Dekanımız Fakültemiz Bölümleri ile Toplantı Gerçekleşmiştir
- Üniversitemiz
- Haberler
- Dekanımız Fakültemiz Bölümleri ile Toplantı ...
Ekleme Tarihi :26.01.2024 14:06
Güncelleme Tarihi: 26.01.2024 00:00
Görüntüleme Sayısı :407
Yeni göreve başlayan Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Ömer SAYLAR, fakültemizde bulunan Gastronomi ve Mutfak Sanatları, Gıda Teknolojisi, Organik Tarım İşletmeciliği ve Rekreasyon Yönetimi bölümleri akademik personelleri ile bir araya geldi. Fakültemizin gelecek dönem çalışmalarının planlanması amacıyla gerçekleştirilen toplantılarda bölümlerimizin sorunları görüşüldü. Ayrıca gelecek dönem itibariyle yürütülecek çalışmalar için kararlar alındı.
Öğrenci
Öğrenci Bilgi Sistemi (ÖBS) Akademik Danışmanlık Akademik Takvim Uyum Programı Burslar ve Krediler Ders Listeleri, Kredilendirme ve İçerikler Yatay ve Dikey Geçiş Çift Anadal Programları (ÇAP) Yan Dal Programları Kısmi Zamanlı Öğrenci Lisans Ders Programları Lisansüstü Programlar Öğrenci Konseyi Öğrenci Kulüpleri Staj-Uygulama Öğrenci Memnuniyet Anketi Mezun Bilgi Sistemi ve Mezun GörüşleriKalite
Kalite Komisyonu Kalite Politikası Organizasyon Şeması Paydaşlarımız Formlar / Dilekçeler Stratejik Plan Öz Değerlendirme Kalite El Kitabı Yönetmelikler Yönergeler İş Akış Şeması İç Kontrol Hassas Görevler Riskler Birim Görev Tanımları Personel Görev Tanımları Süreç Kartları Hizmet Envanteri Kamu Hizmet Standartı İş Sağlığı Güvenliği İç Yönergesi Acil Durum Eylem Planı
Sitemizde, 6698 sayılı kanun kapsamında kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Çerezler hakkında detaylı bilgi için tıklayınız.