2025-2026 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI

Fakültemiz bünyesinde Gastronomi ve Mutfak Sanatları, Gıda Teknolojisi, Organik Tarım İşletmeciliği ve Rekreasyon Yönetimi bölümlerinde eğitim-öğretim sürdürülmekte olup, Turizm Rehberliği bölümünde program açma çalışmaları devam etmektedir.




AKADEMİK PERSONEL SAYISI

No

Bölüm

Prof. Dr.

Doç. Dr.

Dr. Öğr. Üyesi

Öğr. Gör.

Arş. Gör.

Toplam

1.

Gastronomi ve Mutfak Sanatları

-

1

3

2

-

6

2.

Gıda Teknolojisi

2

3

2

-

-

7

3.

Organik Tarım İşletmeciliği

2

1

5

-

-

8

4.

Rekreasyon Yönetimi

-

2

3

-

-

5

5.

Toplam

4

7

13

2

-

26




ÖĞRENCİ SAYISI

No

Bölüm

1. Sınıf

2. Sınıf

3. Sınıf

4. Sınıf

Toplam

Tezli Yüksek Lisans

Tezsiz Yüksek Lisans

1.

Gastronomi ve Mutfak Sanatları

65

67

52

97 281 29 7

2.

Gıda Teknolojisi

54 48 47 38 187 5 2

3.

Organik Tarım İşletmeciliği

52 58 38 52 200 12 5

4.

Rekreasyon Yönetimi

47 55 49 59 210 13 -

5.

Toplam

218 228 186 246 951 59 14


 Kadroların İstihdam Şekline Göre Dağılımı

Genel İdari Hizmetler

9

Yardımcı Hizmetli

2

İşçi

4

Diğer (Güvenlik)

17

Toplam

32



FİZİKİ YAPI

Eğitim Alanı

Kapasitesi

0–50 kişi

Kapasitesi

51–75 kişi

Kapasitesi

76–100 kişi

Kapasitesi

101 kişi ve üzeri

Amfi

-

-

-

1

Sınıf/Derslik

14

-

1

1

Mutfak Laboratuvarı

2

-

-

-

Gıda Laboratuvarı

3

-

-

-

Organik Tarım Uygulama Alanı/Laboratuvarı

2

-

-

-

Toplantı Salonu

1

-

1

-

Rekreasyon Uygulama Alanı

1

-

-

-

Yemekhane

-

-

-

1

Kantin

-

-

1

-

Diğer

1

-

-

-

Toplam

24

-

3

3





Güncelleme Tarihi: 08.11.2025

Görüntülenme Sayısı: 2029