Rektörümüz, TRT Çukurova Radyosu Yayınına Katıldı
Rektörümüz Prof. Dr. Turgay Uzun, 13 Ağustos 2021 Cuma günü saat 11.20’de TRT Çukurova Radyosu’nun konuğu oldu.

TRT Çukurova Radyosu’nda yayımlanan “Akdeniz’den Toroslar’a” adlı programa katılan Rektörümüz Prof. Dr. Turgay Uzun, program sunucusu Alper Yetgün'ün Üniversitemize ilişkin sorularını yanıtladı.

Canlı telefon bağlantısında, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun, kurulduğu günden bu yana kararlı bir şekilde büyümeye devam eden Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi hakkında üniversite adaylarına bilgiler verdi.
Adaylara seslenen Rektörümüz Prof. Dr. Turgay Uzun, “Öğrencilerimiz doğa ile iç içe olan kampüsümüzde, çok rahat, mutlu, sağlıklı bir biçimde eğitim-öğretim faaliyetlerini tamamlayabilecekler. Hem merkezdeki hem de ilçelerimizdeki kampüslerimiz modern bir alt yapıya sahip özellikle merkezdeki kampüsümüzde çok gelişmiş spor tesisleri var. Sporla ilgilenen tüm arkadaşlarımızı alt yapımızı kullanarak bu imkânlardan yararlanabilirler.  OKÜ olarak 2007 yılından itibaren akademik alanda çok hızlı bir gelişme gösterdik. Birçok bölümde çok değerli akademik kadroya sahibiz ve bu ekibimiz çok kaliteli bir eğitim-öğretim faaliyeti sunacak. Biz öğrenci odaklı bir üniversiteyiz. Öğrenci arkadaşlarımızın öğretim üyeleriyle, öğretim elemanlarıyla, idari personelle, üniversite yönetimiyle çok yakın ve sıcak ilişkisi var. Bu daha da artarak devam edecek. Ülkemizin farkı noktalarından öğrencilerimizi üniversitemize görmekten çok mutlu olacağız.” dedi.
13 Ağustos 2021 (Bu haber 847 defa görüntülendi)