Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun'dan OKÜSEM, ENERMER ve KAGEM'e Ziyarett

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun, Üniversitemiz Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi ve Kariyer Geliştirme, Uygulama ve Araştırma Merkezi’nde devir teslim törenine katıldı ve Enerji Eğitim-Etüt Uygulama ve Araştırma Merkezi’ne ziyarette bulundu.

Üniversitemiz Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi ziyaretinde Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun, OKÜSEM önceki dönem Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Fatih Çağatay Baz’a katkıları için teşekkür ederek plaket, OKÜSEM yeni Müdürü Doç. Dr. Yusuf Alper Kaplan’a ise görevinde başarılar dileyerek çiçek takdim etti.

Ziyarette OKÜSEM Müdürü Doç. Dr. Yusuf Alper Kaplan, değerli çalışmaları ve katkıları için Dr. Öğretim Üyesi Fatih Çağatay Baz’a teşekkür ederek, çiçek takdim etti.

OKÜSEM ziyaretinde OKÜSEM Müdür Yardımcıları Doç. Dr. Fuat Bozok ve Dr. Öğretim Üyesi Ahmet Fırat Karabulut hazır bulundu.

Devir teslim töreni sonrasında Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun, Enerji Eğitim-Etüt Uygulama ve Araştırma Merkezi’ne (ENERMER) ziyarette bulundu.

Ziyarette ENERMER tarafından planlanan projeler ve faaliyetler hakkında bilgiler veren Enerji Eğitim-Etüt Uygulama ve Araştırma Merkezi (ENERMER) Müdürü Doç. Dr. Ertaç Hürdoğan, Üniversitemiz Merkez Karacaoğlan Yerleşkesi ve İlçe Yerleşkelerinde enerjinin verimli kullanılması adına yapılabilecek çalışmalar hakkında da Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun’a bilgiler verdi.

Daha sonra ENERMER Müdürü Doç. Dr. Ertaç Hürdoğan, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun’a çiçek takdim etti.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun’un ENERMER ziyaretinde ENERMER Müdür Yardımcıları Prof. Dr. Önder Kaşka ve Dr. Öğretim Üyesi Kemal Balıkçı ile ENERMER Öğretim Görevlisi Enes Kavun hazır bulundu.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun, daha sonra Üniversitemiz Kariyer Geliştirme, Uygulama ve Araştırma Merkezi devir teslim törenine katıldı.

Törende Rektörümüz Prof. Dr. Turgay Uzun, Üniversitemiz Kariyer Geliştirme, Uygulama ve Araştırma Merkezi’ne yaptığı katkılardan dolayı Dr. Öğretim Üyesi Abdurrahman Akman’a teşekkür ederek, plaket takdim ederken görevi devralan Doç. Dr. Adnan Bozdoğan’a görevinde başarılar dileyerek çiçek takdim etti.

Dr. Öğretim Üyesi Abdurrahman Akman, devir teslim töreninde Doç. Dr. Adnan Bozdoğan’a görevinde başarılar dileyerek birlikte görev aldığı Dr. Öğretim Üyesi Serap Taşkaya ve Dr. Öğretim Üyesi Aybüke Leba’ya da katkılarından dolayı teşekkür etti.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun’un Üniversitemiz Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi ve Kariyer Geliştirme, Uygulama ve Araştırma Merkezi’nde devir teslim töreni ve Enerji Eğitim-Etüt Uygulama ve Araştırma Merkezi ziyaretinde Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Coşkun Özalp eşlik etti.

19 Mart 2021 (Bu haber 1463 defa görüntülendi)