Üniversitemizde Yer Fıstığı Temalı Gastronomi Şöleni
- Üniversitemiz
- Haberler
- Üniversitemizde Yer Fıstığı Temalı Gastronom...
Ekleme Tarihi :12.01.2024 17:33
Güncelleme Tarihi: 26.12.2023 00:00
Görüntüleme Sayısı :426
Uygulama mutfağında pişen yemekleri tadan Rektörümüz Prof. Dr. Turgay Uzun ve beraberindeki heyet, öğrencilerin yer fıstığı temasına uygun olarak hazırladığı menüyü değerlendirdi.
Gastronomi ve mutfak sanatları alanında üniversitemiz öğrencilerinin yeteneklerini sergileme ve deneyim kazanma fırsatı sunan etkinliğe, Osmaniye Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İsrafil Avcı, Kadirli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Muzaffer Yüksel Kaya, Gazeteci Mustafa Düzenli de katıldı.
Yer fıstığı temalı etkinlikte, yemekleri onaylanan ve dereceye giren öğrencilerin ödülleri Rektörümüz Prof. Dr. Turgay Uzun ve
Executive Şef Ali Küpeli tarafından takdim edildi.
Yer Fıstığı Temalı Gastronomi Şölenine
katkı sağlayan ve emeği geçenlere plaket takdimi ile devam eden etkinlikte desteklerinden dolayı Rektörümüz Prof. Dr. Turgay Uzun'a da Türkiye Aşçılar Federasyonu adına Executive Şef Ali Küpeli tarafından plaket takdim edildi.
Öğrenci
Öğrenci Bilgi Sistemi (ÖBS) Akademik Danışmanlık Akademik Takvim Uyum Programı Burslar ve Krediler Ders Listeleri, Kredilendirme ve İçerikler Yatay ve Dikey Geçiş Çift Anadal Programları (ÇAP) Yan Dal Programları Kısmi Zamanlı Öğrenci Lisans Ders Programları Lisansüstü Programlar Öğrenci Konseyi Öğrenci Kulüpleri Staj-Uygulama Öğrenci Memnuniyet Anketi Mezun Bilgi Sistemi ve Mezun GörüşleriKalite
Kalite Komisyonu Kalite Politikası Organizasyon Şeması Paydaşlarımız Formlar / Dilekçeler Stratejik Plan Öz Değerlendirme Kalite El Kitabı Yönetmelikler Yönergeler İş Akış Şeması İç Kontrol Hassas Görevler Riskler Birim Görev Tanımları Personel Görev Tanımları Süreç Kartları Hizmet Envanteri Kamu Hizmet Standartı İş Sağlığı Güvenliği İç Yönergesi Acil Durum Eylem Planı
Sitemizde, 6698 sayılı kanun kapsamında kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Çerezler hakkında detaylı bilgi için tıklayınız.