Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Kadirli Uygulamalı Bilimler Fakültesi 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Oryantasyon Programı Gerçekleştirildi......
Ekleme Tarihi :17.10.2023 14:26 Güncelleme Tarihi: 17.10.2023 14:26 Görüntüleme Sayısı :473

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı kapsamında fakültemizde oryantasyon programı gerçekleştirilmiştir. Program kapsamında  fakültemiz öğretim üyeleri, idari personel ve  öğrencilerimiz bir araya gelmiştir. Oryantasyon programı kapsamında üniversitemiz, fakültemiz ve bölümlerimizin tanıtımı yapılmıştır. Programda ilgili bölümlerin öğretim elemanları, bölümün tarihi, fiziksel olanakları, mezuniyet sonrası iş imkanları hakkında bilgilendirme yapılmıştır. Ayrıca fakülte sosyal tesisleri, spor tesisleri, yemekhane, kantin ve öğrenci kulüpleri konularında bilgiler verilerek program sonlandırılmıştır.

e-OKÜ Öğretim Üyeleri Mezunlar Ne Nerede? İletişim English Aday Öğrenci Koyu Tema