İletişim
Telefon Rehberi
Geleceğinize Açılan Kapı...
International Relations
International Students
Bilgi Edinme
Telefon Rehberi
İletişim
Türkçe
English
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Hakkımızda
Hakkımızda
Bölüm Hakkında
Bölüm Başkanı Mesajı
Misyon ve Vizyon
Temel Değerler
Politikalar
Sayısal Bilgiler
İletişim
Yönetim
Yönetim
Bölüm Başkanı
Bölüm Başkan Yardımcısı
Bölüm Kurulu
Akademik Bölüm Kurulu
Bölüm Komisyonları
Bölüm Koordinatörleri
İdari Birimler
Önceki Bölüm Başkanları
Lisans
Lisans
Öğrenci Bilgi Sistemi
Blogna Bilgi Sistemi
Akademik Takvim
Uyum Programı
Akademik Görüşme Gün ve Saatler
Akademik Danışmanlar
Ders Programı
Ders Listesi
Ders İçerikleri
Çift Anadal Programı (ÇAP)
Staj-Uygulama
Yandal Programı
Burs ve Kredi
Yatay ve Dikey Geçiş
Kısmi Zamanlı Öğrenci
Öğrenci Konseyi
Öğrenci Kulüpleri
Öğrenci Memnuniyet Anketi
Mezun Bilgi Sistemi ve Görüşleri
Öğrenci Uygulama Rapor Formu
Kalite
Kalite
Kalite Komisyonu
Kalite Politikası
Organizasyon Şeması
Paydaşlarımız
Formlar/Dilekçeler
Stratejik Plan
Öz Değerlendirme
Kalite El Kitabı
Yönetmelikler
Yönergeler
Araştırma
Araştırma
Araştırma Politikası
Bilimsel Yayınlar
Ullusal Projeler
Uluslararası Projeler
Ödüller
Toplumsal Katkı
Uluslararası
Uluslararası
Erasmus Değişim Program
Mevlana Değişim Programı
Farabi Değişim Programı
Ortaklık ve İlişkiler
Uluslararası Öğrenci
Uluslararası İlişkiler Birimi
Aday Öğrenci
Aday Öğrenci
Üniversite Tanıtım
Fakülte Tanıtım
Bölüm Tanıtım
Bölüm Tanıtım Videosu
PERSONEL
Personel Kadromuz
Akademik Personel
İdari Personel
Menu
Menu
Tüm Sorularınız İçin
Tüm Sorularınız İçin
Osmaniye Korkut
Ata
Bize Ulaşın
Telefon +90 000 000 00 00
Bizimle İletişime Geçin! Biz Sizi En Kısa Süre İçerisinde Arayalım.
Tüm Sroularınız İçin
Tüm Sroularınız İçin
Talep Formu
Bize Ulaşın
Telefon 0462 334 05 50
Bizimle İletişime Geçin! Biz Sizi En Kısa Süre İçerisinde Arayalım.
1
2
3
4
5
6
7
8
Güncel Duyurular
Duyuru Arşivi
2
Mart
GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ 2022-2023 BAHAR YARIYILI DERS PROGRAMI
17
Ocak
GÜNCEL ..GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ 2022-2023 GÜZ YARIYILI BÜTÜNLEME SINAV PROGRAMI
19
Aralık
GÜNCEL ! GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ 2022-2023 GÜZ DÖNEMİ FİNAL SINAV PROGRAMI
22
Kasım
GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ 2022-2023 GÜZ DÖNEMİ MAZERET SINAV PROGRAMI
31
Ekim
GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ 2022-2023 GÜZ DÖNEMİ VİZE SINAV PROGRAMI
10
Ekim
Öğretim Üyesi İlanı (Ekim 2022)
26
Eylül
AZAMİ SÜRELERİNİ DOLDURAN FAKÜLTEMİZ ÖĞRENCİLERİNE EK SINAV HAKKI
15
Eylül
Öğrenci Numarası ile E-Posta Adresi Alma ve Microsoft Teams Platformuna Giriş
14
Eylül
Ders Kayıtları
13
Eylül
Ders Muafiyet İşlemleri
Güncel Haberler
Haber Arşivi
25 Ocak |
Halkla İlişkiler
Üniversite Sanayi İşbirliği Koordinatörlüğü Sanayi-Akademik Proje Destekleri Bil...
25 Ocak |
Halkla İlişkiler
Erasmus+ Öğrenci Öğrenim ve Staj Hareketleri Bilgilendirme Toplantısı...
25 Ocak |
Halkla İlişkiler
Üniversitemizden Geri Dönüşüm Atağı...
25 Ocak |
Halkla İlişkiler
Rektörümüz Prof. Dr. Turgay Uzun, TRT Çukurova Radyosu’nun Konuğu Oldu...
17 Ocak |
Halkla İlişkiler
Ulusal Staj Programı Bilgilendirme Toplantısı...
17 Ocak |
Halkla İlişkiler
Kadirli Ahmet Topaloğlu Mesleki ve Teknik Lisesi'nden Fakültemize Ziyaret...
17 Ocak |
Halkla İlişkiler
Rektörümüzden Üniversitemiz Kadirli Yerleşkesi’ne Ziyaret...
31 Ekim |
Halkla İlişkiler
OKÜ Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümümüz Uluslararası Adana Lezzet Festivali...
Tanıtım Videomuz
Kısayollar
Office 365
Uzem
Kütüphane
Eduroam
EBYS
Akbis
Web Yönetim
Yemekhane Rezervasyon
Öğrenci Bilgi Sistem
Destek Sistemi
İletişim
Aday Öğrenciler
Rektörümüzün Mesajı
Öğretim Üyeleri
Tanıtım Filmi
Faydalı Linkler
Milli Eğitim Bakanlığı
YÖK
KYK
Gençlik ve Spor Bakanlığı