OKÜ Gençlik Ofisi'nde Şiir ve Müzik Dinletisi

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun, Osmaniye Gençlik Merkezi tarafından,  Üniversitemiz Karacaoğlan Yerleşkesinde yer alan OKÜ Gençlik Ofisi'nde  gerçekleştirilen "7 Şiir, 7 Şarkı , 7 Güzel Adam"  başlıklı programa katıldı.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun, Rektör Danışmanı Doç. Dr. Ceyhun Yükselir,  Osmaniye Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Loğoğlu, Gençlik Merkezi Müdürü Bayram Bozyel ve çok sayıda Gençlik Merkezi öğrencilerinin katıldığı programın açılış konuşmasını Osmaniye Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Loğoğlu yaptı.

Programın onur konuğu  Rektörümüz Prof. Dr. Turgay Uzun, "Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Osmaniye'mizin tüm kamu  kurum ve kuruluşlarıyla iç içe,  iş birliği ve uyum içinde çalışmaktadır. Üniversitemiz kampüsü içinde yer alan Osmaniye Gençlik Merkezi  OKÜ Gençlik Ofisi'nde de inşallah genç arkadaşlarımızla daha birçok verimli ve güzel zamanlar geçireceğiz ve gençlerimizle  çok güzel paylaşımlarda bulunacağız." dedi.

Osmaniye Gençlik Merkezi  öğrencilerinin şiir ve müzik dinletisi ile devam eden   programın sonunda Rektörümüz Prof. Dr. Turgay Uzun, öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

24 Eylül 2021 (Bu haber 1123 defa görüntülendi)