OKÜ'nün de Katkılarıyla Gerçekleşecek Olan VII. Uluslararası TURKCESS Eğitim ve Sosyal Bilimler Kongresi

Rektörümüz Prof. Dr. Turgay Uzun, “Kıbrıs Sağlık ve Toplum Bilimleri Üniversitesi”  işbirliği ile Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde gerçekleştirilecek olan VII. Uluslararası TURKCESS Eğitim ve Sosyal Bilimler Kongresi’ne katılacak.

Ana teması “Toplumsal Değişim ve İnovasyon” olarak belirlenen VII. Uluslararası TURKCESS Eğitim ve Sosyal Bilimler Kongresi 1- 3 Eylül 2021 tarihleri arasında Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi’nin de aralarında bulunduğu 11 Üniversitenin katkıları ve “Kıbrıs Sağlık ve Toplum Bilimleri Üniversitesi”  işbirliği ile Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde gerçekleştirilecek.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun, dünyanın farklı bölgelerinden gelen akademisyenlerin ve araştırmacıların katılımlarıyla gerçekleşecek olan "VII. Uluslararası TURKCESS Eğitim ve Sosyal Bilimler Kongresi"ne Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi olarak katkıda bulunmaktan  onur duyduklarını ifade etti.

6 Mayıs 2021 (Bu haber 740 defa görüntülendi)