Fakültemiz Gıda Teknolojisi Bölümü Anavarza Bal'a Teknik Gezi Düzenledi
- Üniversitemiz
- Haberler
- Fakültemiz Gıda Teknolojisi Bölümü Anavarza B...
Ekleme Tarihi :23.06.2022 13:01
Güncelleme Tarihi: 09.06.2022 00:00
Görüntüleme Sayısı :819
Fakültemiz Gıda Teknolojisi Bölümü, Adana’nın Kozan ilçesinde yer alan Anavarza Bal tesislerine Dekan Yardımcımız Doç. Dr. Fatma Hepsağ ve Gıda Teknolojisi Bölüm Başkanı Doç. Dr. Pembe Evci Çürük’ün katılımlarıyla teknik gezi düzenlenmiştir. Teknik gezide öğrencilere, balda yapılan analizler ile balın işleme prosesleri hakkında teknik bilgiler verilmiş ve balda duyusal analizler gerçekleştirilmiştir. Teknik gezinin ardından bölgede bulunan Dağılcak Mesire Alanında öğle yemeği düzenlenmiştir.
Öğrenci
Öğrenci Bilgi Sistemi (ÖBS) Akademik Danışmanlık Akademik Takvim Uyum Programı Burslar ve Krediler Ders Listeleri, Kredilendirme ve İçerikler Yatay ve Dikey Geçiş Çift Anadal Programları (ÇAP) Yan Dal Programları Kısmi Zamanlı Öğrenci Lisans Ders Programları Lisansüstü Programlar Öğrenci Konseyi Öğrenci Kulüpleri Staj-Uygulama Öğrenci Memnuniyet Anketi Mezun Bilgi Sistemi ve Mezun GörüşleriKalite
Kalite Komisyonu Kalite Politikası Organizasyon Şeması Paydaşlarımız Formlar / Dilekçeler Stratejik Plan Öz Değerlendirme Kalite El Kitabı Yönetmelikler Yönergeler İş Akış Şeması İç Kontrol Hassas Görevler Riskler Birim Görev Tanımları Personel Görev Tanımları Süreç Kartları Hizmet Envanteri Kamu Hizmet Standartı İş Sağlığı Güvenliği İç Yönergesi Acil Durum Eylem Planı
Sitemizde, 6698 sayılı kanun kapsamında kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Çerezler hakkında detaylı bilgi için tıklayınız.