FAKÜLTEMİZ DEKANI PROF. DR. ÖMER SAYLAR’DAN GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ ÖĞRETİM ÜYELERİ VE ÖĞRENCİLERİNE TEŞEKKÜR BELGESİ TAKDİMİ
10.12.2024
KUBF "HER YÖNÜYLE FISTIK ÇALIŞTAYI"NA KATILIM SAĞLADI.
29.10.2024
DÜNYA RUH SAĞLIĞI GÜNÜ İLE İLGİLİ SÖYLEŞİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ.
09.10.2024
Fakültemizde 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı Oryantasyon Programı Gerçekleştirildi.
26.09.2024
Üniversitemiz 2023–2024 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni Gerçekleşti
04.07.2024
Gıda Teknolojisi Bölümü 4. Sınıf Öğrencileri Tez Sunumlarını Gerçekleştirdi
11.06.2024
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Lezzet Festivaline Katıldı
13.05.2024
OKÜ Gastronomi Kulübü Şanlıurfa Etkinliği
29.04.2024
Rekreasyon Yönetimi Bölümü Tarafından Teknik Gezi Düzenlendi
25.04.2024
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Tarafından Teknik Gezi Düzenlendi
25.04.2024
Fakültemizde Bayramlaşma Programı Düzenlendi
16.04.2024
Rektörümüz Kadirli Yerleşkemizde Öğrencilerimizle İftarda Buluştu
21.03.2024
Organik Tarım İşletmeciliği Bölümü Yüksek Lisans Mezunu Vermeye Devam Ediyor
29.02.2024
Fakültemiz Bölümleri Arasında Düzenlenen Futbol Turnuvası Şampiyonuna Kupa ve Madalya Takdimi Yapıldı
26.01.2024
Dekanımız Fakültemiz Bölümleri ile Toplantı Gerçekleşmiştir
26.01.2024
Üniversitemizde Yer Fıstığı Temalı Gastronomi Şöleni
12.01.2024
Kadirli Uygulamalı Bilimler Fakültesi’nde Devir Teslim Töreni
12.01.2024
Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Kadirli Uygulamalı Bilimler Fakültesi 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Oryantasyon Programı Gerçekleştirildi......
17.10.2023
Üniversitemiz 2022–2023 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni Düzenlendi
26.09.2023
Rektörümüzden Üniversitemiz Kadirli Yerleşkesi’ne Ziyaret
13.01.2023
Kadirli Ahmet Topaloğlu Mesleki ve Teknik Lisesi'nden Fakültemize Ziyaret
13.01.2023
Ulusal Staj Programı Bilgilendirme Toplantısı
15.12.2022
Erasmus+ Öğrenci Öğrenim ve Staj Hareketleri Bilgilendirme Toplantısı
01.12.2022
Rektörümüz Prof. Dr. Turgay Uzun Kadirli Yerleşkesinde İncelemelerde Bulundu
01.12.2022
Üniversite Sanayi İşbirliği Koordinatörlüğü Sanayi-Akademik Proje Destekleri Bilgilendirme Etkinliği
01.12.2022
Evlilik Öncesi Eğitim Programı
01.11.2022
OKÜ Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümümüz Uluslararası Adana Lezzet Festivali’nden 7 Altın Madalya ile Döndü
31.10.2022
Gençlik Ruh Sağlığı Çalışmaları Eğitimi
27.10.2022
Organik Tarım İşletmeciliği Bölümü Yüksek Lisans Seminerleri Gerçekleştirildi
29.06.2022
Üniversitemiz 2021–2022 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni Düzenlendi
23.06.2022
Üniversitemiz Senatosu Kadirli'de Toplandı
23.06.2022
Fakültemiz Gıda Teknolojisi Bölümü Anavarza Bal'a Teknik Gezi Düzenledi
23.06.2022
Fakültemiz Gıda Teknolojisi Bölümü Yüksek Lisans Seminerleri Gerçekleştirildi
23.06.2022
Fakültemiz Gastronomi ve Mutfak Sanatları Kulübü Gaziantep'e "Mutfak Müzesi" Gezi Etkinliği Düzenledi
07.06.2022
Fakültemiz Düzenlenen "Türk Mutfağı Haftası" Etkinliklerine Katkı Sağladı
07.06.2022
Organik Trım İşletmeciliği Bölümü teknik Gezi düzenledi
30.05.2022
PİRGE BIÇAK AKADEMİSİ ÖĞRENCİLERİMİZLE BULUŞTU
19.04.2022
GASTRONOMİ KULÜBÜ VE REKREASYON YÖNETİMİ BÖLÜMÜNDEN ÖĞRENCİLERİMİZE İFTAR YEMEĞİ
19.04.2022
FUTBOL TURNUVASI DÜZENLENDİ
12.04.2022
KARİYERİNDE BİZİMLE FARK YARAT BAŞLIKLI PROGRAM
31.03.2022
İDARİ PERSONEL TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
31.03.2022
ANAVARZA GEZİSİ DÜZENLENDİ
29.03.2022
OKÜKAGEM’den Ulusal Staj Programı Tanıtım Toplantıları
29.03.2022
DOĞAÇLAMA TİYATRO OYUNU SERGİLENDİ
23.03.2022
BÖLÜM KOORDİNATÖRLERİ TOPLANTISI DÜZENLENDİ
22.03.2022
WEB KOORDİNATÖRLERİ TOPLANTISI DÜZENLENDİ
14.03.2022
BAHAR DÖNEMİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI DÜZENLENDİ
11.03.2022
Rektörümüz, Kadirli İlçesinin Düşman İşgalinden Kurtuluşunun Yıl Dönümü Etkinliklerine Katıldı
11.03.2022
KADİRLİ KAYMAKAMI'NDAN FAKÜLTEMİZE ZİYARET
05.01.2022
AKADEMİK KURUL TOPLANTISI YAPILDI
05.01.2022