SINAV TARİHİ
|
Sınav Saati
|
1.Sınıf
|
Sınav Saati
|
2.Sınıf
|
Sınav Saati
|
3. Sınıf
|
SINAV SAATİ
|
4.Sınıf
|
PAZARTESİ
23.01.2023
|
15: 00
(D:143)
|
Atatürk İlkeleri Ve İnkılap Tarihi
Dr. Öğr. Üyesi Ferdi Akbaş
|
11.00
(D:143)
|
Yönetim Ve Organizasyon
Doç. Dr. Önder Yayla
|
10.00
(D:143)
|
Gıda Coğrafyası
Doç. Dr. Önder Yayla
|
10.00
(D:143)
|
Deneysel Pişirme Yön.
Dr. Öğr. Üyesi Mevhibe Terkuran
|
10.00
(D:143)
|
Genel Muhasebe
Öğr. Gör. Sultan Erol Aygün
|
12.00
(D:143)
|
Baharat Ve Kahve Kültürü
Prof. Dr. Saime Küçükkömürler
|
11.00
(BÜYÜK MUTFAK)
|
Mutfak Hizmetleri. Uygulaması II
Ergin FİDAN
|
13.00
(D:143)
|
Birey ve Lezzet
Doç. Dr. Önder Yayla
|
SALI
24.01.2023
|
13.00
(D:143)
|
Türk Dili I
Öğr. Gör. Esra Tut
|
10.00
(D:143)
|
Temel Sanat ve Estetik
Öğr. Gör. Şeyda Yayla
|
11.00
(D:143)
|
Mesleki İng III
Dr. Öğr. Üyesi Mevhibe Terkuran
|
11.00
(D:143)
|
Restoran İşletmeciliği
Doç. Dr. Önder Yayla
|
10.00
(D:143)
|
Gastronomi ve mutfak Sanatlarına Giriş
Doç. Dr. Önder Yayla
|
13.00
(D:143)
|
İletişim ve İnsan ilişkileri
Dr. Öğr. Üyesi Meral Üzülmez
|
12.00
(D:143)
|
Turizm Pazarlaması
Dr. Öğr. Üyesi Meral Üzülmez
|
12.00
(D:143)
|
Yenilebilir Yabani Otlar
Prof. Dr. Saime Küçükkömürler
|
ÇARŞAMBA
25.01.2023
|
10.00
(D:143)
|
İngilizce I
Doç. Dr. Önder Yayla
|
12.00
(D:143)
|
Mesleki İng I
Dr. Öğr. Üyesi Mevhibe Terkuran
|
10.00
(D:143)
|
Meslek Etiği
Öğr. Gör. Şeyda Yayla
|
13.00
|
Miksoloji
Doç. Dr. Önder Yayla
|
11.00
(D:143)
|
Dijital Okur Yazarlık
Doç. Dr. Önder Yayla
|
13.00
(D:143)
|
Kültür ve Turizm
Dr. Öğr. Üyesi Meral Üzülmez
|
13.00
(D:143)
|
Besin Kimyası
Dr. Öğr. Üyesi Mevhibe Terkuran
|
11.00
(D:143)
|
Bilimsel Araştırma Yöntemleri
Doç. Dr. Önder Yayla
|
PERŞEMBE
26.01.2023
|
10.15
(D:143)
|
Genel Ekonomi
Doç. Dr. Nermin Bahşi
|
13.00
(BÜYÜK MUTFAK)
|
Temel Mutfak Uyg.
Öğr. Gör. Şeyda Yayla
|
11.00
(D:143)
|
Girişimcilik
Dr. Öğr. Üyesi Meral Üzülmez
|
13.00
(BÜYÜK MUTFAK)
|
Dünya Mutfak Uygulamaları
Öğr. Gör. Şeyda Yayla
|
11.00
(D:143)
|
Turizme Giriş
Dr. Öğr. Üyesi Meral Üzülmez
|
12.00
(D:143)
|
Yiyecek İçecek Yönetimi
Dr. Öğr.
Üyesi Meral Üzülmez
|
13.00
(BÜYÜK MUTFAK)
|
Hamur Ürünleri
Öğr. Gör. Şeyda Yayla
|
13.00-
(BÜYÜK MUTFAK)
|
Yöresel Mutfaklar
Öğr. Gör. Şeyda Yayla
|
CUMA
27.01.2023
|
10.00
(D:143)
|
Beslenmenin Temel İlkeleri
Prof. Dr. Saime Küçükkömürler
|
11.00
(D:143)
|
Gastronomi Tarihi
Dr. Öğr. Üyesi Meral Üzülmez
|
10.00
(D:143)
|
Gıda Muhafaza Teknikleri
Prof. Dr. Saime Küçükkömürler
|
12.00
(143)
|
Endüstriyel Mutfak ve Toplu Beslenme
Dr. Öğr. Üyesi Mevhibe Terkuran
|
10.00
(D:143)
|
Sağlık Tedbirleri ve İlk Yardım
Dr. Öğr. Üyesi Mevhibe Terkuran
|
12.00
(D:143)
|
Gastronomi Turizmi
Dr. Öğr. Üyesi Meral Üzülmez
|
11.00
(D:143)
|
Servis Teknikleri
Doç. Dr. Önder Yayla
|
12.00
(D:143)
|
Gastronomi Sosyolojisi
Dr. Öğr. Üyesi Meral Üzülmez
|
|
|
13.00
(D:143)
|
Gıda Mevzuatı
Dr. Öğr. Üyesi Mevhibe Terkuran
|
|
|
|
|