Rektörümüz, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Resim Sergisi Açılışına Katıldı
Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun, Osmaniye Valiliği koordinesinde, Osmaniye İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Abdurrahman Keskiner Güzel Sanatlar Lisesi tarafından 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında hazırlanan resim sergisi açılışına katıldı.

Park 328 AVM’de hazırlanan resim sergisine Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun'un yanı sıra Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, Vali Yardımcıları Adem Yılmaz ve Metin Arslanbaş, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Zafer Tombul, İl Emniyet Müdürü Ahmet Selçuk Okumuş, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Hulusi Akkuş, İl Müftüsü Ali Çakmak, İl Milli Eğitim Müdürü Aydın Albak, kamu kurum ve kuruluşları il müdürleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri katıldı.

Toplam 66 resmin yer aldığı sergi açılışı öncesinde  Abdurrahman Keskiner Güzel Sanatlar Lisesi Müdürü Cuma Aksu, sergide, 5 parçadan oluşan ve 5 metre uzunluğunda olan yağlı boya resminin Türkiye’de başka bir ilde yer almadığını söyleyerek sergi hakkında bilgi verdi.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun, Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz ve protokol mensupları ile birlikte açılışın ardından sergiyi gezerek, sergide emeği geçen öğretmen ve öğrencileri tebrik etti.
15 Temmuz 2021 (Bu haber 772 defa görüntülendi)