OKÜ Bahar Şenliği Coşkuyla Devam Ediyor

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda, Sefo konseriyle başlayan OKÜ Bahar Şenliği, ikinci günde de dolu dizgin devam ediyor.

Bahar Şenliği’nin ikinci gün programı, Rektörümüz Prof. Dr. Turgay Uzun’un Rektörlük Binası önündeki Atatürk Anıtı'na çelenk sunmasıyla başladı. Çelenk sunma töreni, akademik ve idari çalışanların yanı sıra öğrencilerin yoğun katılımıyla gerçekleşti. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından, şenlik alanına 19 Mayıs Gençlik Yürüyüşü gerçekleştirildi.

OKÜ Bahar Şenliği  alanının açılışını gerçekleştiren ve burada konuşma yapan Rektörümüz Prof. Dr. Turgay Uzun, ‘‘Sevgili öğrencilerimiz, değerli OKÜ’lüler, bugün, burada bahar şenliği etkinliklerimizin açılışı için beraberiz. Bu sene tekrar geleneksel olarak düzenlendiğimiz bahar şenliğimizi başlatıyoruz. İnşallah önümüzdeki yıllar da hep beraber, böyle coşku içerisinde yeni şenlikler düzenleyeceğiz. Hepinize, öğrencilerimize, etkinliğimize katkı sağlayan bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bütün öğrencilerimizi, OKÜ Bahar Şenliği’ne bekliyoruz, bahar şenliğimiz kutlu olsun.’’ dedi.

Bahar şenliği anı tuvaline not yazmayı ihmal etmeyen Rektörümüz Prof. Dr. Turgay Uzun, OKÜ öğrenci topluluklarının stantlarını da tek tek ziyaret ederek öğrencilerimizle sohbet etti.

Birbirinden heyecanlı yarışmalarla başlayan şenlikte; oyunlar, danslar, spor müsabakaları, karaoke ve istek şarkılar etkinliği de yer aldı. Bahar şenliği kapsamında sahneye çıkan Mimarlık Tasarım ve Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik Bölümü- Popüler Müzik Grubu, şenlik alanını dolduran öğrencilerimizin coşkusunu ikiye katladı.

21 Mayıs 2024 (Bu haber 466 defa görüntülendi)