OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ KADİRLİ UYGULAMALI BİLİMLERİ FAKÜLTESİ
2023-2024 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI
GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ 1. SINIF DERS PROGRAMI
Günler/Saat
|
08:30-09:15
|
09:30-10:15
|
10:30-11:15
|
11:30-12:15
|
13:15-14.00
|
14:15-15:00
|
15:15-16.00
|
16.15-17:00
|
Pazartesi
|
Beslenmenin Temel İlkeleri
Arş. Gör. Dr. Merve ONUR
Derslik:143
|
|
|
|
|
|
Salı
|
|
|
|
|
|
Gastronomi ve Mutfak Sanatlarına Giriş
Arş. Gör. Dr. Merve ONUR
Derslik:143
|
Çarşamba
|
|
|
Türk Dili 1
Öğr. Gör. Esra TUT
Online
|
Genel Ekonomi
Doç. Dr. Nermin BAHŞİ
Derslik:143
|
|
Perşembe
|
Dijital Okur Yazarlık
Doç. Dr. Önder YAYLA
Derslik:143
|
Turizme Giriş
Dr. Öğr. Üyesi Meral ÜZÜLMEZ
Derslik:143
|
İngilizce I
Doç. Dr. Önder YAYLA
Derslik:143
|
Cuma
|
Genel Muhasebe
Öğr. Gör. Sultan EROL AYGÜN
Derslik:143
|
|
Atatürk İlke ve İnkılap Tarihi
Dr. Öğr. Üyesi Çağlar Tan
Online
|
|
|
ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARILAR DİLERİZ… GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜM BAŞKANLIĞI...
OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ KADİRLİ UYGULAMALI BİLİMLERİ FAKÜLTESİ
2023-2024 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI
GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ 2. SINIF DERS PROGRAMI
Günler/Saat
|
08:30-09:15
|
09:30-10:15
|
10:30-11:15
|
11:30-12:15
|
13:15-14.00
|
14:15-15:00
|
15:15-16.00
|
16.15-17:00
|
Pazartesi
|
Temel Mutfak Uygulamaları (1.Grup)
Öğr. Gör. Şeyda YAYLA
Toplantı salonu 1
|
Temel Mutfak Uygulamaları (2.Grup)
Öğr. Gör. Şeyda YAYLA
Toplantı salonu 1
|
Salı
|
|
Kültür ve Turizm
Dr. Öğr. Üyesi Meral ÜZÜLMEZ
Derslik: Toplantı salonu 2
|
Baharat ve Kahve Kültürü
Arş. Gör. Dr. Merve ONUR
Derslik:143
|
|
|
|
Çarşamba
|
Yiyecek İçecek Yönetimi
Dr. Öğr. Üyesi Meral ÜZÜLMEZ
Derslik: Toplantı salonu 2
|
|
|
|
Gıda Mikrobiyolojisi
Dr. Öğr. Üyesi Mevhibe TERKURAN
Derslik:251
|
Perşembe
|
Mesleki İng I
Dr. Öğr. Üyesi Mevhibe TERKURAN
Derslik: Toplantı salonu 2
|
|
|
|
|
|
|
Cuma
|
Gastronomi Turizmi
Dr. Öğr. Üyesi Meral ÜZÜLMEZ
Derslik: 251
|
Temel Sanat ve Estetik Bilgisi
Öğr. Gör. Şeyda YAYLA
Derslik: 251
|
Gastronomi Tarihi
Dr. Öğr. Üyesi Meral ÜZÜLMEZ
Derslik: Toplantı salonu 1
|
Temel Sanat ve Estetik Bilgisi
Öğr. Gör. Şeyda YAYLA
Derslik: Toplantı salonu 1
|
Gıda Mikrobiyolojisi
Dr. Öğr. Üyesi Mevhibe TERKURAN
Derslik: Toplantı salonu 1
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARILAR DİLERİZ… GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜM BAŞKANLIĞI...
OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ KADİRLİ UYGULAMALI BİLİMLERİ FAKÜLTESİ
2023-2024 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI
GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ 3. SINIF DERS PROGRAMI
Günler/Saat
|
08:30-09:15
|
09:30-10:15
|
10:30-11:15
|
11:30-12:15
|
13:15-14.00
|
14:15-15:00
|
15:15-16.00
|
16.15-17:00
|
Pazartesi
|
|
|
|
|
|
|
|
Salı
|
Gıda Muhafaza Teknikleri
Arş. Gör. Dr. Merve ONUR
Derslik:143
|
|
Hamur Ürünleri
Öğr. Gör. Şeyda YAYLA
Derslik: Toplantı salonu 2
|
Çarşamba
|
Gıda Coğrafyası
Doç. Dr. Önder YAYLA
Derslik:143
|
Mesleki İngilizce III
Dr. Öğr. Üyesi Mevhibe TERKURAN
Derslik: Toplantı salonu 2
|
|
|
Perşembe
|
Servis Teknikleri
Arş. Gör. Dr. Merve ONUR
Derslik:251
|
Besin Kimyası
Dr. Öğr. Üyesi Mevhibe TERKURAN
Derslik: 251
|
Servis Teknikleri
Arş. Gör. Dr. Merve ONUR
Derslik: Toplantı salonu 2
|
Turizm Pazarlaması
Dr. Öğr. Üyesi Meral ÜZÜLMEZ
Derslik: Toplantı salonu 2
|
Cuma
|
Mutfak Hizmetleri Uygulaması II
Arş. Gör. Dr. Merve ONUR
Derslik: Toplantı salonu 2
|
Meslek Etiği
Öğr. Gör. Şeyda YAYLA
Derslik: Toplantı salonu 2
Besin Üretim Teknolojisi
Arş. Gör. Dr. Merve ONUR
Derslik:143
|
Besin Üretim Teknolojisi
Arş. Gör. Dr. Merve ONUR
Derslik:143
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARILAR DİLERİZ… GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜM BAŞKANLIĞI...
OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ KADİRLİ UYGULAMALI BİLİMLERİ FAKÜLTESİ
2023-2024 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI
GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ 4. SINIF DERS PROGRAMI
Günler/Saat
|
08:30-09:15
|
09:30-10:15
|
10:30-11:15
|
11:30-12:15
|
13:15-14.00
|
14:15-15:00
|
15:15-16.00
|
16.15-17:00
|
Pazartesi
|
Bilimsel Araştırma Yöntemleri
Doç. Dr. Önder YAYLA
Derslik: Toplantı salonu 2
|
Gastronomi Yazarlığı
Arş. Gör. Dr. Merve ONUR
Derslik: Toplantı salonu 2
|
|
|
Salı
|
Yöresel Mutfaklar
Öğr. Gör. Şeyda YAYLA
Derslik: Toplantı salonu 1
|
Miksoloji
Doç. Dr. Önder YAYLA
Derslik: Toplantı salonu 1
|
|
Çarşamba
|
Dünya Mutfak Uygulamaları (1.Grup)
Öğr. Gör. Şeyda YAYLA
Derslik: Toplantı salonu 1
|
Dünya Mutfak Uygulamaları (2. Grup)
Öğr. Gör. Şeyda YAYLA
Derslik: Toplantı salonu 1
Restoran İşletmeciliği
Doç. Dr. Önder YAYLA
Derslik: 251
|
Dünya Mutfak Uygulamaları (2. Grup)
Öğr. Gör. Şeyda YAYLA
Derslik: Toplantı salonu 1
|
Perşembe
|
Vejetaryen ve Diyet Mutfağı
Ergin FİDAN
Derslik: Toplantı salonu 1
|
Deneysel Pişirme Yöntemleri
Dr. Öğr. Üyesi Mevhibe TERKURAN
Derslik: Toplantı salonu 1
|
Cuma
|
Birey ve Lezzet
Öğr. Gör. Şeyda YAYLA
Derslik: Toplantı salonu 1
|
Gastronomi Sosyolojisi
Dr. Öğr. Üyesi Meral ÜZÜLMEZ
Derslik: Toplantı salonu 1
|
|
|
Endüstriyel Mutfak ve Toplu Beslenme
Dr. Öğr. Üyesi Mevhibe TERKURAN
Derslik: Toplantı salonu 2
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARILAR DİLERİZ… GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜM BAŞKANLIĞI...