmez
143
|
Salı
|
GMS106 Davranış Bilimleri
Dr. Öğr. Üy. Meral Üzülmez
143
|
|
GMS104 Matematik
Öğr. Gör. Mehmet Yurtal
143
|
GMS114
Yönetim Ve Organizasyon
Doç. Dr. Önder Yayla
143/
GMS112
Gıda Mikrobiyolojisi
Dr. Öğr. Üy. Mevhibe Terkuran
|
Çarşamba
|
|
GMS114 Yönetim Ve Organizasyon
Doç. Dr. Önder Yayla
143/
GMS112
Gıda Mikrobiyolojisi
Dr. Öğr. Üy. Mevhibe Terkuran
|
TDL102 Türk Dili II
Öğr. Gör. Esra Tut
(ONLINE)
|
|
|
|
Perşembe
|
|
GMS116 Gıda Güvenliği Ve Hijyen
Dr. Öğr. Üy. Mevhibe Terkuran
143
|
GMS108
Beslenmenin Temel İlkeleri
Öğr. Gör. Şeyda Yayla
143
|
ATA102 Atatürk İlkeleri Ve İnkılap Tarihi II
Dr. Öğr. Üy. Çağlar Tan
(ONLINE)
|
Cuma
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARILAR DİLERİZ… GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜM BAŞKANLIĞI...
OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ KADİRLİ UYGULAMALI BİLİMLER FAKÜLTESİ
2023-2024 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI
GASTRONOMİ VE MUTFK SANATLARI BÖLÜMÜ 2. SINIF DERS PROGRAMI
Günler/Saat
|
08:15-09:00
|
09:15-10:00
|
10:15-11:00
|
11:15-12:00
|
13:15-14.00
|
14:15-15:00
|
15:15-16.00
|
16.15-17:00
|
Pazartesi
|
GMS208 İçecek Teknolojisi
Dr. Öğr. Üy. Mevhibe Terkuran
Toplantı Salonu 1
|
GMS210 Mesleki İng II
Dr. Öğr. Üy. Mevhibe Terkuran
Toplantı Salonu 1
|
GMS238
Sürdürülebilir Gastronomi
Doç. Dr. Önder Yayla
|
|
|
Salı
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Çarşamba
|
|
|
|
GMS240 Gıda Mevzuatı
Dr. Öğr. Üy. Mevhibe Terkuran
143
|
|
GMS228 İnsan Kaynakları Yönetimi
Dr. Öğr. Üy. Meral Üzülmez
Toplantı salonu 1
|
Perşembe
|
GMS236
Kültürel Miras Yönetimi
Dr. Öğr. Üy. Meral Üzülmez
|
GMS234 Gönüllülük Çalışmaları
Doç. Dr. Önder Yayla/
GMS236
Kültürel Miras Yönetimi
Dr. Öğr. Üy. Meral Üzülmez
|
GMS234 Gönüllülük Çalışmaları
Doç. Dr. Önder Yayla
|
GMS206 Mutfak Hizmetleri Uygulaması I
Dr. Merve Onur
Toplantı Salonu 1
|
Cuma
|
|
|
GMS204 Türk Mutfak Kültürü
Öğr. Gör. Şeyda Yayla
143
|
GMS202 Tatlı Ve Pasta Sanatı
Ergin Fidan
143
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARILAR DİLERİZ… GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜM BAŞKANLIĞI...
OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ KADİRLİ UYGULAMALI BİLİMLER FAKÜLTESİ
2023-2024 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI
GASTRONOMİ VE MUTFK SANATLARI BÖLÜMÜ 3. SINIF DERS PROGRAMI
Günler/Saat
|
08:15-09:00
|
09:15-10:00
|
10:15-11:00
|
11:15-12:00
|
13:15-14.00
|
14:15-15:00
|
15:15-16.00
|
16.15-17:00
|
Pazartesi
|
GMS332 Yaratıcılık
Öğr. Gör. Şeyda Yayla
Toplantı Salonu 2
|
GMS308 Tabak Tasarımı
A Grubu
K.Mutfak
Öğr. Gör. Şeyda Yayla
Toplantı Salonu 2
|
GMS308 Tabak Tasarımı
B Grubu
Öğr. Gör. Şeyda Yayla
K. Mutfak
Toplantı Salonu 2
|
Salı
|
|
GMS326
Ziyafet Yönetimi
Samet Taş
Toplantı Salonu 1
|
|
|
|
|
Çarşamba
|
GMS334 Yiyecek İçecek Pazarlaması
Dr. Öğr. Üy. Meral Üzülmez
Toplantı Salonu 1
|
|
|
GMS312 Mesleki İngilizce IV
Dr. Öğr. Üy. Mevhibe Terkuran
Toplantı Salonu 2
|
Perşembe
|
GMS302 Türk Mutfağı Uygulamaları
Ergin Fidan
Büyük Mutfak
Toplantı Salonu 1
|
GMS310 Menü Planlama Ve Maliyet Kontrolü
Dr. Öğr. Üy. Mevhibe Terkuran
Toplantı Salonu 2
|
|
Cuma
|
GMS336
Pastacılık Ve Çikolata Yapım Teknikleri
Dr. Merve Onur
Büyük Mutfak
Toplantı Salonu 1
|
GMS304 Dünya Mutfak Kültürü
Dr. Merve Onur
Toplantı Salonu 1
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARILAR DİLERİZ… GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜM BAŞKANLIĞI...
OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ KADİRLİ UYGULAMALI BİLİMLER FAKÜLTESİ
2023-2024 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI
GASTRONOMİ VE MUTFK SANATLARI BÖLÜMÜ 4. SINIF DERS PROGRAMI
Günler/Saat
|
08:15-09:00
|
09:15-10:00
|
10:15-11:00
|
11:15-12:00
|
13:15-14.00
|
14:15-15:00
|
15:15-16.00
|
16.15-17:00
|
Pazartesi
|
GMS424 Gastronomi Psikolojisi
Dr. Öğr. Üy. Meral Üzülmez
251
|
GMS432
Yiyecek İçecek İşletmelerinde Mekân Tasarımı Ve Konsept
Doç. Dr. Önder Yayla
Toplantı Salonu 2
|
GMS410 Gıda Formülasyonları Ve Duyusal Analiz
Dr. Öğr. Üy. Mevhibe Terkuran
B. Mutfak
Toplantı Salonu 2
|
Salı
|
GMS412 Füzyon Mutfak
Öğr. Gör. Şeyda Yayla
B.Mutfak
Toplantı Salonu 1
|
GMS414 Kore Mutfağı
Öğr. Gör. Şeyda Yayla
B.Mutfak
Toplantı Salonu 1
|
Çarşamba
|
GMS418 Yaratıcı Mutfak Uygulamaları
Öğr. Gör. Şeyda Yayla
B. Mutfak
Toplantı Salonu 1
|
GMS418 Yaratıcı Mutfak Uygulamaları
Öğr. Gör. Şeyda Yayla
B. Mutfak
Toplantı Salonu 1
|
Perşembe
|
GMS402 Mezuniyet Projesi
Dr. Merve Onur
|
GMS404 Gastronomi Seminerleri
Doç. Dr. Önder Yayla
Konferans Salonu
|
|
Cuma
|
GMS402 Mezuniyet Projesi
Doç. Dr. Önder Yayla
Öğr. Gör. Şeyda Yayla
Dr. Öğr. Üyesi Meral Üzülmez
Dr. Öğr. Üyesi Mevhibe Terkuran
|
|
|
GMS402 Mezuniyet Projesi
Doç. Dr. Önder Yayla
Öğr. Gör. Şeyda Yayla
Dr. Öğr. Üyesi Meral Üzülmez
Dr. Öğr. Üyesi Mevhibe Terkuran
|
GMS402 Mezuniyet Projesi
Dr. Merve Onur
Doç. Dr. Önder Yayla
Öğr. Gör. Şeyda Yayla
Dr. Öğr. Üyesi Meral Üzülmez
Dr. Öğr. Üyesi Mevhibe Terkuran
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARILAR DİLERİZ… GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜM BAŞKANLIĞI...