KADİRLİ UYGULAMALI BİLİMLER FAKÜLTESİ
Aday Öğrenci
Öğretim Üyeleri
Mezunlar
Ne Nerede?
İletişim
English
Fakültemiz
Fakültemiz
Dekan'ın Mesajı
Tarihçe
Misyon ve Vizyon
Temel Değerler
Politikalar
Sayısal Bilgiler
İletişim
Yönetim
Yönetim
Dekan
Dekan Yardımcısı
Dekan Yardımcısı
Fakülte Yönetim Kurulu
Fakülte Kurulu
Fakülte Senato Temsilcisi
Fakülte Komisyonları
Fakülte Koordinatörleri
İdari Birimler
Fakültemizde Görev Yapmış Dekanlar
Bölümler
Bölümler
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gıda Teknolojisi
Organik Tarım İşletmeciliği
Rekreasyon Yönetimi
Öğrenci
Öğrenci
Öğrenci Bilgi Sistemi (ÖBS)
Akademik Danışmanlık
Akademik Takvim
Uyum Programı
Burslar ve Krediler
Ders Listeleri, Kredilendirme ve İçerikler
Yatay ve Dikey Geçiş
Çift Anadal Programları (ÇAP)
Yan Dal Programları
Kısmi Zamanlı Öğrenci
Lisans Ders Programları
Lisansüstü Programlar
Öğrenci Konseyi
Öğrenci Kulüpleri
Staj-Uygulama
Öğrenci Memnuniyet Anketi
Mezun Bilgi Sistemi ve Mezun Görüşleri
Kalite
Kalite
Kalite Komisyonu
Kalite Politikası
Organizasyon Şeması
Paydaşlarımız
Formlar / Dilekçeler
Stratejik Plan
Öz Değerlendirme
Kalite El Kitabı
Yönetmelikler
Yönergeler
İş Akış Şeması
İç Kontrol
Hassas Görevler
Riskler
Birim Görev Tanımları
Personel Görev Tanımları
Süreç Kartları
Hizmet Envanteri
Kamu Hizmet Standartı
İş Sağlığı Güvenliği İç Yönergesi
Acil Durum Eylem Planı
Araştırma
Araştırma
Araştırma Politikası
Bilimsel Yayınlar
Ulusal Projeler
Uluslararası Projeler
Ödüller
Toplumsal Katkı
Uluslararası
Uluslararası
Erasmus Değişim Programı
Mevlana Değişim Programı
Farabi Değişim Programı
Ortaklık ve İlişkiler
Uluslararası Öğrenci
Uluslararası İlişkiler Birimi
Aday Öğrenci
Aday Öğrenci
Üniversite Tanıtım
Fakülte Tanıtım
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gıda Teknolojisi
Organik Tarım İşletmeciliği
Rekreasyon Yönetimi
e-OKÜ
Elektronik Belge Yönetim Sistemi
EBYS Destek Sistemi
Bologna Bilgi Sistemi
Telefon rehberi
AFAD Bilgilendirme
Akademik Arşiv Sistemi
Akademik Bilgi Sistemi
Öğrenci Bilgi Sistemi
Uzaktan Eğitim Platformu
International Relations
International Students
Dokuman Bankası
Kütüphane Hesabım
Personel E-Posta Sistemi
Öğrenci E-Posta Sistemi
Yemekhane Rezervasyon
Bilişim Destek Sistemi
Engelli Öğrenciler Danışma ve Koordinasyon Birimi
Bilgi Edinme
Enerji Verimliliği Bilgilendirme
Ek Ders Otomasyonu
OKÜ Bulut
OKÜ Hesabım
Web Sitesi Yönetim Paneli
Haberler
Üniversitemiz
Haberler
KUBF "HER YÖNÜYLE FISTIK ÇALIŞTAYI"NA KATILIM SAĞLADI.
29.10.2024
DÜNYA RUH SAĞLIĞI GÜNÜ İLE İLGİLİ SÖYLEŞİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ.
09.10.2024
Fakültemizde 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı Oryantasyon Programı Gerçekleştirildi.
26.09.2024
Üniversitemiz 2023–2024 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni Gerçekleşti
04.07.2024
Gıda Teknolojisi Bölümü 4. Sınıf Öğrencileri Tez Sunumlarını Gerçekleştirdi
11.06.2024
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Lezzet Festivaline Katıldı
13.05.2024
OKÜ Gastronomi Kulübü Şanlıurfa Etkinliği
29.04.2024
Rekreasyon Yönetimi Bölümü Tarafından Teknik Gezi Düzenlendi
25.04.2024
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Tarafından Teknik Gezi Düzenlendi
25.04.2024
Fakültemizde Bayramlaşma Programı Düzenlendi
16.04.2024
Rektörümüz Kadirli Yerleşkemizde Öğrencilerimizle İftarda Buluştu
21.03.2024
Organik Tarım İşletmeciliği Bölümü Yüksek Lisans Mezunu Vermeye Devam Ediyor
29.02.2024
Fakültemiz Bölümleri Arasında Düzenlenen Futbol Turnuvası Şampiyonuna Kupa ve Madalya Takdimi Yapıldı
26.01.2024
Dekanımız Fakültemiz Bölümleri ile Toplantı Gerçekleşmiştir
26.01.2024
Üniversitemizde Yer Fıstığı Temalı Gastronomi Şöleni
12.01.2024
Kadirli Uygulamalı Bilimler Fakültesi’nde Devir Teslim Töreni
12.01.2024
Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Kadirli Uygulamalı Bilimler Fakültesi 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Oryantasyon Programı Gerçekleştirildi......
17.10.2023
Üniversitemiz 2022–2023 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni Düzenlendi
26.09.2023
Rektörümüzden Üniversitemiz Kadirli Yerleşkesi’ne Ziyaret
13.01.2023
Kadirli Ahmet Topaloğlu Mesleki ve Teknik Lisesi'nden Fakültemize Ziyaret
13.01.2023
Ulusal Staj Programı Bilgilendirme Toplantısı
15.12.2022
Erasmus+ Öğrenci Öğrenim ve Staj Hareketleri Bilgilendirme Toplantısı
01.12.2022
Rektörümüz Prof. Dr. Turgay Uzun Kadirli Yerleşkesinde İncelemelerde Bulundu
01.12.2022
Üniversite Sanayi İşbirliği Koordinatörlüğü Sanayi-Akademik Proje Destekleri Bilgilendirme Etkinliği
01.12.2022
Evlilik Öncesi Eğitim Programı
01.11.2022
OKÜ Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümümüz Uluslararası Adana Lezzet Festivali’nden 7 Altın Madalya ile Döndü
31.10.2022
Gençlik Ruh Sağlığı Çalışmaları Eğitimi
27.10.2022
Organik Tarım İşletmeciliği Bölümü Yüksek Lisans Seminerleri Gerçekleştirildi
29.06.2022
Üniversitemiz 2021–2022 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni Düzenlendi
23.06.2022
Üniversitemiz Senatosu Kadirli'de Toplandı
23.06.2022
Fakültemiz Gıda Teknolojisi Bölümü Anavarza Bal'a Teknik Gezi Düzenledi
23.06.2022
Fakültemiz Gıda Teknolojisi Bölümü Yüksek Lisans Seminerleri Gerçekleştirildi
23.06.2022
Fakültemiz Gastronomi ve Mutfak Sanatları Kulübü Gaziantep'e "Mutfak Müzesi" Gezi Etkinliği Düzenledi
07.06.2022
Fakültemiz Düzenlenen "Türk Mutfağı Haftası" Etkinliklerine Katkı Sağladı
07.06.2022
Organik Trım İşletmeciliği Bölümü teknik Gezi düzenledi
30.05.2022
PİRGE BIÇAK AKADEMİSİ ÖĞRENCİLERİMİZLE BULUŞTU
19.04.2022
GASTRONOMİ KULÜBÜ VE REKREASYON YÖNETİMİ BÖLÜMÜNDEN ÖĞRENCİLERİMİZE İFTAR YEMEĞİ
19.04.2022
FUTBOL TURNUVASI DÜZENLENDİ
12.04.2022
KARİYERİNDE BİZİMLE FARK YARAT BAŞLIKLI PROGRAM
31.03.2022
İDARİ PERSONEL TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
31.03.2022
ANAVARZA GEZİSİ DÜZENLENDİ
29.03.2022
OKÜKAGEM’den Ulusal Staj Programı Tanıtım Toplantıları
29.03.2022
DOĞAÇLAMA TİYATRO OYUNU SERGİLENDİ
23.03.2022
BÖLÜM KOORDİNATÖRLERİ TOPLANTISI DÜZENLENDİ
22.03.2022
WEB KOORDİNATÖRLERİ TOPLANTISI DÜZENLENDİ
14.03.2022
BAHAR DÖNEMİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI DÜZENLENDİ
11.03.2022
Rektörümüz, Kadirli İlçesinin Düşman İşgalinden Kurtuluşunun Yıl Dönümü Etkinliklerine Katıldı
11.03.2022
KADİRLİ KAYMAKAMI'NDAN FAKÜLTEMİZE ZİYARET
05.01.2022
AKADEMİK KURUL TOPLANTISI YAPILDI
05.01.2022
REKTÖRÜMÜZDEN KADİRLİ YERLEŞKESİNE ZİYARET
10.11.2021
Fakültemiz
Fakültemiz
Dekan'ın Mesajı
Tarihçe
Misyon ve Vizyon
Temel Değerler
Politikalar
Sayısal Bilgiler
İletişim
Yönetim
Yönetim
Dekan
Dekan Yardımcısı
Dekan Yardımcısı
Fakülte Yönetim Kurulu
Fakülte Kurulu
Fakülte Senato Temsilcisi
Fakülte Komisyonları
Fakülte Koordinatörleri
İdari Birimler
Fakültemizde Görev Yapmış Dekanlar
Bölümler
Bölümler
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gıda Teknolojisi
Organik Tarım İşletmeciliği
Rekreasyon Yönetimi
Öğrenci
Öğrenci
Öğrenci Bilgi Sistemi (ÖBS)
Akademik Danışmanlık
Akademik Takvim
Uyum Programı
Burslar ve Krediler
Ders Listeleri, Kredilendirme ve İçerikler
Yatay ve Dikey Geçiş
Çift Anadal Programları (ÇAP)
Yan Dal Programları
Kısmi Zamanlı Öğrenci
Lisans Ders Programları
Lisansüstü Programlar
Öğrenci Konseyi
Öğrenci Kulüpleri
Staj-Uygulama
Öğrenci Memnuniyet Anketi
Mezun Bilgi Sistemi ve Mezun Görüşleri
Kalite
Kalite
Kalite Komisyonu
Kalite Politikası
Organizasyon Şeması
Paydaşlarımız
Formlar / Dilekçeler
Stratejik Plan
Öz Değerlendirme
Kalite El Kitabı
Yönetmelikler
Yönergeler
İş Akış Şeması
İç Kontrol
Hassas Görevler
Riskler
Birim Görev Tanımları
Personel Görev Tanımları
Süreç Kartları
Hizmet Envanteri
Kamu Hizmet Standartı
İş Sağlığı Güvenliği İç Yönergesi
Acil Durum Eylem Planı
Araştırma
Araştırma
Araştırma Politikası
Bilimsel Yayınlar
Ulusal Projeler
Uluslararası Projeler
Ödüller
Toplumsal Katkı
Uluslararası
Uluslararası
Erasmus Değişim Programı
Mevlana Değişim Programı
Farabi Değişim Programı
Ortaklık ve İlişkiler
Uluslararası Öğrenci
Uluslararası İlişkiler Birimi
Aday Öğrenci
Aday Öğrenci
Üniversite Tanıtım
Fakülte Tanıtım
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gıda Teknolojisi
Organik Tarım İşletmeciliği
Rekreasyon Yönetimi
e-OKÜ
Öğretim Üyeleri
Mezunlar
Ne Nerede?
İletişim
English
Aday Öğrenci
Koyu Tema
DEDE KORKUT'A SOR
Dede Korkut'a Sor
Kapat
Sitemizde, 6698 sayılı kanun kapsamında kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Çerezler hakkında detaylı bilgi için
tıklayınız.
Tamam