2023-2024 Akademik Yılı Güz Dönemi
Gastronomi Ve Mutfak Sanatları
Tezli I. Dönem Final Sınav Programı
Tarih
|
Saati
|
Dersin Adı
|
Dersi Veren Öğretim Üyesi
|
24.01.2024
|
13.00
|
Gastronomide Ürün Geliştirme ve Duyusal Analiz
|
Dr. Öğr. Üyesi Mevhibe TERKURAN
|
24.01.2024
|
14.00
|
Besin Üretiminde ve Saklamada Yeni Eğilimler
|
Dr. Öğr. Üyesi Mevhibe TERKURAN
|
02.02.2024
|
13.00
|
Bilimsel Araştırma Yöntemleri ve Etik
|
Doç. Dr. Önder YAYLA
|
02.02.2024
|
14.00
|
Coğrafi İşaret Projeleri
|
Doç. Dr. Önder YAYLA
|
03.02.2024
|
13.00
|
Sürdürülebilir Gastronomi Turizmi
|
Dr. Öğr. Üyesi Meral ÜZÜLMEZ
|
03.02.2024
|
14.00
|
Mutfak Sosyolojisi
|
Dr. Öğr. Üyesi Meral ÜZÜLMEZ
|
2023-2024 Akademik Yılı Güz Dönemi
Gastronomi Ve Mutfak Sanatları
Tezsiz I. Dönem Final Sınav Programı
Tarih
|
Saati
|
Dersin Adı
|
Dersi Veren Öğretim Üyesi
|
24.01.2024
|
11.00
|
Gastronomide Ürün Geliştirme ve Duyusal Analiz
|
Dr. Öğr. Üyesi Mevhibe TERKURAN
|
24.01.2024
|
12.00
|
Besin Üretiminde ve Saklamada Yeni Eğilimler
|
Dr. Öğr. Üyesi Mevhibe TERKURAN
|
02.02.2024
|
11.00
|
Bilimsel Araştırma Yöntemleri ve Etik
|
Doç. Dr. Önder YAYLA
|
02.02.2024
|
12.00
|
Coğrafi İşaret Projeleri
|
Doç. Dr. Önder YAYLA
|
03.02.2024
|
11.00
|
Sürdürülebilir Gastronomi Turizmi
|
Dr. Öğr. Üyesi Meral ÜZÜLMEZ
|
03.02.2024
|
12.00
|
Mutfak Sosyolojisi
|
Dr. Öğr. Üyesi Meral ÜZÜLMEZ
|