Rektörümüz Kütüphaneler Haftası Dolayısıyla Kütüphaneyi Ziyaret Etti

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun, 57. Kütüphaneler Haftası dolayısıyla Üniversitemiz Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı’nı ziyaret etti.

Ziyarette Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanı Necati Gök, Üniversitemiz Kütüphanesi hakkında Rektörümüz Prof. Dr. Turgay Uzun’u bilgilendirdi.

Kütüphanenin teknoloji, kullanıcı alanları, engelli hizmetlerindeki yenilikleriyle ilgilenerek gözlemde bulunan üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun, bilgi hizmetlerini çağdaş gelişmeler doğrultusunda düzenleyip, kullanıcılarının bilgi gereksinimlerini karşılayan Kütüphane çalışanlarının haftasını kutluyorum. Pandemi dönemine rağmen hijyen kurallarını aksatılmadan kontrollü bir şekilde kütüphane hizmetlerine devam etmelerini Üniversitemiz adına sevindirici buluyorum.” dedi.

Daha sonra Kütüphane binasını gezen üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun, Kütüphane içerisinde yer alan Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı’na da ziyaret gerçekleştirdi. Rektörümüz Prof. Dr. Turgay Uzun, burada da Öğrenci İşleri Daire Başkanı Filiz Aksoy’dan bilgi aldı.

Rektörümüz Prof. Dr. Turgay Uzun’a ziyarette Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Alpaslan Dayangaç eşlik etti.

2 Nisan 2021 (Bu haber 1260 defa görüntülendi)