Üniversitemiz Genel Sekreterliğinde Devir Teslim Töreni Gerçekleşti

Üniversitemiz Genel Sekreterlik makamında  devir teslim töreni gerçekleştirildi. Üniversitemizde 2008-2022 yılları arasında  Genel Sekreter olarak görev yapan  Mustafa Sadıkoğlu, düzenlenen törenle görevini Recep Şen’e devretti.

Üniversitemiz yeni Genel Sekreteri Recep Şen’in makam  odasında gerçekleştirilen törene, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Alpaslan Dayangaç ve Prof. Dr. Coşkun Özalp ve Rektör Danışmanı Doç. Dr. Ceyhun Yükselir katıldı.

Törende Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun,   Genel Sekreter olarak verdiği  hizmetlerinden dolayı Mustafa Sadıkoğlu'na teşekkür ederek  plaket takdim etti. Rektörümüz, Üniversitemizde görevi devralan  Genel Sekreter  Recep Şen’i  de tebrik ederek başarılar diledi. Üniversitemiz yeni  Genel Sekreteri Recep Şen, görevi devraldığı önceki Genel Sekreter Mustafa Sadıkoğlu’na çiçek takdim ederek hizmetlerinden dolayı teşekkür etti. Daha sonra görevi devreden  Mustafa Sadıkoğlu, Üniversitemiz Genel Sekreterliği Resmi Mühür Beratını yeni Genel Sekreterimiz Recep Şen’e takdim etti.

10 Ocak 2022 (Bu haber 2072 defa görüntülendi)