|
TEZLİ YÜKSEK LİSANS
|
SAATLER
|
PAZARTESİ
|
SALI
|
ÇARŞAMBA
|
PERŞEMBE
|
CUMA
|
8.30-9.15
|
Gastronomide Ürün Geliştirme ve Duyusal Analiz
Dr. Öğr. Üyesi Mevhibe TERKURAN
|
Bilimsel Araştırma Yöntemleri ve Etik
Doç. Dr. Önder YAYLA
|
Besin Üretiminde ve Saklamada Yeni Eğilimler
Dr. Öğr. Üyesi Mevhibe TERKURAN
|
|
|
9.30-10.15
|
Gastronomide Ürün Geliştirme ve Duyusal Analiz
Dr. Öğr. Üyesi Mevhibe TERKURAN
|
Bilimsel Araştırma Yöntemleri ve Etik (Tezli)
Doç. Dr. Önder YAYLA
|
Besin Üretiminde ve Saklamada Yeni Eğilimler
Dr. Öğr. Üyesi Mevhibe TERKURAN
|
|
|
10.30-11.15
|
Gastronomide Ürün Geliştirme ve Duyusal Analiz
Dr. Öğr. Üyesi Mevhibe TERKURAN
|
Bilimsel Araştırma Yöntemleri ve Etik
Doç. Dr. Önder YAYLA
|
Besin Üretiminde ve Saklamada Yeni Eğilimler
Dr. Öğr. Üyesi Mevhibe TERKURAN
|
|
|
11.30-12.15
|
Gastronomide Ürün Geliştirme ve Duyusal Analiz
Dr. Öğr. Üyesi Mevhibe TERKURAN
|
Sürdürülebilir Gastronomi Turizmi
Dr. Öğr. Üyesi Meral ÜZÜLMEZ
|
Mutfak Sosyolojisi
Dr. Öğr. Üyesi Meral ÜZÜLMEZ
|
|
|
|
|
13.15-14.00
|
Coğrafi İşaret Projeleri
Doç. Dr. Önder YAYLA
|
Sürdürülebilir Gastronomi Turizmi
Dr. Öğr. Üyesi Meral ÜZÜLMEZ
|
Mutfak Sosyolojisi
Dr. Öğr. Üyesi Meral ÜZÜLMEZ
|
|
Uzmanlık Alan Dersi
(Tezli)
Dr. Öğr. Üyesi Mevhibe TERKURAN
|
14.15-15.00
|
Coğrafi İşaret Projeleri
Doç. Dr. Önder YAYLA
|
Sürdürülebilir Gastronomi Turizmi
Dr. Öğr. Üyesi Meral ÜZÜLMEZ
|
Mutfak Sosyolojisi
Dr. Öğr. Üyesi Meral ÜZÜLMEZ
|
|
Uzmanlık Alan Dersi (Tezli)
Dr. Öğr. Üyesi Mevhibe TERKURAN
|
15.15-16.00
|
Coğrafi İşaret Projeleri
Doç. Dr. Önder YAYLA
|
Uzmanlık Alan Dersi (Tezli)
Prof. Dr. Saime KÜÇÜKKÖMÜRLER
Dr. Öğr. Üyesi Mevhibe TERKURAN
Dr. Öğr. Üyesi Meral ÜZÜLMEZ
|
Uzmanlık Alan Dersi (Tezli)
Prof. Dr. Saime KÜÇÜKKÖMÜRLER
Doç. Dr. Önder YAYLA
Dr. Öğr. Üyesi Meral ÜZÜLMEZ
|
|
Uzmanlık Alan Dersi (Tezli)
Doç. Dr. Önder YAYLA
|
16.15-17.00
|
|
Uzmanlık Alan Dersi (Tezli)
Prof. Dr. Saime KÜÇÜKKÖMÜRLER
Doç. Dr. Önder YAYLA
Dr. Öğr. Üyesi Mevhibe TERKURAN
Dr. Öğr. Üyesi Meral ÜZÜLMEZ
|
Uzmanlık Alan Dersi (Tezli)
Prof. Dr. Saime KÜÇÜKKÖMÜRLER
Doç. Dr. Önder YAYLA
Dr. Öğr. Üyesi Meral ÜZÜLMEZ
|
|
|
TEZSİZ YÜKSEK LİSANS
|
18.00-18.45
|
Bilimsel Araştırma Yöntemleri ve Etik
Doç. Dr. Önder YAYLA
|
Sürdürülebilir Gastronomi Turizmi
Dr. Öğr. Üyesi Meral ÜZÜLMEZ
|
Gastronomide Ürün Geliştirme ve Duyusal Analiz
Dr. Öğr. Üyesi Mevhibe TERKURAN
|
Gastronomide Ürün Geliştirme ve Duyusal Analiz
Dr. Öğr. Üyesi Mevhibe TERKURAN
|
|
19.00:19.45
|
Bilimsel Araştırma Yöntemleri ve Etik
Doç. Dr. Önder YAYLA
|
Sürdürülebilir Gastronomi Turizmi
Dr. Öğr. Üyesi Meral ÜZÜLMEZ
|
Gastronomide Ürün Geliştirme ve Duyusal Analiz
Dr. Öğr. Üyesi Mevhibe TERKURAN
|
|
|
20.00-20.45
|
Bilimsel Araştırma Yöntemleri ve Etik
Doç. Dr. Önder YAYLA
|
Sürdürülebilir Gastronomi Turizmi
Dr. Öğr. Üyesi Meral ÜZÜLMEZ
|
Gastronomide Ürün Geliştirme ve Duyusal Analiz
Dr. Öğr. Üyesi Mevhibe TERKURAN
|
|
|
21.00-21.45
|
Coğrafi İşaret Projeleri
Doç. Dr. Önder YAYLA
|
Mutfak Sosyolojisi
Dr. Öğr. Üyesi Meral ÜZÜLMEZ
|
Besin Üretiminde ve Saklamada Yeni Eğilimler
Dr. Öğr. Üyesi Mevhibe TERKURAN
|
|
|
22.00-22.45
|
Coğrafi İşaret Projeleri
Doç. Dr. Önder YAYLA
|
Mutfak Sosyolojisi
Dr. Öğr. Üyesi Meral ÜZÜLMEZ
|
Besin Üretiminde ve Saklamada Yeni Eğilimler
Dr. Öğr. Üyesi Mevhibe TERKURAN
|
|
|
23.00-23.45
|
Coğrafi İşaret Projeleri
Doç. Dr. Önder YAYLA
|
Mutfak Sosyolojisi
Dr. Öğr. Üyesi Meral ÜZÜLMEZ
|
Besin Üretiminde ve Saklamada Yeni Eğilimler
Dr. Öğr. Üyesi Mevhibe TERKURAN
|
|
|