Erasmus+ Ders Verme Hareketliliği Kapsamında Program Düzenlendi

Slovakya’nın önde gelen üniversitelerinden Trnavska Univerzita (Trnava Üniversitesi) Felsefe ve Edebiyat Fakültesi Dekan Yardımcısı ve Klasik Arkeoloji Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Phil. Erik HRNČIARIK ile Klasik Arkeoloji Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Lucia NOVÁKOVÁ Erasmus+ Değişim Programı kapsamında Üniversitemiz Arkeoloji Bölümü’nü ziyaret etti.

Ziyaret kapsamında Doç. Dr. Phil. Erik HRNČIARIK, Romans in Slovakia (Slovakya’da Romalılar) ve Dr. Lucia NOVÁKOVÁ, Between Anatolia and Mainland Greece: Elites, Tombs, Temples (Anadolu ve Yunanistan Arasında: Elitler, Mezarlar, Tapınaklar) başlıklı sunumlarını Üniversitemiz Kütüphane Konferans Salonunda gerçekleştirdi.

OKÜ Kütüphane Konferans Salonu’nda gerçekleşen sunumlara Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Murat Türk, Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Eyüp Tel, Arkeoloji Bölümü akademisyenleri ve öğrencileri ile Üniversitemizin farklı bölümlerinden akademisyenler, Üniversitemiz Dış İlişkiler Birimi çalışanları, Üniversitemiz öğrencileri ile Osmaniye Müze Müdürü Ahmet Türkmenoğlu ve müze çalışanları katıldı. Sunumlar sonrasında Rektörümüz Prof. Dr. Murat Türk tarafından üniversitemiz adına hazırlanan armağanlar takdim edildi.

Sunumlar öncesinde de Arkeoloji Bölümü Erasmus Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Ayça Gerçek ile birlikte, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Murat Türk’ü makamında ziyaret eden Doç. Dr. Phil. Erik HRNČIARIK ve Dr. Lucia NOVÁKOVÁ üniversitemiz hakkındaki beğenilerini dile getirirken karşılıklı olarak akademisyen ve öğrenci değişimlerinin gerçekleştirilmesi konusunda görüşlerini bildirdiler. Rektörümüz Prof. Dr. Murat Türk ise üniversitemize gerçekleştirilen ziyaretten dolayı konuklarına teşekkür etti.

7 Mayıs 2018 (Bu haber 1924 defa görüntülendi)
Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi 80000 Fakıuşağı / OSMANİYE
erasmus@osmaniye.edu.tr