T.C.
OSMANÄ°YE KORKUT ATA ÜNÄ°VERSÄ°TESÄ°
Kadirli uygulamalı Bilimler Fakültesi
2024-2025 EÄŸitim-ÖÄŸretim Yılı Güz Yarıyılı Gastronomi ve Mutfak Sanatları Programı (NÖ)
1. Sınıf Haftalık Ders Programı
Günler/Saat |
08.10-09.00 |
09.10-10.00 |
10.10-11.00 |
11.10-12.00 |
13.10-14.00 |
14.10-15.00 |
15.10-16.00 |
16.10-17.00 |
Pazartesi |
|
GMS117 Beslenmenin Temel Ä°lkeleri ArÅŸ. Gör. Dr. Merve ONUR Derslik: 143 |
GMS115 Gastronomi ve Mutfak Sanatlarına GiriÅŸ ArÅŸ. Gör. Dr. Merve ONUR Derslik: 143 |
|||||
Salı |
TDL101 Türk Dili 1 ÖÄŸr. Gör. Funda YILDIRIM Online
|
GMS113 Turizme GiriÅŸ Dr. ÖÄŸr. Üyesi Meral ÜZÜLMEZ Derslik: 143 |
GMS107 Genel Muhasebe ÖÄŸr. Gör. Sultan EROL AYGÜN Derslik: 143 |
|||||
ÇarÅŸamba |
|
|
GMS105 Genel Ekonomi Doç. Dr. Nermin BAHŞİ Derslik: 143 |
|
||||
PerÅŸembe |
|
YDL 101 Ä°ngilizce I Doç. Dr. Yasin KARACA Online |
ATA101 Atatürk Ä°lke ve Ä°nkılap Tarihi Dr. ÖÄŸr. Üyesi ÇaÄŸlar Tan Online |
|||||
Cuma |
|
|
|
|
DOY101 Dijital Okur Yazarlık ArÅŸ. Gör. Dr. Orçun KEÇECÄ° Online |
|
|
ÖÄžRENCÄ°LERÄ°MÄ°ZE BAÅžARILAR DÄ°LERÄ°Z. GASTRONOMÄ° VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜM BAÅžKANLIÄžI…
T.C.
OSMANÄ°YE KORKUT ATA ÜNÄ°VERSÄ°TESÄ°
Kadirli uygulamalı Bilimler Fakültesi
2024-2025 EÄŸitim-ÖÄŸretim Yılı Güz Yarıyılı Gastronomi ve Mutfak Sanatları Programı (NÖ)
2. Sınıf Haftalık Ders Programı
Günler/Saat |
08.10-09.00 |
09.10-10.00 |
10.10-11.00 |
11.10-12.00 |
13.10-14.00 |
14.10-15.00 |
15.10-16.00 |
16.10-17.00 |
Pazartesi |
GMS211 Temel Mutfak Uygulamaları (1. Grup) ÖÄŸr. Gör. Åžeyda YAYLA Toplantı Salonu 1
|
GMS211 Temel Mutfak Uygulamaları (2. Grup) ÖÄŸr. Gör. Åžeyda YAYLA Toplantı Salonu 1 |
||||||
Salı |
GMS209 Mesleki Ä°ngilizce I Doç. Dr. Önder YAYLA Derslik: 143 |
GMS213 Gıda Mikrobiyolojisi ÖÄŸr. Gör. Åžeyda YAYLA Derslik: 251
|
GMS231 Baharat ve Kahve Kültürü ArÅŸ. Gör. Dr. Merve ONUR Derslik: 251 |
GMS237 Gastronomi Tarihi Dr. ÖÄŸr. Üyesi Meral ÜZÜLMEZ Derslik: 251
|
||||
ÇarÅŸamba |
|
GMS205 Yiyecek Ä°çecek Yönetimi Dr. ÖÄŸr. Üyesi Meral ÜZÜLMEZ Derslik: 143 |
GMS225 Gastronomi Turizmi Dr. ÖÄŸr. Üyesi Meral ÜZÜLMEZ Derslik: 251
|
|
||||
PerÅŸembe |
GMS213 Gıda Mikrobiyolojisi ÖÄŸr. Gör. Åžeyda YAYLA Toplantı Salonu 2
|
GMS215 Temel Sanat ve Estetik Bilgisi ÖÄŸr. Gör. Åžeyda YAYLA Derslik: Toplantı Salonu 2 |
|
|
|
|
||
Cuma |
|
|
|
|
|
|
|
|
ÖÄžRENCÄ°LERÄ°MÄ°ZE BAÅžARILAR DÄ°LERÄ°Z. GASTRONOMÄ° VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜM BAÅžKANLIÄžI…
T.C.
OSMANÄ°YE KORKUT ATA ÜNÄ°VERSÄ°TESÄ°
Kadirli uygulamalı Bilimler Fakültesi
2024-2025 EÄŸitim-ÖÄŸretim Yılı Güz Yarıyılı Gastronomi ve Mutfak Sanatları Programı (NÖ)
3. Sınıf Haftalık Ders Programı
Günler/Saat |
08.10-09.00 |
09.10-10.00 |
10.10-11.00 |
11.10-12.00 |
13.10-14.00 |
14.10-15.00 |
15.10-16.00 |
16.10-17.00 |
||
Pazartesi |
GMS329 Turizm Pazarlaması
Dr. ÖÄŸr. Üyesi Meral ÜZÜLMEZ Derslik: Toplantı Salonu 2 |
GMS327 Besin Üretim Teknolojisi Samet TAÅž Derslik: Toplantı Salonu 2
|
GMS305 Besin Kimyası Dr. ÖÄŸr. Üyesi Meral ÜZÜLMEZ Derslik: Toplantı Salonu 2
|
|
||||||
Salı |
GMS301 Mutfak Hizmetleri Uygulaması II ArÅŸ. Gör. Dr. Merve ONUR Derslik: Toplantı Salonu 1 |
GMS331 Hamur Ürünleri ÖÄŸr. Gör. Åžeyda YAYLA Derslik: Toplantı Salonu 2 |
||||||||
ÇarÅŸamba |
|
GMS311 Gıda Muhafaza Teknikleri ArÅŸ. Gör. Dr. Merve ONUR Derslik: Toplantı Salonu 1 |
GMS307 Servis Teknikleri Ergin FİDAN Derslik: Toplantı Salonu 1 |
|
||||||
PerÅŸembe |
Mesleki Ä°ngilizce III Doç. Dr. Önder YAYLA Derslik: 143 |
GMS321 GiriÅŸimcilik Doç. Dr. Önder YAYLA Derslik: 143 |
GMS329 Turizm Pazarlaması
Dr. ÖÄŸr. Üyesi Meral ÜZÜLMEZ Derslik: Toplantı Salonu 2 |
|
|
|||||
Cuma |
GMS 323 Meslek EtiÄŸi ÖÄŸr. Gör. Åžeyda YAYLA Derslik: 251 |
|
|
|
|
|
|
|||
ÖÄžRENCÄ°LERÄ°MÄ°ZE BAÅžARILAR DÄ°LERÄ°Z. GASTRONOMÄ° VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜM BAÅžKANLIÄžI…
T.C.
OSMANÄ°YE KORKUT ATA ÜNÄ°VERSÄ°TESÄ°
Kadirli uygulamalı Bilimler Fakültesi
2024-2025 EÄŸitim-ÖÄŸretim Yılı Güz Yarıyılı Gastronomi ve Mutfak Sanatları Programı (NÖ)
4. Sınıf Haftalık Ders Programı
Günler/Saat |
08.10-09.00 |
09.10-10.00 |
10.10-11.00 |
11.10-12.00 |
13.10-14.00 |
14.10-15.00 |
15.10-16.00 |
16.10-17.00 |
Pazartesi |
GMS415 Endüstriyel Mutfak ve Toplu Beslenme Samet TAÅž Derslik: 251 |
GMS417 Gastronomi Sosyolojisi Dr. ÖÄŸr. Üyesi Meral ÜZÜLMEZ Derslik: 251 |
|
|
||||
Salı |
GMS413 Birey ve Lezzet ÖÄŸr. Gör. Åžeyda YAYLA Derslik: Toplantı Salonu 2
|
GMS401 Bilimsel AraÅŸtırma Yöntemleri Doç. Dr. Önder YAYLA Derslik: Toplantı Salonu 2 |
GMS421 Miksoloji Doç. Dr. Önder YAYLA Derslik: Toplantı Salonu 2
|
|||||
ÇarÅŸamba |
GMS403 Dünya Mutfak Uygulamaları ÖÄŸr. Gör. Åžeyda YAYLA Derslik: Toplantı Salonu 2 |
GMS405 Deneysel PiÅŸirme Yöntemleri ArÅŸ. Gör. Dr. Merve ONUR Derslik: Toplantı Salonu 2
|
||||||
PerÅŸembe |
GMS431 Vejetaryen ve Diyet Mutfağı Ergin FİDAN Derslik: 251 |
GMS411 Yöresel Mutfaklar ÖÄŸr. Gör. Åžeyda YAYLA Derslik: Toplantı Salonu 1
|
||||||
|
GMS429 Gastronomi Yazarlığı ArÅŸ. Gör. Dr. Merve ONUR Derslik: Toplantı Salonu 1
|
|||||||
Cuma |
|
|
|
|
|
|
|
|
ÖÄžRENCÄ°LERÄ°MÄ°ZE BAÅžARILAR DÄ°LERÄ°Z. GASTRONOMÄ° VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜM BAÅžKANLIÄžI…
09.09.2024 Görüntülenme Sayısı: 693