İletişim
Telefon Rehberi
Geleceğinize Açılan Kapı...
International Relations
International Students
Bilgi Edinme
Telefon Rehberi
İletişim
Türkçe
English
Kadirli Uygulamalı Bilimler Fakültesi
Fakültemiz
Fakültemiz
Dekan'ın Mesajı
Tarihçe
Misyon ve Vizyon
Temel Değerler
Politikalar
Sayısal Bilgiler
İletişim
Yönetim
Yönetim
Dekan
Dekan Yardımcısı
Dekan Yardımcısı
Fakülte Kurulu
Fakülte Yönetim Kurulu
Fakülte Senato Temsilcisi
Fakülte Komisyonları
Fakülte Koordinatörleri
İdari Birimler
Fakültemizde Görev Yapmış Dekanlar
Bölümler
Bölümler
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gıda Teknolojisi
Organik Tarım İşletmeciliği
Rekreasyon Yönetimi
Öğrenci
Öğrenci
Öğrenci Bilgi Sistemi (ÖBS)
Akademik Danışmanlık
Akademik Takvim
Uyum Programı
Burslar ve Krediler
Ders Listeleri, Kredilendirme ve İçerikler
Yatay ve Dikey Geçiş
Çift Anadal Programları (ÇAP)
Yan Dal Programları
Kısmi Zamanlı Öğrenci
Lisans Ders Programları
Lisansüstü Programlar
Öğrenci Konseyi
Öğrenci Kulüpleri
Staj-Uygulama
Öğrenci Memnuniyet Anketi
Mezun Bilgi Sistemi ve Mezun Görüşleri
Kalite
Kalite
Kalite Komisyonu
Kalite Politikası
Organizasyon Şeması
Paydaşlarımız
Formlar / Dilekçeler
Stratejik Plan
Öz Değerlendirme
Kalite El Kitabı
Yönetmelikler
Yönergeler
İş Akış Şeması
İç Kontrol
Hassas Görevler
Riskler
Birim Görev Tanımları
Personel Görev Tanımları
Süreç Kartları
Hizmet Envanteri
Kamu Hizmet Standartı
İş Sağlığı Güvenliği İç Yönergesi
Acil Durum Eylem Planı
Araştırma
Araştırma
Araştırma Politikası
Bilimsel Yayınlar
Ulusal Projeler
Uluslararası Projeler
Ödüller
Toplumsal Katkı
Uluslararası
Uluslararası
Erasmus Değişim Programı
Mevlana Değişim Programı
Farabi Değişim Programı
Ortaklık ve İlişkiler
Uluslararası Öğrenci
Uluslararası İlişkiler Birimi
Aday Öğrenci
Aday Öğrenci
Üniversite Tanıtım
Fakülte Tanıtım
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gıda Teknolojisi
Organik Tarım İşletmeciliği
Rekreasyon Yönetimi
PERSONEL
Personel Kadromuz
Akademik Personel
İdari Personel
Menu
Menu
Tüm Sorularınız İçin
Tüm Sorularınız İçin
Osmaniye Korkut
Ata
Bize Ulaşın
Telefon +90 000 000 00 00
Bizimle İletişime Geçin! Biz Sizi En Kısa Süre İçerisinde Arayalım.
Tüm Sroularınız İçin
Tüm Sroularınız İçin
Talep Formu
Bize Ulaşın
Telefon 0462 334 05 50
Bizimle İletişime Geçin! Biz Sizi En Kısa Süre İçerisinde Arayalım.
Duyuru Arşivi
"Tüm duyuru arşivimize aşağıdaki listeden ulaşabilirsiniz!"
Duyuru Arşivimiz
Duyurular
Duyuru Arşivi
06
Mart
MS Teams Uzaktan Eğitim Sistemi Kullanımı Akademisyen Eğitimi
06
Mart
MS Teams Uzaktan Eğitim Sistemi Kullanımı Öğrenci Eğitimi
03
Mart
2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı EK MADDE-1 Merkezi Yerleştirme Puanına göre Yatay Geçiş Başvuru Sonuçları
03
Mart
REKREASYON YÖNETİMİ BÖLÜMÜ 2022-2023 BAHAR YARIYILI DERS PROGRAMI
02
Mart
GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ 2022-2023 BAHAR YARIYILI DERS PROGRAMI
02
Mart
Gıda Teknolojisi Bölümü 2022-2023 Bahar Yarıyılı Ders Programı
02
Mart
Organik Tarım İşletmeciliği Bölümü 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Ders Programı
24
Şubat
2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Akademik Takvim
17
Ocak
REKREASYON YÖNETİMİ BÖLÜMÜ 2022-2023 GÜZ YARIYILI BÜTÜNLEME SINAV PROGRAMI
16
Ocak
GIDA TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ 2022-2023 GÜZ DÖNEMİ BÜTÜNLEME SINAV PROGRAMI
13
Ocak
GÜNCEL!!! GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ 2022-2023 GÜZ DÖNEMİ BÜTÜNLEME SINAV PROGRAMI
22
Aralık
GIDA TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ 2022-2023 GÜZ DÖNEMİ FİNAL SINAV PROGRAMI
19
Aralık
GÜNCEL....GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ 2022-2023 GÜZ DÖNEMİ FİNAL SINAV PROGRAMI
25
Kasım
KADİRLİ UYGULAMALI BİLİMLER FAKÜLTESİ GIDA TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ 2022-2023 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI MAZERET SINAVI TARİHLERİ
25
Kasım
REKREASYON YÖNETİMİ BÖLÜMÜ 2022-2023 GÜZ DÖNEMİ MAZERET SINAV PROGRAMI
24
Kasım
GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ 2022-2023 GÜZ DÖNEMİ MAZERET SINAV PROGRAMI
01
Kasım
REKREASYON YÖNETİMİ BÖLÜMÜ 2022-2023 GÜZ DÖNEMİ VİZE SINAV PROGRAMI
31
Ekim
GIDA TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ 2022-2023 GÜZ DÖNEMİ VİZE SINAV PROGRAMI
30
Ekim
GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ 2022-2023 GÜZ DÖNEMİ VİZE SINAV PROGRAMI
03
Ekim
Öğretim Üyesi İlanı (Ekim 2022)
26
Eylül
AZAMİ SÜRELERİNİ DOLDURAN FAKÜLTEMİZ ÖĞRENCİLERİNE EK SINAV HAKKI
23
Eylül
7417 SAYILI AF KANUNU HAKKINDA DUYURU
21
Eylül
2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI KISMİ ZAMANLI ÖĞRENCİ ÇALIŞMA DUYURUSU
21
Eylül
2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI YEMEK BURSU DUYURUSU
20
Eylül
2022-2023 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI (GENEL NOT ORTALAMASINA GÖRE) YATAY GEÇİŞ DEĞERLENDİRME SONUÇLARI
15
Eylül
GIDA TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ 2022-2023 GÜZ DÖNEMİ DERS PROGRAMI
15
Eylül
GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ 2022-2023 GÜZ DÖNEMİ DERS PROGRAMI
13
Eylül
REKREASYON YÖNETİMİ BÖLÜMÜ 2022-2023 GÜZ DÖNEMİ DERS PROGRAMI
12
Eylül
OTİ BÖLÜMÜ 2022-2023 GÜZ DÖNEMİ DERS PROGRAMI
27
Haziran
GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ 2021-2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YARIYILI BAHAR DÖNEMİ BÜTÜNLEME SINAV PROGRAMI
23
Haziran
GIDA TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ 2021-2022 BAHAR DÖNEMİ BÜTÜNLEME SINAV PROGRAMI
17
Haziran
GIDA TEKNOLOJİSİ 2021-2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI SEMİNER PROGRAMI
07
Haziran
GÜNCEL GASTRONOMİ E MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ 2021-2022 BAHAR DÖNEMİ FİNAL SINAV PROGRAMI
06
Haziran
GIDA TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ 2021-2022 BAHAR DÖNEMİ FİNAL SINAV PROGRAMI
23
Mayıs
GIDA TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ MAZERET SINAV TAKVİMİ
06
Nisan
GIDA TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ 2021-2022 BAHAR DÖNEMİ VİZE SINAV PROGRAMI
05
Nisan
GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ 2021-2022 BAHAR DÖNEMİ VİZE SINAV PROGRAMI
04
Nisan
REKREASYON YÖNETİMİ BÖLÜMÜ 2021-2022 BAHAR DÖNEMİ VİZE SINAV PROGRAMI
23
Şubat
2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı EK MADDE-1 Merkezi Yerleştirme Puanına göre Yatay Geçiş Başvuru Sonuçları
18
Şubat
GÜNCEL ! GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ 2021-2022 BAHAR DÖNEMİ DERS PROGRAMI
18
Şubat
GIDA TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ 2021-2022 BAHAR DÖNEMİ DERS PROGRAMI
19
Ocak
GIDA TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ 2021-2022 GÜZ DÖNEMİ BÜTÜNLEME SINAV PROGRAMI
17
Ocak
GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ 2021-2022 GÜZ YARIYILI BÜTÜNLEME SINAV PROGRAMI
04
Ocak
GIDA TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ 2021-2022 GÜZ DÖNEMİ FİNAL SINAV PROGRAMI
30
Aralık
GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ 2021-2022 GÜZ DÖNEMİ FİNAL SINAV PROGRAMI
19
Kasım
GÜNCEL! GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ 2021-2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YARIYILI GÜZ DÖNEMİ VİZE SINAV PROGRAMI
20
Eylül
GÜNCELLENDİ!!! GIDA TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ 2021-2022 GÜZ DÖNEMİ DERS PROGRAMI
11
Haziran
GIDA TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ FİNAL SINAV PROGRAMI
22
Nisan
GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ VİZE SINAV PROGRAMI
22
Nisan
GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ VİZE SINAV PROGRAMI
01
Mart
GIDA TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ 2020-2021 YILI BAHAR DÖNEMİ DERS PROGRAMI
01
Mart
GIDA TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ 2020-2021 YILI BAHAR DÖNEMİ DERS PROGRAMI
İletişim
Şehit Kansu Küçükateş Mh. 2006 Sokak No 12, Kadirli / OSMANİYE
03288880090
kadirliubf@osmaniye.edu.tr
Aday Öğrenciler
Rektörümüzün Mesajı
Öğretim Üyeleri
Tanıtım Filmi
Faydalı Linkler
Milli Eğitim Bakanlığı
YÖK
KYK
Gençlik ve Spor Bakanlığı