SINAV TARİHİ
|
Sınav Saati
|
1.Sınıf
|
Sınav Saati
|
2.Sınıf
|
Sınav Saati
|
3. Sınıf
|
SINAV SAATİ
|
4.Sınıf
|
27.11.2023
PAZARTESİ
|
TÜM GÜN
(ONLINE)
|
Türk Dili I
Öğr. Gör. Esra Tut
|
10.00
(D:143)
|
Temel Mutfak Uygulamaları
Öğr. Gör. Şeyda Yayla
|
15.00
(D:143)
|
Servis Teknikleri
Arş. Gör. Dr. Merve ONUR
|
13.00
(D:143)
|
Bilimsel Araştırma Yöntemleri
Doç. Dr. Önder Yayla
|
12.00
(D:143)
|
Sağlık Tedbirleri ve İlk Yardım
Dr. Öğr. Üyesi Mevhibe Terkuran
|
16.00
(D:143)
|
Baharat Ve Kahve Kültürü
Arş. Gör. Dr. Merve ONUR
|
09.00
(D:143)
|
Mesleki İng III
Dr. Öğr. Üyesi Mevhibe Terkuran
|
14.00
(D:143)
|
Endüstriyel Mutfak ve Toplu Beslenme
Dr. Öğr. Üyesi Mevhibe Terkuran
|
28.11.2023
SALI
|
14.00
(D:143)
|
Gastronomi ve Mutfak Sanatlarına Giriş
Arş. Gör. Dr. Merve ONUR
|
|
|
15.00
(D:143)
|
Gıda Muhafaza Teknikleri
Arş. Gör. Dr. Merve ONUR
|
11.00
(D:143)
|
Yöresel Mutfaklar
Öğr. Gör. Şeyda Yayla
|
12.00
(D:143)
|
İngilizce I
Doç. Dr. Önder Yayla
|
13.00
(D:143)
|
Gastronomi Tarihi
Dr. Öğr. Üyesi Meral Üzülmez
|
10.00
(D:143)
|
Hamur Ürünleri
Öğr. Gör. Şeyda Yayla
|
16.00
(D:143)
|
Miksoloji
Doç. Dr. Önder Yayla
|
29.11.2023
ÇARŞAMBA
|
10. 00
(D:143)
|
Beslenmenin Temel İlkeleri
Arş. Gör. Dr. Merve ONUR
|
09.00
(D:143)
|
Gıda Mikrobiyolojisi
Dr. Öğr. Üyesi Mevhibe Terkuran
|
|
|
11.00
(D:143)
|
Birey ve Lezzet
Doç. Dr. Önder Yayla
|
13.00
(D:143)
|
Genel Ekonomi
Doç. Dr. Nermin Bahşi
|
12.00
(D:143)
|
Yiyecek İçecek Yönetimi
Dr. Öğr.
Üyesi Meral Üzülmez
|
15.00
(D:143)
|
Gıda Coğrafyası
Doç. Dr. Önder Yayla
|
14.00
(D:143)
|
Dünya Mutfak Uygulamaları
Öğr. Gör. Şeyda Yayla
|
30.11.2023
PERŞEMBE
|
14.00
(D:143)
|
Dijital Okur Yazarlık
Doç. Dr. Önder Yayla
|
15.00
(D:143)
|
Mesleki İng I
Dr. Öğr. Üyesi Mevhibe Terkuran
|
11.00
(D:143)
|
Turizm Pazarlaması
Dr. Öğr. Üyesi Meral Üzülmez
|
09.00
(D:143)
|
Deneysel Pişirme Yön.
Dr. Öğr. Üyesi Mevhibe Terkuran
|
16.00
(D:143)
|
Turizme Giriş
Dr. Öğr. Üyesi Meral Üzülmez
|
12.00
(D:143)
|
Yönetim Ve Organizasyon
Doç. Dr. Önder Yayla
|
13.00
(D:143)
|
Besin Kimyası
Dr. Öğr. Üyesi Mevhibe Terkuran
|
10.00
(143)
|
Vejetaryen ve Diyet Mutfağı
Ergin FİDAN
|
01.12.2023
CUMA
|
13.00
(D:143)
|
Atatürk İlkeleri Ve İnkılap Tarihi
Dr. Öğr. Üyesi Çağlar TAN
|
09.00
(D:143)
|
Gastronomi Turizmi
Dr. Öğr. Üyesi Meral Üzülmez
|
16.00
(D:143)
|
Meslek Etiği
Doç. Dr. Önder Yayla
|
14.00
(D:143)
|
Gastronomi Yazarlığı
Arş. Gör. Dr. Merve ONUR
|
10.00
(D:143)
|
Genel Muhasebe
Öğr. Gör. Sultan EROL AYGÜN
|
12.00
(D:143)
|
Temel Sanat ve Estetik
Öğr. Gör. Şeyda Yayla
|
11.00
(D:143)
|
Mutfak Hizmetleri. Uygulaması II
Arş. Gör. Dr. Merve ONUR
|
15.00
(D:143)
|
Gastronomi Sosyolojisi
Dr. Öğr. Üyesi Meral Üzülmez
|