İletişim
Telefon Rehberi
Geleceğinize Açılan Kapı...
International Relations
International Students
Bilgi Edinme
Telefon Rehberi
İletişim
Türkçe
English
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Hakkımızda
Hakkımızda
Bölüm Hakkında
Bölüm Başkanı Mesajı
Misyon ve Vizyon
Temel Değerler
Politikalar
Sayısal Bilgiler
İletişim
Yönetim
Yönetim
Bölüm Başkanı
Bölüm Başkan Yardımcısı
Bölüm Kurulu
Akademik Bölüm Kurulu
Bölüm Komisyonları
Bölüm Koordinatörleri
İdari Birimler
Önceki Bölüm Başkanları
Lisans
Lisans
Öğrenci Bilgi Sistemi
Bologna Bilgi Sistemi
Akademik Takvim
Uyum Programı
Akademik Görüşme Gün ve Saatleri
Akademik Danışmanlar
Ders Programı
Staj-Uygulama
Ders Listesi
Ders İçerikleri
Çift Anadal Programı (ÇAP)
Yandal Programı
Burs ve Kredi
Yatay ve Dikey Geçiş
Kısmi Zamanlı Öğrenci
Öğrenci Konseyi
Öğrenci Kulüpleri
Öğrenci Memnuniyet Anketi
Mezuniyet Bilgi Sistemi ve Mezun Görüşleri
Öğrenci Uygulama Rapor Formu
Lisansüstü
Lisansüstü
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Anabilim Dalı
Öğretim Üyeleri
Öğrenci Bilgi Sistemi
Bologna Sistemi
Akademik Takvim
Akademik Görüşme Gün ve Saatleri
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Tezli Yüksek Lisans Ders Programı
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Tezsiz Yüksek Lisans Ders Programı
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Tezli Yüksek Lisans Programı Ders Listesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Tezsiz Yüksek Lisans Ders Listesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Tezli Yüksek Lisans Programı Ders İçerikleri
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Tezsiz Yüksek Lisans Programı Ders İçerikleri
Burs ve Kredi
Yatay Geçiş
Kısmi Zamanlı Öğrenci
Öğrenci Kulüpleri
Öğrenci Memnuniyet Anketi
Mezuniyet Bilgi Sistemi ve Mezun Görüşleri
Kalite
Kalite
Kalite Komisyonu
Kalite Politikası
Organizasyon Şeması
Paydaşlarımız
Formlar/Dilekçeler
Stratejik Plan
Öz Değerlendirme
Kalite El Kitabı
Yönetmelikler
Yönergeler
Araştırma
Araştırma
Araştırma Politikası
Bilimsel Yayınlar
Ullusal Projeler
Uluslararası Projeler
Ödüller
Toplumsal Katkı
Uluslararası
Uluslararası
Erasmus Değişim Program
Mevlana Değişim Programı
Farabi Değişim Programı
Ortaklık ve İlişkiler
Uluslararası Öğrenci
Uluslararası İlişkiler Birimi
Aday Öğrenci
Aday Öğrenci
Üniversite Tanıtım
Fakülte Tanıtım
Bölüm Tanıtım
Bölüm Tanıtım Videosu
PERSONEL
Personel Kadromuz
Akademik Personel
İdari Personel
Menu
Menu
Tüm Sorularınız İçin
Tüm Sorularınız İçin
Osmaniye Korkut
Ata
Bize Ulaşın
Telefon +90 000 000 00 00
Bizimle İletişime Geçin! Biz Sizi En Kısa Süre İçerisinde Arayalım.
Tüm Sroularınız İçin
Tüm Sroularınız İçin
Talep Formu
Bize Ulaşın
Telefon 0462 334 05 50
Bizimle İletişime Geçin! Biz Sizi En Kısa Süre İçerisinde Arayalım.
GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ 2022-2023 BAHAR YARIYILI DERS PROGRAMI
OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ KADİRLİ UYGULAMALI BİLİMLERİ FAKÜLTESİ
2022-2023 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI
GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ 1. SINIF DERS PROGRAMI
Gün Saat
08:15
09:00
09:15 10:00
10:15 11:00
11:15 12:00
13:15 14:00
14:15 15:00
15:15 16:00
16:15 17:00
Pazartesi
GMS116 Gıda Güvenliği Ve Hijyen
Dr. Öğr. Üye. Mevhibe Terkuran
143
ATA102 Atatürk İlkeleri Ve İnkılap Tarihi II
Dr. Öğr. Üy. Ferdi Akbaş
143
Salı
TDL102 Türk Dili II
Öğr. Gör. Esra Tut
(Online)
GMS110 İş Güvenliği ve İşçi Sağlığı
Doç. Dr. Önder Yayla
143
Çarşamba
YDL102 İngilizce II
Doç. Dr. Önder Yayla
Toplantı Salonu 1
GMS106 Davranış Bilimleri
Dr. Öğr. Üy. Meral Üzülmez
Toplantı Salonu 2
Perşembe
GMS102 Genel İşletme
Dr. Öğr. Üy. Meral Üzülmez
143
GMS114 Yönetim Ve Organizasyon
Doç. Dr. Önder Yayla
143
Cuma
GMS104 Matematik
Doç. Dr. Tahsin Özen
143
Beslenmenin Temel İlkeleri
Öğr. Gör. Şeyda Yayla
143
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü 1., 2. 3. ve 4. Sınıf Ders Programlarının yazdırılabilir formuna ulaşmak için
tıklayınız..
.
ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARILAR DİLERİZ… GASTRONOMİ ve MUTFAK SANATLARI BÖLÜM BAŞKANLIĞI...
OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ KADİRLİ UYGULAMALI BİLİMLERİ FAKÜLTESİ
2022-2023 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI
GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ 2. SINIF DERS PROGRAMI
Gün Saat
08:15
09:00
09:15 10:00
10:15 11:00
11:15 12:00
13:15 14:00
14:15 15:00
15:15 16:00
16:15 17:00
Pazartesi
İçecek Teknolojisi
Dr. Öğr. Üye. Mevhibe Terkuran
143
Mesleki İng II
Dr. Öğr. Üyesi Mevhibe TERKURAN
Toplantı Salonu 1
Salı
GMS204 Türk Mutfak Kültürü
Doç. Dr. Önder Yayla
143
GMS238 Sürdürülebilir Gastronomi
Doç. Dr. Önder Yayla
143
GMS236 Kültürel Miras Yönetimi
Dr. Öğr. Üy. Meral Üzülmez
143
Çarşamba
GMS206 Mutfak Hizmetleri Uygulaması I A Grubu
Dr. Merve Onur
143 Büyük Mutfak
GMS206 Mutfak Hizmetleri Uygulaması I B Grubu
Dr. Merve Onur
143 Büyük Mutfak
Perşembe
GMS234 Gönüllülük Çalışmaları
Doç. Dr. Önder Yayla
251
GMS240 Gıda Mevzuatı
Dr. Öğr. Üy. Mevhibe Terkuran
Toplantı Salonu 1
Cuma
GMS228 İnsan Kaynakları Yönetimi
Dr. Öğr. Üy. Meral Üzülmez
143
GMS202 Tatlı Ve Pasta Sanatı
Ergin Fidan
143
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü 1., 2. 3. ve 4. Sınıf Ders Programlarının yazdırılabilir formuna ulaşmak için
.
ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARILAR DİLERİZ… GASTRONOMİ ve MUTFAK SANATLARI BÖLÜM BAŞKANLIĞI...
OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ KADİRLİ UYGULAMALI BİLİMLERİ FAKÜLTESİ
2022-2023 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI
GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ 3. SINIF DERS PROGRAMI
Gün Saat
08:15
09:00
09:15 10:00
10:15 11:00
11:15 12:00
13:15 14:00
14:15 15:00
15:15 16:00
16:15 17:00
Pazartesi
GMS332 Yaratıcılık
Öğr. Gör. Şeyda Yayla
Toplantı Salonu 1
GMS308 Tabak Tasarımı A Grubu
Öğr. Gör. Şeyda Yayla
Toplantı Salonu 2
GMS308 Tabak Tasarımı A Grubu
Öğr. Gör. Şeyda Yayla
Toplantı Salonu 2
GMS308 Tabak Tasarımı B Grubu
Öğr. Gör. Şeyda Yayla
Toplantı Salonu 2
Salı
GMS334 Yiyecek İçecek Pazarlaması
Dr. Öğr. Üy. Meral Üzülmez
Toplantı Salonu 2
GMS326 Ziyafet Yönetimi
Dr. Öğr. Üy. Meral Üzülmez
Toplantı Salonu 2
GMS326 Ziyafet Yönetimi
Dr. Öğr. Üy. Meral Üzülmez
Toplantı Salonu 2
Çarşamba
GMS328 Protokol Bilgisi Ve Görgü Kuralları
Dr. Öğr. Üy. Mevhibe Terkuran
Toplantı Salonu 1
GMS324 Yemek Ve Medya
Dr. Öğr. Üy. Meral Üzülmez
Toplantı Salonu 2
GMS310 Menü Planlama Ve Maliyet Kontrolü
Dr. Öğr. Üy. Mevhibe Terkuran
Toplantı Salonu 2
GMS310 Menü Planlama Ve Maliyet Kontrolü
Dr. Öğr. Üy. Mevhibe Terkuran
Toplantı Salonu 2
GMS312 Mesleki İngilizce IV
Dr. Öğr. Üy. Mevhibe Terkuran
143
Perşembe
GMS336 Pastacılık Ve Çikolata Yapım Teknikleri A Grubu
Ergin Fidan
Büyük Mutfak Toplantı Salonu 2
GMS336 Pastacılık Ve Çikolata Yapım Teknikleri B Grubu
Ergin Fidan
Büyük Mutfak Toplantı Salonu 2
GMS302 Türk Mutfağı Uygulamaları
Dr. Merve Onur
Büyük Mutfak Toplantı Salonu 2
Cuma
GMS304 Dünya Mutfak Kültürü
Dr. Merve Onur
Toplantı Salonu 2
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü 1., 2. 3. ve 4. Sınıf Ders Programlarının yazdırılabilir formuna ulaşmak için
ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARILAR DİLERİZ… GASTRONOMİ ve MUTFAK SANATLARI BÖLÜM BAŞKANLIĞI....
OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ KADİRLİ UYGULAMALI BİLİMLERİ FAKÜLTESİ
2022-2023 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI
GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ 4. SINIF DERS PROGRAMI
Gün Saat
08:15
09:00
09:15 10:00
10:15 11:00
11:15 12:00
13:15 14:00
14:15 15:00
15:15 16:00
16:15 17:00
Pazartesi
GMS430 Yeşil Restorancılık
Doç. Dr. Önder Yayla
Toplantı Salonu 1
GMS408 Gastronomide Yeni Eğilimler
Doç. Dr. Önder Yayla
Toplantı Salonu 1
GMS408 Gastronomide Yeni Eğilimler
Doç. Dr. Önder Yayla
Toplantı Salonu 1
GMS404 Gastronomi Seminerleri
Doç. Dr. Önder Yayla
Konferans Salonu
Salı
GMS412 Füzyon Mutfak
Öğr. Gör. Şeyda Yayla
Büyük Mutfak Toplantı Salonu 1
GMS414 Kore Mutfağı
Öğr. Gör. Şeyda Yayla
Büyük Mutfak Toplantı Salonu 1
Çarşamba
GMS428 Yemek Kültür Ve Toplum
Dr. Öğr. Üy. Meral Üzülmez
251
GMS418 Yaratıcı Mutfak Uygulamaları
Öğr. Gör. Şeyda Yayla
K. Mutfak Toplantı Salonu 1
Perşembe
GMS410 Gıda Formülasyonları Ve Duyusal Analiz
Dr. Öğr. Üy. Mevhibe Terkuran
Toplantı Salonu 1
GMS426 Gıda Üretiminde Malzeme Bilgisi Ve Satın Alma / GMS434 Şarap Bilimi
Dr. Öğr. Üy. Mevhibe Terkuran
251
GMS424 Gastronomi Psikolojisi
Dr. Öğr. Üy. Meral Üzülmez
251
Cuma
GMS402 Mezuniyet Projesi
Prof. Dr. Saime Küçükkömürler
Doç. Dr. Önder Yayla
Öğr. Gör. Şeyda Yayla
Dr. Öğr. Üyesi Meral Üzülmez
Dr. Öğr. Üyesi Mevhibe Terkuran
Dr. Merve Onur
GMS432 Yiyecek İçecek İşletmelerinde Mekân Tasarımı Ve Konsept
Doç. Dr. Önder Yayla
Toplantı Salonu 2
GMS402 Mezuniyet Projesi
Prof. Dr. Saime Küçükkömürler
Doç. Dr. Önder Yayla
Öğr. Gör. Şeyda Yayla
Dr. Öğr. Üyesi Meral Üzülmez
Dr. Öğr. Üyesi Mevhibe Terkuran
Dr. Merve Onur
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü 1., 2. 3. ve 4. Sınıf Ders Programlarının yazdırılabilir formuna ulaşmak için
ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARILAR DİLERİZ… GASTRONOMİ ve MUTFAK SANATLARI BÖLÜM BAŞKANLIĞI....
Güncelleme 03.03.2023 12:46:46
3 Mart 2023
İletişim
Aday Öğrenciler
Rektörümüzün Mesajı
Öğretim Üyeleri
Tanıtım Filmi
Faydalı Linkler
Milli Eğitim Bakanlığı
YÖK
KYK
Gençlik ve Spor Bakanlığı