Geleceğinize Açılan Kapı...
Menu
Menu
Tüm Sorularınız İçin
Tüm Sorularınız İçin
Osmaniye Korkut
Ata
Bize Ulaşın
Telefon +90 000 000 00 00
Bizimle İletişime Geçin! Biz Sizi En Kısa Süre İçerisinde Arayalım.
Tüm Sroularınız İçin
Tüm Sroularınız İçin
Talep Formu
Bize Ulaşın
Telefon 0462 334 05 50
Bizimle İletişime Geçin! Biz Sizi En Kısa Süre İçerisinde Arayalım.
GÜNCEL ..GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ 2022-2023 GÜZ YARIYILI BÜTÜNLEME SINAV PROGRAMI

 

T.C.

OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ KADİRLİ UYGULAMALI BİLİMLER FAKÜLTESİ

GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ 2022-2023 GÜZ YARIYILI BÜTÜNLEME SINAV PROGRAMI

SINAV TARİHİ

Sınav Saati

1.Sınıf

 

Sınav Saati

2.Sınıf

Sınav Saati

3. Sınıf

SINAV SAATİ

4.Sınıf

 

 

 

PAZARTESİ

23.01.2023

 

15: 00

(D:143)

 

Atatürk İlkeleri Ve İnkılap Tarihi

 

Dr. Öğr. Üyesi Ferdi Akbaş

11.00

(D:143)

Yönetim Ve Organizasyon

 

Doç. Dr. Önder Yayla

10.00

(D:143)

 

Gıda Coğrafyası

 

Doç. Dr. Önder Yayla

10.00

(D:143)

Deneysel Pişirme Yön.

 

Dr. Öğr. Üyesi Mevhibe Terkuran

 

10.00

(D:143)

 

Genel Muhasebe

 

Öğr. Gör. Sultan Erol Aygün

12.00

(D:143)

 

 

 

 

Baharat Ve Kahve Kültürü

 

Prof. Dr. Saime Küçükkömürler

 

11.00

(BÜYÜK MUTFAK)

 

 

Mutfak Hizmetleri. Uygulaması II

 

Ergin FİDAN

13.00

(D:143)

Birey ve Lezzet

 

Doç. Dr. Önder Yayla

 

SALI

24.01.2023

 

 

 

 

 

13.00

(D:143)

 

 

 

 

Türk Dili I

 

Öğr. Gör. Esra Tut

10.00

(D:143)

Temel Sanat ve Estetik

 

 

Öğr. Gör. Şeyda Yayla

11.00

(D:143)

Mesleki İng III

 

 

Dr. Öğr. Üyesi Mevhibe Terkuran

 

 

11.00

(D:143)

 

 

 

 

Restoran İşletmeciliği

 

 

Doç. Dr. Önder Yayla

10.00

(D:143)

Gastronomi ve mutfak Sanatlarına Giriş

 

Doç. Dr. Önder Yayla

13.00

(D:143)

 

İletişim ve İnsan ilişkileri

 

 

Dr. Öğr. Üyesi Meral Üzülmez

12.00

(D:143)

 

 

 

 

 

Turizm Pazarlaması

 

Dr. Öğr. Üyesi Meral Üzülmez

12.00

(D:143)

 

 

 

 

 

Yenilebilir Yabani Otlar

 

 

Prof. Dr. Saime Küçükkömürler

 

 

 

 

 

ÇARŞAMBA

25.01.2023

 

 

10.00

(D:143)

 

İngilizce I

 

Doç. Dr. Önder Yayla

 

12.00

(D:143)

Mesleki İng I

 

Dr. Öğr. Üyesi Mevhibe Terkuran

10.00

(D:143)

 

 

 

 

Meslek Etiği

 

 

Öğr. Gör. Şeyda Yayla

13.00

 

Miksoloji

 

Doç. Dr. Önder Yayla

11.00

 

(D:143)

Dijital Okur Yazarlık

 

Doç. Dr. Önder Yayla

13.00

(D:143)

Kültür ve Turizm

 

Dr. Öğr. Üyesi Meral Üzülmez

 

13.00

(D:143)

Besin Kimyası

 

 

Dr. Öğr. Üyesi Mevhibe Terkuran

11.00

(D:143)

Bilimsel Araştırma Yöntemleri

 

Doç. Dr. Önder Yayla

 

PERŞEMBE

 

26.01.2023

 

 

 

 

 

10.15

(D:143)

 

 

Genel Ekonomi

Doç. Dr. Nermin Bahşi

 

13.00

(BÜYÜK MUTFAK)

 

Temel Mutfak Uyg.

 

Öğr. Gör. Şeyda Yayla

 

 

11.00

(D:143)

 

Girişimcilik

 

Dr. Öğr. Üyesi Meral Üzülmez

13.00

(BÜYÜK MUTFAK)

 

Dünya Mutfak Uygulamaları

 

 

Öğr. Gör. Şeyda Yayla

11.00

(D:143)

 

Turizme Giriş

 

Dr. Öğr. Üyesi Meral Üzülmez

 

12.00

(D:143)

 

Yiyecek İçecek Yönetimi

 

Dr. Öğr.

Üyesi Meral Üzülmez

13.00

(BÜYÜK MUTFAK)

Hamur Ürünleri

 

Öğr. Gör. Şeyda Yayla

13.00-

(BÜYÜK MUTFAK)

 

 

Yöresel Mutfaklar

 

Öğr. Gör. Şeyda Yayla

 

 

 

 

CUMA

27.01.2023

 

 

 

10.00

(D:143)

Beslenmenin Temel İlkeleri

 

Prof. Dr. Saime Küçükkömürler

 

11.00

(D:143)

 

 

 

 

Gastronomi Tarihi

 

Dr. Öğr. Üyesi Meral Üzülmez

10.00

(D:143)

Gıda Muhafaza Teknikleri

 

Prof. Dr. Saime Küçükkömürler

12.00

(143)

Endüstriyel Mutfak ve Toplu Beslenme

Dr. Öğr. Üyesi Mevhibe Terkuran

10.00

(D:143)

Sağlık Tedbirleri ve İlk Yardım

 

Dr. Öğr. Üyesi Mevhibe Terkuran

12.00

(D:143)

Gastronomi Turizmi

 

Dr. Öğr. Üyesi Meral Üzülmez

11.00

(D:143)

Servis Teknikleri

 

Doç. Dr. Önder Yayla

 

12.00

(D:143)

 

Gastronomi Sosyolojisi

 

 

Dr. Öğr. Üyesi Meral Üzülmez

 

 

13.00

(D:143)

Gıda Mevzuatı

Dr. Öğr. Üyesi Mevhibe Terkuran

 

 

 

 

 

 

 

 

17 Ocak 2023