Üniversitemiz Rektörünün Birimlere Ziyaretleri Devam Ediyor

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun, Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (UZEM) ve Çeviri ve Redaksiyon Birimi Araştırma Merkezi’ne ziyarette bulundu ve daha sonra da Dil Eğitimi Uygulama ve Araştırma Merkezi’nde gerçekleşen Devir Teslim Töreni’ne katıldı.

Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (UZEM) ziyaretinde OKÜ UZEM Müdürü Doç. Dr. Oğuzhan Çolakkadıoğlu, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun’a ziyaret dolayısıyla çiçek takdim etti.

Daha sonra Çeviri ve Redaksiyon Birimi  Araştırma Merkezi’ne ziyarette bulunan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun, Dr. Öğretim Üyesi Adnan Barış Ağır’a görevinde başarılar dileyerek çiçek takdim etti.

Ziyarette Dış İlişkiler Birimi Koordinatörü Doç. Dr. Ceyhun Yükselir de bulundu.

Çeviri ve Redaksiyon Araştırma Merkezi ziyaretinden sonra Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun, Dil Eğitimi Uygulama ve Araştırma Merkezi'nde gerçekleşen devir teslim törenine katıldı.

Devir teslim töreninde; Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü Bölüm Başkanı ve aynı zamanda Türkçe Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Ahmet Demirtaş  ve Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü Öğretim Üyeleri Prof. Dr. Cengiz Gökşen ile Dr. Öğretim Üyesi Ali Doğaner de yer aldı.

Dil Eğitimi Uygulama ve Araştırma Merkezi yeni Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Murat Gök, önceki dönem Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Nazlı Ağgün’e  katkılarından dolayı teşekkür ederek, çiçek takdim etti.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun,  Dil Eğitimi Uygulama ve Araştırma Merkezi önceki dönem Müdürü Öğretim Üyesi Nazlı Ağgün’e katkılarından dolayı teşekkür ederek plaket taktim ederken, yeni Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Murat Gök’e de görevinden başarılar dileyerek çiçek takdim etti.

Daha sonra Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun, Fen Edebiyat Fakültesi’ni ziyaret etti. Ziyarette,  Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Eyüp Tel, Dekan Yardımcısı Dr. Öğretim Üyesi Ayça Gerçek ile Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü Bölüm Başkanı ve aynı zamanda Türkçe Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Ahmet Demirtaş hazır bulundu.

Ziyaretlerde  ve Devir Teslim Töreninde, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun’a Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Alpaslan Dayangaç ve Prof. Dr. Coşkun Özalp eşlik etti.

26 Mart 2021 (Bu haber 1178 defa görüntülendi)