Fakültemiz Gıda Teknolojisi Bölümü Anavarza Bal'a Teknik Gezi Düzenledi
Ekleme Tarihi :23.06.2022 13:01 Güncelleme Tarihi: 09.06.2022 00:00 Görüntüleme Sayısı :819

Fakültemiz Gıda Teknolojisi Bölümü, Adana’nın Kozan ilçesinde yer alan Anavarza Bal tesislerine Dekan Yardımcımız Doç. Dr. Fatma Hepsağ ve Gıda Teknolojisi Bölüm Başkanı Doç. Dr. Pembe Evci Çürük’ün katılımlarıyla teknik gezi düzenlenmiştir. Teknik gezide öğrencilere, balda yapılan analizler ile balın işleme prosesleri hakkında teknik bilgiler verilmiş ve balda duyusal analizler gerçekleştirilmiştir. Teknik gezinin ardından bölgede bulunan Dağılcak Mesire Alanında öğle yemeği düzenlenmiştir.

e-OKÜ Öğretim Üyeleri Mezunlar Ne Nerede? İletişim English Aday Öğrenci Koyu Tema