3. SINIF VI. YARIYIL (BAHAR DÖNEMİ)
|
SIRA
NO
|
DERS KODU
|
DERS ADI
|
Z/S
|
T
|
U
|
L
|
TS
|
K
|
AKTS
|
1.
|
OTİ302
|
PAZARLAMA ARAŞTIRMASI (MARKETING RESEARCH)
|
Z
|
3
|
0
|
0
|
3
|
3
|
5
|
2.
|
OTİ304
|
TARIMSAL KREDİ VE FİNANSMAN (AGRİCULTURAL CREDIT AND FINANCING)
|
Z
|
2
|
0
|
0
|
2
|
2
|
4
|
3.
|
OTİ306
|
ORGANİK TARIMDA MEYVECİLİK (FRUİT GROWING IN ORGANİC AGRICULTURE)
|
Z
|
2
|
1
|
0
|
3
|
3
|
5
|
4.
|
OTİ308
|
ORGANİK TARIMDA HASTALIKLAR (DISEASES IN ORGANIC AGRICULTURE)
|
Z
|
3
|
1
|
0
|
4
|
4
|
5
|
5.
|
OTİ310
|
İYİ TARIM UYGULAMALARI (GOOD AGRICULTURAL PRACTICES)
|
Z
|
2
|
0
|
0
|
2
|
2
|
3
|
|
|
|
S
|
12
|
2
|
0
|
14
|
13
|
8
|
Toplam
|
24
|
4
|
0
|
28
|
27
|
30
|
|
3. SINIF VI. YARIYIL (BAHAR DÖNEMİ) SEÇMELİ DERSLERİ
|
SIRA
NO
|
DERS KODU
|
DERS ADI
|
Z/S
|
T
|
U
|
L
|
TS
|
K
|
AKTS
|
1.
|
OTİ312
|
SULAMA TEKNİKLERİ (IRRIGATIONTECHNIQUES)
|
S
|
2
|
0
|
0
|
2
|
2
|
2
|
2.
|
OTİ314
|
İNSAN KAYNAKLARI (HUMAN RESOURCES)
|
S
|
3
|
0
|
0
|
3
|
3
|
4
|
3.
|
OTİ316
|
ORGANİK TARIM ÜRÜNLERİNDE İŞLEME TEKNOLOJİSİ (PROCESSİNG TECHNOLOGY İN ORGANİC AGRİCULTURE PRODUCTS )
|
S
|
3
|
0
|
0
|
3
|
3
|
4
|
4.
|
OTİ320
|
GÖNÜLLÜLÜK ÇALIŞMALARI (VOLUNTEERING STUDIES)
|
S
|
1
|
2
|
0
|
2
|
2
|
2
|
5
|
OTİ322
|
HAYVAN BESLEMEDE RASYON HAZIRLAMA TEKNİKLERİ (RATION PREPARATION TECHNIQUES IN ANIMAL FEEDING)
|
S
|
3
|
0
|
0
|
3
|
3
|
4
|
Not 1. Z: Zorunlu ders, S: Seçmeli ders, T: Haftalık ders saati, U: Haftalık uygulama saati, L: Haftalık laboratuvar saati, TS: Dersin toplam saati, K: Dersin kredisi, AKTS: Avrupa Kredi Transfer Sistemi.
|