FAKÜLTEMİZ DEKANI PROF. DR. ÖMER SAYLAR’DAN GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ ÖĞRETİM ÜYELERİ VE ÖĞRENCİLERİNE TEŞEKKÜR BELGESİ TAKDİMİ
Ekleme Tarihi :10.12.2024 13:29 Görüntüleme Sayısı :98

Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Ömer SAYLAR, fakültemiz Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencilerinin 8. Adana Uluslararası Lezzet Festivali Üniversiteli Genç Şefler Yarışması ile Osmaniye Yer Fıstığı Festivali çerçevesinde düzenlenen Yöresel Yemekler ve Modern Yemekler Kategorisi’nde elde ettiği başarıları tebrik ederek, öğrencilerimize ve bölüm öğretim üyelerine Teşekkür Belgesi takdim etti.

Fakültemiz Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencileri, Adana Lezzet Festivali’nde “Akdeniz Ateşi” adlı yemekle bireysel kategoride birincilik, ekip yarışmasında ise ikincilik; Osmaniye Yer Fıstığı Festivali’nde ise Yöresel Yemekler Yarışması’nda birincilik ve ikincilik; Modern Yemekler kategorisinde ise ikincilik elde etmiştir.

Bu önemli başarılarından dolayı öğrencilerimizi tebrik ediyor, gastronomi alanındaki üstün yeteneklerini daha nice platformlarda sergilemelerini temenni ediyoruz.

Personel e-OKÜ Öğretim Üyeleri Mezunlar Ne Nerede? İletişim English Aday Öğrenci Koyu Tema