|
2025-2026 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI |
|
Fakültemiz bünyesinde Gastronomi ve Mutfak Sanatları, Gıda Teknolojisi, Organik Tarım İşletmeciliği ve Rekreasyon Yönetimi bölümlerinde eğitim-öğretim sürdürülmekte olup, Turizm Rehberliği bölümünde program açma çalışmaları devam etmektedir. |
|
AKADEMİK PERSONEL SAYISI |
|||||||
|
No |
Bölüm |
Prof. Dr. |
Doç. Dr. |
Dr. Öğr. Üyesi |
Öğr. Gör. |
Arş. Gör. |
Toplam |
|
1. |
Gastronomi ve Mutfak Sanatları |
- |
1 |
3 |
2 |
- |
6 |
|
2. |
Gıda Teknolojisi |
2 |
3 |
2 |
- |
- |
7 |
|
3. |
Organik Tarım İşletmeciliği |
2 |
1 |
5 |
- |
- |
8 |
|
4. |
Rekreasyon Yönetimi |
- |
2 |
3 |
- |
- |
5 |
|
5. |
Toplam |
4 |
7 |
13 |
2 |
- |
26 |
|
ÖĞRENCİ SAYISI |
||||||||
|
No |
Bölüm |
1. Sınıf |
2. Sınıf |
3. Sınıf |
4. Sınıf |
Toplam |
Tezli Yüksek Lisans |
Tezsiz Yüksek Lisans |
|
1. |
Gastronomi ve Mutfak Sanatları |
65 |
67 |
52 |
97 | 281 | 29 | 7 |
|
2. |
Gıda Teknolojisi |
54 | 48 | 47 | 38 | 187 | 5 | 2 |
|
3. |
Organik Tarım İşletmeciliği |
52 | 58 | 38 | 52 | 200 | 12 | 5 |
|
4. |
Rekreasyon Yönetimi |
47 | 55 | 49 | 59 | 210 | 13 | - |
|
5. |
Toplam |
218 | 228 | 186 | 246 | 951 | 59 | 14 |
|
Kadroların İstihdam Şekline Göre Dağılımı |
|
|
Genel İdari Hizmetler |
9 |
|
Yardımcı Hizmetli |
2 |
|
İşçi |
4 |
|
Diğer (Güvenlik) |
17 |
|
Toplam |
32 |
| FİZİKİ YAPI | ||||
|
Eğitim Alanı |
Kapasitesi 0–50 kişi |
Kapasitesi 51–75 kişi |
Kapasitesi 76–100 kişi |
Kapasitesi 101 kişi ve üzeri |
|
Amfi |
- |
- |
- |
1 |
|
Sınıf/Derslik |
14 |
- |
1 |
1 |
|
Mutfak Laboratuvarı |
2 |
- |
- |
- |
|
Gıda Laboratuvarı |
3 |
- |
- |
- |
|
Organik Tarım Uygulama Alanı/Laboratuvarı |
2 |
- |
- |
- |
|
Toplantı Salonu |
1 |
- |
1 |
- |
|
Rekreasyon Uygulama Alanı |
1 |
- |
- |
- |
|
Yemekhane |
- |
- |
- |
1 |
|
Kantin |
- |
- |
1 |
- |
|
Diğer |
1 |
- |
- |
- |
|
Toplam |
24 |
- |
3 |
3 |
| Güncelleme Tarihi: 08.11.2025 |
Görüntülenme Sayısı: 2029
