Üniversitemiz Dış İlişkiler Ofisinden Bir Proje Daha

2020 dönemi Program Ülkeleri ile Ortak Ülkeler arasında Yükseköğretim Öğrenci ve Personel Hareketliliği faaliyetleri (Erasmus+ KA107) kapsamında sunulan proje tekliflerinin değerlendirme süreci sonucunda Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Dış İlişkiler Kurum Koordinatörlüğü bünyesinde; Dış İlişkiler Birimi çalışanlarından Öğr. Gör. Funda Özbakır, Fizik Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Nazmi Sedefoğlu, Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Eyüp Tel ve İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyelerinden Dr. Abdurrahim Kaplan tarafından Fizik ve İlahiyat Bölümleri alanında AB Komisyonu’nun coğrafi dağılım konusundaki modalitesini desteklemek üzere Güney Akdeniz ülkelerine yönelik yapmış olduğu 2 adet KA107 projesi kabul edildi.

Girişimci, yenilikçi ve rekabetçi anlayışıyla uluslararası bir üniversite olma vizyonu ile Yükseköğretim kurumlarının kapasitelerini ve uluslararası boyutunu genişletmeye devam eden üniversitemizin öğretim elemanları bu projeler kapsamında Cezayir ve Ürdün ile ortak hareketlilik gerçekleştirebilecek. Üniversitemiz Dış İlişkiler Ofisi, KA107 projesi ile ilgili detayları ilerleyen tarihlerde paylaşacak.

1 Ocak 1970 (Bu haber 1216 defa görüntülendi)
Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi 80000 Fakıuşağı / OSMANİYE
erasmus@osmaniye.edu.tr