OKÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi Bölümlerimizin Yemin Törenleri Gerçekleşti

Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Fakültesi Ebelik ve Beslenme ve Diyetetik  bölümlerinin yemin törenleri gerçekleştirildi.

OKÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi Ebelik ve Beslenme ve Diyetetik bölümlerinin 2023-2024 eğitim-öğretim yılı yemin törenleri 15 Temmuz Şehitler Amfisi’nde yapıldı. Yeni mezunların mesleğe ilk adımını temsil eden yemin törenlerine Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Alparslan Dayangaç, Sağlık Bilimleri Fakültesi öğretim üyeleri, çok sayıda öğrenci ve öğrencilerin aileleri katıldı. Aynı gün içerisinde farklı zaman dilimlerinde düzenlenen törenler, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Sırasıyla Ebelik Bölümü ve Beslenme ve Diyetetik Bölümü mezunlarımız, antlarını okuyarak meslek yemini etti.

Bölümlerimizin yemin törenlerinde, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Alparslan Dayangaç’ın yanı sıra Ebelik Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Emine Yıldırım ve mezunlar adına bölümlerini birincilikle bitirme başarısı gösteren öğrencilerimiz konuşma gerçekleştirdi.

Bölümlerini başarıyla tamamlayarak mezun olan öğrencileri tebrik eden Prof. Dr. Alparslan Dayangaç, bölümlerin önemine de değindi ve ‘’Sizler artık sağlık profesyonelisiniz, bu bakımdan sizlerin toplumda yeriniz ve sorumluluğunuz bambaşka. Sağlık alanında donanım kazanmanızı sağlayan fakülte hocalarımıza ve üzerinizde büyük emeği olan ailelerinize ayrıca teşekkür ederim. Gidişiniz bizim için ayrı bir hüzün olmasına rağmen sizleri meslek hayatına uğurlamanın heyecanını ve mutluluğunu yaşıyoruz. Yolunuz açık olsun, başarılar diliyorum.’’ şeklinde konuştu.

Bölümlerini başarılı bir şekilde tamamlayarak keplerini fırlatma heyecanı yaşayan öğrencilerimize, temsili diplomaları Dekan Prof. Dr. Alparslan Dayangaç ve fakülte akademisyenleri tarafından takdim edildi. Etkinlikler, günün anısına çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

25 Haziran 2024 (Bu haber 235 defa görüntülendi)