Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Tarafından Teknik Gezi Düzenlendi
- Üniversitemiz
- Haberler
- Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Tarafın...
Ekleme Tarihi :25.04.2024 15:36
Güncelleme Tarihi: 25.04.2024 00:00
Görüntüleme Sayısı :457
Fakültemizin Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Mevhibe TERKURAN ve 4. Sınıf öğrencileri tarafından Gıda Formülasyonları ve Duyusal Analiz dersi kapsamında 25.04.2024 tarihinde Adana iline teknik gezi düzenlendi.
Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi Balcalı Süt İşletmesine düzenlenen gezide Süt İşletmesi sorumlusu Dr. Mine Çürük ve Gıda Mühendisi Dr. Tüba Şimşek Mertoğlu tarafından öğrencilere, süt ve süt ürünlerinin üretimin süreçleri hakkında genel bilgilendirmeler yapıldı.
Öğrenci
Öğrenci Bilgi Sistemi (ÖBS) Akademik Danışmanlık Akademik Takvim Uyum Programı Burslar ve Krediler Ders Listeleri, Kredilendirme ve İçerikler Yatay ve Dikey Geçiş Çift Anadal Programları (ÇAP) Yan Dal Programları Kısmi Zamanlı Öğrenci Lisans Ders Programları Lisansüstü Programlar Öğrenci Konseyi Öğrenci Kulüpleri Staj-Uygulama Öğrenci Memnuniyet Anketi Mezun Bilgi Sistemi ve Mezun GörüşleriKalite
Kalite Komisyonu Kalite Politikası Organizasyon Şeması Paydaşlarımız Formlar / Dilekçeler Stratejik Plan Öz Değerlendirme Kalite El Kitabı Yönetmelikler Yönergeler İş Akış Şeması İç Kontrol Hassas Görevler Riskler Birim Görev Tanımları Personel Görev Tanımları Süreç Kartları Hizmet Envanteri Kamu Hizmet Standartı İş Sağlığı Güvenliği İç Yönergesi Acil Durum Eylem Planı
Sitemizde, 6698 sayılı kanun kapsamında kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Çerezler hakkında detaylı bilgi için tıklayınız.