Aksa Çukurova Doğalgaz Osmaniye Bölge Müdürü Akyol ve Osmaniye İşletme Müdürü Özcan'dan Rektörümüze Ziyaret

Aksa Çukurova Doğalgaz Osmaniye Bölge Müdürü Önder Akyol ve Osmaniye İşletme Müdürü Erdal Özcan, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun’u makamında ziyaret etti.

Ziyaret esnasında, OKÜ’nün enerji verimliliği ve sürdürülebilirlik konularında hayata geçirdiği projeler ele alındı. Rektörümüz Prof. Dr. Turgay Uzun, üniversitemizin çevre dostu projelerine verdiği önemi vurgulayarak, bu projelerin sadece üniversitemiz için değil, aynı zamanda bölge ve ülke için de önemli katkılar sağlayacağını ifade etti.

Aksa Çukurova Doğalgaz Osmaniye Bölge Müdürü Önder Akyol, üniversitemizin enerji alanındaki çalışmalarını yakından takip ettiklerini ve bu çalışmalara destek vermekten büyük mutluluk duyacaklarını belirtti. Ayrıca, Osmaniye İşletme Müdürü Erdal Özcan, enerji sektöründeki yenilikler ve Aksa Gaz'ın sürdürülebilirlik politikaları hakkında bilgi verdi.

Görüşme sonunda Rektörümüz Prof. Dr. Turgay Uzun, ziyaretlerinden dolayı Aksa Çukurova Doğalgaz Osmaniye Bölge Müdürü Önder Akyol ve Osmaniye İşletme Müdürü Erdal Özcan’a teşekkür ederek, iş birliğinin her iki kurum için de faydalı olacağına inandığını dile getirdi.

Nezaket ziyareti, karşılıklı iyi dileklerin ifade edilmesi ve hatıra fotoğrafının çekilmesi ile sona erdi.

5 Temmuz 2024 (Bu haber 42 defa görüntülendi)