İletişim
Telefon Rehberi
Geleceğinize Açılan Kapı...
International Relations
International Students
Bilgi Edinme
Telefon Rehberi
İletişim
Türkçe
English
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Hakkımızda
Hakkımızda
Bölüm Hakkında
Bölüm Başkanı Mesajı
Misyon ve Vizyon
Temel Değerler
Politikalar
Sayısal Bilgiler
İletişim
Yönetim
Yönetim
Bölüm Başkanı
Bölüm Başkan Yardımcısı
Bölüm Kurulu
Akademik Bölüm Kurulu
Bölüm Komisyonları
Bölüm Koordinatörleri
İdari Birimler
Önceki Bölüm Başkanları
Lisans
Lisans
Öğrenci Bilgi Sistemi
Bologna Bilgi Sistemi
Akademik Takvim
Uyum Programı
Akademik Görüşme Gün ve Saatleri
Akademik Danışmanlar
Ders Programı
Staj-Uygulama
Ders Listesi
Ders İçerikleri
Çift Anadal Programı (ÇAP)
Yandal Programı
Burs ve Kredi
Yatay ve Dikey Geçiş
Kısmi Zamanlı Öğrenci
Öğrenci Konseyi
Öğrenci Kulüpleri
Öğrenci Memnuniyet Anketi
Mezuniyet Bilgi Sistemi ve Mezun Görüşleri
Öğrenci Uygulama Rapor Formu
Lisansüstü
Lisansüstü
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Anabilim Dalı
Öğretim Üyeleri
Öğrenci Bilgi Sistemi
Bologna Sistemi
Akademik Takvim
Akademik Görüşme Gün ve Saatleri
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Tezli Yüksek Lisans Ders Programı
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Tezsiz Yüksek Lisans Ders Programı
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Tezli Yüksek Lisans Programı Ders Listesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Tezsiz Yüksek Lisans Ders Listesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Tezli Yüksek Lisans Programı Ders İçerikleri
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Tezsiz Yüksek Lisans Programı Ders İçerikleri
Burs ve Kredi
Yatay Geçiş
Kısmi Zamanlı Öğrenci
Öğrenci Kulüpleri
Öğrenci Memnuniyet Anketi
Mezuniyet Bilgi Sistemi ve Mezun Görüşleri
Kalite
Kalite
Kalite Komisyonu
Kalite Politikası
Organizasyon Şeması
Paydaşlarımız
Formlar/Dilekçeler
Stratejik Plan
Öz Değerlendirme
Kalite El Kitabı
Yönetmelikler
Yönergeler
Araştırma
Araştırma
Araştırma Politikası
Bilimsel Yayınlar
Ullusal Projeler
Uluslararası Projeler
Ödüller
Toplumsal Katkı
Uluslararası
Uluslararası
Erasmus Değişim Program
Mevlana Değişim Programı
Farabi Değişim Programı
Ortaklık ve İlişkiler
Uluslararası Öğrenci
Uluslararası İlişkiler Birimi
Aday Öğrenci
Aday Öğrenci
Üniversite Tanıtım
Fakülte Tanıtım
Bölüm Tanıtım
Bölüm Tanıtım Videosu
PERSONEL
Personel Kadromuz
Akademik Personel
İdari Personel
Menu
Menu
Tüm Sorularınız İçin
Tüm Sorularınız İçin
Osmaniye Korkut
Ata
Bize Ulaşın
Telefon +90 000 000 00 00
Bizimle İletişime Geçin! Biz Sizi En Kısa Süre İçerisinde Arayalım.
Tüm Sroularınız İçin
Tüm Sroularınız İçin
Talep Formu
Bize Ulaşın
Telefon 0462 334 05 50
Bizimle İletişime Geçin! Biz Sizi En Kısa Süre İçerisinde Arayalım.
Haber Arşivi
"Tüm haber arşivimize aşağıdaki listeden ulaşabilirsiniz!"
Haber Arşivimiz
Haberler
Haber Arşivi
25
Eylül
Üniversitemiz 2022–2023 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni Düzenlendi
25
Ocak
Rektörümüz Prof. Dr. Turgay Uzun, TRT Çukurova Radyosu’nun Konuğu Oldu
25
Ocak
Üniversitemizden Geri Dönüşüm Atağı
17
Ocak
Rektörümüzden Üniversitemiz Kadirli Yerleşkesi’ne Ziyaret
17
Ocak
Kadirli Ahmet Topaloğlu Mesleki ve Teknik Lisesi'nden Fakültemize Ziyaret
25
Ocak
Üniversite Sanayi İşbirliği Koordinatörlüğü Sanayi-Akademik Proje Destekleri Bilgilendirme Etkinliği
17
Ocak
Ulusal Staj Programı Bilgilendirme Toplantısı
25
Ocak
Erasmus+ Öğrenci Öğrenim ve Staj Hareketleri Bilgilendirme Toplantısı
31
Ekim
OKÜ Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümümüz Uluslararası Adana Lezzet Festivali’nden 7 Altın Madalya ile Döndü
15
Eylül
Üniversitemiz 2021–2022 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni Düzenlendi
15
Eylül
Fakültemiz Düzenlenen "Türk Mutfağı Haftası" Etkinliklerine Katkı Sağladı
15
Eylül
Fakültemiz Gastronomi ve Mutfak Sanatları Kulübü Gaziantep'e "Mutfak Müzesi" Gezi Etkinliği Düzenledi
İletişim
Aday Öğrenciler
Rektörümüzün Mesajı
Öğretim Üyeleri
Tanıtım Filmi
Faydalı Linkler
Milli Eğitim Bakanlığı
YÖK
KYK
Gençlik ve Spor Bakanlığı