Geleceğinize Açılan Kapı...
Menu
Menu
Tüm Sorularınız İçin
Tüm Sorularınız İçin
Osmaniye Korkut
Ata
Bize Ulaşın
Telefon +90 000 000 00 00
Bizimle İletişime Geçin! Biz Sizi En Kısa Süre İçerisinde Arayalım.
Tüm Sroularınız İçin
Tüm Sroularınız İçin
Talep Formu
Bize Ulaşın
Telefon 0462 334 05 50
Bizimle İletişime Geçin! Biz Sizi En Kısa Süre İçerisinde Arayalım.
Ders Programı

 

 

OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ KADİRLİ UYGULAMALI BİLİMLERİ FAKÜLTESİ

2023-2024 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI

GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ 1. SINIF DERS PROGRAMI

 

Günler/Saat

08:30-09:15

09:30-10:15

10:30-11:15

11:30-12:15

13:15-14.00

14:15-15:00

15:15-16.00

16.15-17:00

Pazartesi

Beslenmenin Temel İlkeleri

Arş. Gör. Dr. Merve ONUR

Derslik:143

 

 

 

 

 

 

 

 

Salı

 

 

 

 

 

Gastronomi ve Mutfak Sanatlarına Giriş

Arş. Gör. Dr. Merve ONUR

Derslik:143

Çarşamba

 

 

Türk Dili 1

Öğr. Gör. Esra TUT

Online

Genel Ekonomi

Doç. Dr. Nermin BAHŞİ

Derslik:143

 

Perşembe

Dijital Okur Yazarlık

Doç. Dr. Önder YAYLA

Derslik:143

Turizme Giriş

Dr. Öğr. Üyesi Meral ÜZÜLMEZ

Derslik:143

İngilizce I

Doç. Dr. Önder YAYLA

Derslik:143

Cuma

Genel Muhasebe

Öğr. Gör. Sultan EROL AYGÜN

Derslik:143

 

 

Atatürk İlke ve İnkılap Tarihi

Dr. Öğr. Üyesi Çağlar Tan

Online

 

 

 

ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARILAR DİLERİZ… GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜM BAŞKANLIĞI...

 

 

 

 

 

 

 

OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ KADİRLİ UYGULAMALI BİLİMLERİ FAKÜLTESİ

2023-2024 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI

GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ 2. SINIF DERS PROGRAMI

 

Günler/Saat

08:30-09:15

09:30-10:15

10:30-11:15

11:30-12:15

13:15-14.00

14:15-15:00

15:15-16.00

16.15-17:00

Pazartesi

 

Temel Mutfak Uygulamaları (1.Grup)

Öğr. Gör. Şeyda YAYLA

Toplantı salonu 1

 

Temel Mutfak Uygulamaları (2.Grup)

Öğr. Gör. Şeyda YAYLA

Toplantı salonu 1

Salı

 

 

Kültür ve Turizm

Dr. Öğr. Üyesi Meral ÜZÜLMEZ

Derslik: Toplantı salonu 2

 

 

 

Baharat ve Kahve Kültürü

Arş. Gör. Dr. Merve ONUR

Derslik:143

 

 

 

 

 

Çarşamba

Yiyecek İçecek Yönetimi

Dr. Öğr. Üyesi Meral ÜZÜLMEZ

Derslik: Toplantı salonu 2

 

 

 

Gıda Mikrobiyolojisi

Dr. Öğr. Üyesi Mevhibe TERKURAN

Derslik:251

Perşembe

Mesleki İng I

Dr. Öğr. Üyesi Mevhibe TERKURAN

Derslik: Toplantı salonu 2

 

 

 

 

 

 

 

 

Cuma

Gastronomi Turizmi

Dr. Öğr. Üyesi Meral ÜZÜLMEZ

Derslik: 251

 

Temel Sanat ve Estetik Bilgisi

Öğr. Gör. Şeyda YAYLA

Derslik: 251

 

 

Gastronomi Tarihi

Dr. Öğr. Üyesi Meral ÜZÜLMEZ

Derslik: Toplantı salonu 1

 

 

 

Temel Sanat ve Estetik Bilgisi

Öğr. Gör. Şeyda YAYLA

Derslik: Toplantı salonu 1

 

Gıda Mikrobiyolojisi

Dr. Öğr. Üyesi Mevhibe TERKURAN

Derslik: Toplantı salonu 1

 

ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARILAR DİLERİZ… GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜM BAŞKANLIĞI...

 

OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ KADİRLİ UYGULAMALI BİLİMLERİ FAKÜLTESİ

2023-2024 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI

GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ 3. SINIF DERS PROGRAMI

 

Günler/Saat

08:30-09:15

09:30-10:15

10:30-11:15

11:30-12:15

13:15-14.00

14:15-15:00

15:15-16.00

16.15-17:00

Pazartesi

 

 

 

 

 

 

 

 

Salı

Gıda Muhafaza Teknikleri

Arş. Gör. Dr. Merve ONUR

Derslik:143

 

Hamur Ürünleri

Öğr. Gör. Şeyda YAYLA

Derslik: Toplantı salonu 2

Çarşamba

Gıda Coğrafyası

Doç. Dr. Önder YAYLA

Derslik:143

 

Mesleki İngilizce III

Dr. Öğr. Üyesi Mevhibe TERKURAN

Derslik: Toplantı salonu 2

 

 

Perşembe

Servis Teknikleri

Arş. Gör. Dr. Merve ONUR

Derslik:251

 

Besin Kimyası

Dr. Öğr. Üyesi Mevhibe TERKURAN

Derslik: 251

Servis Teknikleri

Arş. Gör. Dr. Merve ONUR

Derslik: Toplantı salonu 2

Turizm Pazarlaması

Dr. Öğr. Üyesi Meral ÜZÜLMEZ

Derslik: Toplantı salonu 2

 

Cuma

 

Mutfak Hizmetleri Uygulaması II

Arş. Gör. Dr. Merve ONUR

Derslik: Toplantı salonu 2

 

Meslek Etiği

 

Öğr. Gör. Şeyda YAYLA

Derslik: Toplantı salonu 2

 

 

Besin Üretim Teknolojisi

Arş. Gör. Dr. Merve ONUR

Derslik:143

 

 

Besin Üretim Teknolojisi

 

Arş. Gör. Dr. Merve ONUR

Derslik:143

 

 

 

 

ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARILAR DİLERİZ… GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜM BAŞKANLIĞI...

 

 

OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ KADİRLİ UYGULAMALI BİLİMLERİ FAKÜLTESİ

2023-2024 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI

GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ 4. SINIF DERS PROGRAMI

 

Günler/Saat

08:30-09:15

09:30-10:15

10:30-11:15

11:30-12:15

13:15-14.00

14:15-15:00

15:15-16.00

16.15-17:00

Pazartesi

Bilimsel Araştırma Yöntemleri

Doç. Dr. Önder YAYLA

Derslik: Toplantı salonu 2

Gastronomi Yazarlığı

Arş. Gör. Dr. Merve ONUR

Derslik: Toplantı salonu 2

 

 

Salı

Yöresel Mutfaklar

Öğr. Gör. Şeyda YAYLA

Derslik: Toplantı salonu 1

Miksoloji

Doç. Dr. Önder YAYLA

Derslik: Toplantı salonu 1

 

Çarşamba

Dünya Mutfak Uygulamaları (1.Grup)

Öğr. Gör. Şeyda YAYLA

Derslik: Toplantı salonu 1

Dünya Mutfak Uygulamaları (2. Grup)

Öğr. Gör. Şeyda YAYLA

Derslik: Toplantı salonu 1

 

 

Restoran İşletmeciliği

Doç. Dr. Önder YAYLA

Derslik: 251

Dünya Mutfak Uygulamaları (2. Grup)

Öğr. Gör. Şeyda YAYLA

Derslik: Toplantı salonu 1

 

 

 

 

 

 

Perşembe

Vejetaryen ve Diyet Mutfağı

Ergin FİDAN

Derslik: Toplantı salonu 1

Deneysel Pişirme Yöntemleri

Dr. Öğr. Üyesi Mevhibe TERKURAN

Derslik: Toplantı salonu 1

Cuma

Birey ve Lezzet

Öğr. Gör. Şeyda YAYLA

Derslik: Toplantı salonu 1

Gastronomi Sosyolojisi

Dr. Öğr. Üyesi Meral ÜZÜLMEZ

Derslik: Toplantı salonu 1

 

 

Endüstriyel Mutfak ve Toplu Beslenme

 

Dr. Öğr. Üyesi Mevhibe TERKURAN

Derslik: Toplantı salonu 2

 

 

ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARILAR DİLERİZ… GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜM BAŞKANLIĞI...

 

4 Ekim 2023