Üniversitemizde Bayramlaşma Programı Düzenlendi

Ramazan Bayramı dolayısıyla üniversitemiz bünyesinde düzenlenen bayramlaşma programında, Rektörümüz Prof. Dr. Turgay Uzun ile akademik ve idari çalışanlarımız bir araya geldi.

Ramazan Bayramı münasebetiyle üniversitemiz bünyesinde düzenlenen bayramlaşma programı, OKÜ Rektörlük Fuaye Alanında gerçekleştirildi. OKÜ Ailesinin yoğun katılım gösterdiği programa; Rektörümüz Prof. Dr. Turgay Uzun, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Coşkun Özalp, akademik ve idari yöneticiler ile  çok sayıda akademik ve idari çalışanımız katıldı.

Programa katılım gösteren çalışanlarımızla tek tek bayramlaşarak iyi dileklerde bulunan üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun, OKÜ Ailesi olarak bir arada bulunmaktan duyulan mutluluğu dile getirerek duygu ve düşüncelerini ''Tüm çalışma arkadaşlarıma sağlık, mutluluk ve huzur dolu güzel anlar paylaşacağımız nice bayramlar dilerim.’’ sözleriyle ifade etti.

Etkinlikle, üniversitemiz çalışanları birbirleriyle bayramlaşma ve sohbet etme fırsatı da bulmuş oldu.

16 Nisan 2024 (Bu haber 471 defa görüntülendi)