Türkiye Ulusal Ajansı Başkanı’ndan Rektörümüze Ziyaret

Dışişleri Bakanlığı Türkiye Ulusal Ajansı Başkanı İlker Astarcı, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun’u ziyaret etti.

Karşılıklı değerlendirmelerde bulunulan ziyarette Türkiye Ulusal Ajansı Başkanı İlker Astarcı, Ulusal Ajansın her zaman OKÜ’ye destek vermeye hazır olduğunu söyledi. Astarcı, Ulusal Ajans’ın çalışmaları hakkında bilgi paylaşımında bulurken, Erasmus+ Değişim Programı özelinde, bu programdan yararlanan akademik personelimiz ve öğrencilerimiz için süreçte hangi unsurlara dikkat edilmesi gerektiği, programın avantajları, süreçte karşılaşılabilecek olası problemlerin giderilmesine yönelik neler yapılabileceği ve geliştirilebilecek ikili iş birliği konularında görüş alışverişinde bulunuldu.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette Rektörümüz Prof. Dr. Turgay Uzun, ziyaret dolayısıyla memnuniyetini ifade ederek, Dışişleri Bakanlığı Türkiye Ulusal Ajansı Başkanı İlker Astarcı’ya hediye takdim etti.

30 Kasım 2021 (Bu haber 648 defa görüntülendi)