OKÜ Bahar Şenliği Sefo Konseriyle Başladı

Üniversitemiz Karacaoğlan Yerleşkesi’nde, 19-20-21 Mayıs 2024 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan ‘‘OKÜ Bahar Şenliği’’ Sefo konseriyle başladı.

Üniversitemiz, 19-20-21 Mayıs 2024 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan OKÜ Bahar Şenliği kapsamında, Osmaniye Belediyesi tarafından düzenlenen Sefo konserine ev sahipliği yaptı. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda, OKÜ Stadyumu’nda sahne alan ünlü sanatçı Sefo, performansıyla öğrencilerimize ve Osmaniyelilere unutulmaz gece yaşattı.

OKÜ Stadyumu’nu dolduran binlerce OKÜ’lü ve Osmaniyeli vatandaşın katıldığı konseri, 12’nci Komando Tugay ve Garnizon Komutan Vekili Albay Hakan Kocabaş, Osmaniye Belediye Başkanı İbrahim Çenet, üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun, MHP İl Başkanı Yusuf Çomu, İl Genel Meclis üyeleri ve binlerce dinleyici ilgiyle takip etti.

Üniversitemiz ev sahipliğinde düzenlenen etkinlikte konuşan Rektörümüz Prof. Dr. Turgay Uzun, ‘’Bugün, Cumhuriyetimizin Kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’da bağımsızlık ateşini yaktığı tarihin 105. yıl dönümünü kutluyoruz. Bu gurur, bütün ulusumuzun ve bütün gençliğin. 19 Mayıs 1919’da başlayan yaktığımız bağımsızlık ateşi, bütün mazlum milletlere büyük bir işaret fişeği oldu. Doğu Türkistan’da, Filistin’de bağımsızlık mücadelesi veren bütün soydaşlarımıza selam gönderiyor; bağımsızlık mücadelesi ve 6 Şubat depremi şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyoruz. Bu vesileyle, bu etkinliği düzenleyen ve bu konserin üniversitemiz ev sahipliğinde gerçekleşmesine ön ayak olan değerli Başkanımız İbrahim Çenet Bey’e de ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum. Herkese güzel bir konser diliyorum. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun’’ dedi.

Sanatçı Sefo'ya çiçek ve hediye takdim eden Osmaniye Belediye Başkanı İbrahim Çenet, konuşmasında 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutlayarak ‘’İnsanın öğrencilik hayatında unutamadığı anlar vardır. Yaşarken bunların farkına varamazsınız, yıllar geçtikten sonra hatırlanır. Onun için okul yıllarında, üniversitede, amfilerde, dersliklerde yaşadığınız vaktin kıymetini bilin ve iyi çalışın. İyi çalışın ki sizler de bizlerin devraldığı bayrağı daha yukarılara taşıyın.’’ ifadelerini kullandı.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda başlayan OKÜ Bahar Şenliği, birbirinden renkli aktiviteler ile 20-21 Mayıs 2024 tarihlerinde devam edecek.

OKÜ Bahar Şenliği etkinlik programına buradan ulaşabilirsiniz.

20 Mayıs 2024 (Bu haber 700 defa görüntülendi)