Geleceğinize Açılan Kapı...
Menu
Menu
Tüm Sorularınız İçin
Tüm Sorularınız İçin
Osmaniye Korkut
Ata
Bize Ulaşın
Telefon +90 000 000 00 00
Bizimle İletişime Geçin! Biz Sizi En Kısa Süre İçerisinde Arayalım.
Tüm Sroularınız İçin
Tüm Sroularınız İçin
Talep Formu
Bize Ulaşın
Telefon 0462 334 05 50
Bizimle İletişime Geçin! Biz Sizi En Kısa Süre İçerisinde Arayalım.
GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ 2023-2024 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ VİZE SINAV PROGRAMI

 

T.C.

OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ KADİRLİ UYGULAMALI BİLİMLER FAKÜLTESİ

GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ 2023-2024 GÜZ YARIYILI VİZE SINAV PROGRAMI

SINAV TARİHİ

Sınav Saati

1.Sınıf

 

Sınav Saati

2.Sınıf

Sınav Saati

3. Sınıf

SINAV SAATİ

4.Sınıf

 

 

 

 

 

 

 

27.11.2023

PAZARTESİ

 

TÜM GÜN

 

(ONLINE)

 

 

 

Türk Dili I

 

Öğr. Gör. Esra Tut

 

 

 

 

10.00

(D:143)

Temel Mutfak Uygulamaları

 

Öğr. Gör. Şeyda Yayla

 

 

 

 

15.00

(D:143)

 

 

 

Servis Teknikleri

 

Arş. Gör. Dr. Merve ONUR

 

 

 

13.00

(D:143)

 

 

 

Bilimsel Araştırma Yöntemleri

 

Doç. Dr. Önder Yayla

 

 

 

12.00

(D:143)

Sağlık Tedbirleri ve İlk Yardım

 

Dr. Öğr. Üyesi Mevhibe Terkuran

 

 

 

16.00

(D:143)

 

 

 

 

 

Baharat Ve Kahve Kültürü

 

Arş. Gör. Dr. Merve ONUR

 

 

 

 

09.00

(D:143)

 

 

 

 

 

 

Mesleki İng III

 

 

Dr. Öğr. Üyesi Mevhibe Terkuran

 

 

 

 

14.00

(D:143)

Endüstriyel Mutfak ve Toplu Beslenme

 

Dr. Öğr. Üyesi Mevhibe Terkuran

 

 

 

 

 

 

 

28.11.2023

SALI

 

 

14.00

(D:143)

Gastronomi ve Mutfak Sanatlarına Giriş

 

Arş. Gör. Dr. Merve ONUR

 

 

 

 

 

15.00

(D:143)

 

 

 

 

 

Gıda Muhafaza Teknikleri

 

Arş. Gör. Dr. Merve ONUR

 

 

 

11.00

(D:143)

 

 

 

 

 

Yöresel Mutfaklar

 

Öğr. Gör. Şeyda Yayla

 

 

12.00

(D:143)

 

İngilizce I

 

Doç. Dr. Önder Yayla

 

 

 

13.00

(D:143)

Gastronomi Tarihi

 

Dr. Öğr. Üyesi Meral Üzülmez

 

 

10.00

(D:143)

Hamur Ürünleri

 

Öğr. Gör. Şeyda Yayla

 

 

16.00

(D:143)

Miksoloji

 

Doç. Dr. Önder Yayla

 

 

 

 

 

 

29.11.2023

ÇARŞAMBA

 

 

 

10. 00

(D:143)

 

Beslenmenin Temel İlkeleri

 

Arş. Gör. Dr. Merve ONUR

 

 

 

 

09.00

(D:143)

 

 

 

 

Gıda Mikrobiyolojisi

 

 

Dr. Öğr. Üyesi Mevhibe Terkuran

 

 

 

 

 

 

 

11.00

(D:143)

 

Birey ve Lezzet

 

Doç. Dr. Önder Yayla

 

 

13.00

(D:143)

Genel Ekonomi

 

Doç. Dr. Nermin Bahşi

 

 

 

12.00

(D:143)

Yiyecek İçecek Yönetimi

 

Dr. Öğr.

Üyesi Meral Üzülmez

 

 

15.00

(D:143)

Gıda Coğrafyası

 

Doç. Dr. Önder Yayla

 

 

14.00

(D:143)

Dünya Mutfak Uygulamaları

 

 

Öğr. Gör. Şeyda Yayla

 

 

 

 

 

 

 

30.11.2023

PERŞEMBE

 

 

14.00

(D:143)

 

 

Dijital Okur Yazarlık

 

Doç. Dr. Önder Yayla

 

 

15.00

(D:143)

 

Mesleki İng I

 

Dr. Öğr. Üyesi Mevhibe Terkuran

 

 

11.00

(D:143)

 

 

Turizm Pazarlaması

 

Dr. Öğr. Üyesi Meral Üzülmez

 

 

09.00

(D:143)

Deneysel Pişirme Yön.

 

Dr. Öğr. Üyesi Mevhibe Terkuran

 

 

 

16.00

(D:143)

 

Turizme Giriş

 

Dr. Öğr. Üyesi Meral Üzülmez

 

 

 

12.00

(D:143)

Yönetim Ve Organizasyon

 

Doç. Dr. Önder Yayla

 

 

 

13.00

(D:143)

 

Besin Kimyası

 

Dr. Öğr. Üyesi Mevhibe Terkuran

 

 

 

 

 

10.00

(143)

Vejetaryen ve Diyet Mutfağı

 

 

Ergin FİDAN

 

 

 

 

 

 

 

01.12.2023

CUMA

 

 

 

 

 

13.00

(D:143)

 

 

 

Atatürk İlkeleri Ve İnkılap Tarihi

 

Dr. Öğr. Üyesi Çağlar TAN

09.00

(D:143)

 

Gastronomi Turizmi

 

Dr. Öğr. Üyesi Meral Üzülmez

 

16.00

(D:143)

 

 

 

 

 

 

Meslek Etiği

 

 

Doç. Dr. Önder Yayla

 

14.00

(D:143)

 

 

 

 

 

 

 

Gastronomi Yazarlığı

 

Arş. Gör. Dr. Merve ONUR

 

 

 

 

10.00

(D:143)

Genel Muhasebe

 

Öğr. Gör. Sultan EROL AYGÜN

12.00

(D:143)

Temel Sanat ve Estetik

 

 

Öğr. Gör. Şeyda Yayla

 

11.00

(D:143)

Mutfak Hizmetleri. Uygulaması II

 

Arş. Gör. Dr. Merve ONUR

 

 

 

15.00

(D:143)

Gastronomi Sosyolojisi

 

 

Dr. Öğr. Üyesi Meral Üzülmez

 

 

 

 

 

 

21 Kasım 2023