T.C.

OSMANÄ°YE KORKUT ATA ÜNÄ°VERSÄ°TESÄ°

Kadirli uygulamalı Bilimler Fakültesi

2024-2025 EÄŸitim-ÖÄŸretim Yılı Güz Yarıyılı Gastronomi ve Mutfak Sanatları Programı (NÖ)

1. Sınıf Haftalık Ders Programı

 

Günler/Saat

08.10-09.00

09.10-10.00

10.10-11.00

11.10-12.00

13.10-14.00

14.10-15.00

15.10-16.00

16.10-17.00

Pazartesi

 

GMS117 Beslenmenin Temel Ä°lkeleri

ArÅŸ. Gör. Dr. Merve ONUR

Derslik: 143

GMS115 Gastronomi ve Mutfak Sanatlarına Giriş

ArÅŸ. Gör. Dr. Merve ONUR

Derslik: 143

Salı

            TDL101 Türk Dili 1

ÖÄŸr. Gör. Funda YILDIRIM

Online

 

GMS113 Turizme GiriÅŸ

Dr. ÖÄŸr. Üyesi Meral ÜZÜLMEZ

Derslik: 143

GMS107 Genel Muhasebe

ÖÄŸr. Gör. Sultan EROL AYGÜN

Derslik: 143

ÇarÅŸamba

 

 

GMS105 Genel Ekonomi

Doç. Dr. Nermin BAHŞİ

Derslik: 143

 

PerÅŸembe

 

YDL 101 Ä°ngilizce I

Doç. Dr. Yasin KARACA

Online

ATA101 Atatürk Ä°lke ve Ä°nkılap Tarihi

Dr. ÖÄŸr. Üyesi ÇaÄŸlar Tan

Online

Cuma

 

 

 

 

DOY101 Dijital Okur Yazarlık

ArÅŸ. Gör. Dr. Orçun KEÇECÄ°

Online

 

 

 

ÖÄžRENCÄ°LERÄ°MÄ°ZE BAÅžARILAR DÄ°LERÄ°Z. GASTRONOMÄ° VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜM BAÅžKANLIÄžI…

Ä°NDÄ°RÄ°LEBÄ°LÄ°R FORMU Ä°ÇÄ°N TIKLAYINIZ..   Download GMSG%20YN%202024-2025%20Lisans-G%C3%BCncel.docx

 

 

 

 

 

 

T.C.

OSMANÄ°YE KORKUT ATA ÜNÄ°VERSÄ°TESÄ°

Kadirli uygulamalı Bilimler Fakültesi

2024-2025 EÄŸitim-ÖÄŸretim Yılı Güz Yarıyılı Gastronomi ve Mutfak Sanatları Programı (NÖ)

 2. Sınıf Haftalık Ders Programı

 

Günler/Saat

08.10-09.00

09.10-10.00

10.10-11.00

11.10-12.00

13.10-14.00

14.10-15.00

15.10-16.00

16.10-17.00

Pazartesi

GMS211 Temel Mutfak Uygulamaları (1. Grup)

ÖÄŸr. Gör. Åžeyda YAYLA

Toplantı Salonu 1

 

GMS211 Temel Mutfak Uygulamaları (2. Grup)

ÖÄŸr. Gör. Åžeyda YAYLA

Toplantı Salonu 1

Salı

GMS209 Mesleki Ä°ngilizce I

Doç. Dr. Önder YAYLA

Derslik: 143

GMS213 Gıda Mikrobiyolojisi

ÖÄŸr. Gör. Åžeyda YAYLA

Derslik: 251

 

GMS231 Baharat ve Kahve Kültürü

ArÅŸ. Gör. Dr. Merve ONUR

Derslik: 251

GMS237 Gastronomi Tarihi

Dr. ÖÄŸr. Üyesi Meral ÜZÜLMEZ

Derslik: 251

 

ÇarÅŸamba

 

GMS205 Yiyecek Ä°çecek Yönetimi

Dr. ÖÄŸr. Üyesi Meral ÜZÜLMEZ

Derslik: 143

GMS225 Gastronomi Turizmi

Dr. ÖÄŸr. Üyesi Meral ÜZÜLMEZ

Derslik: 251

 

 

PerÅŸembe

GMS213 Gıda Mikrobiyolojisi

ÖÄŸr. Gör. Åžeyda YAYLA

Toplantı Salonu 2

 

GMS215 Temel Sanat ve Estetik Bilgisi

ÖÄŸr. Gör. Åžeyda YAYLA

Derslik: Toplantı Salonu 2

 

 

 

 

Cuma

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ÖÄžRENCÄ°LERÄ°MÄ°ZE BAÅžARILAR DÄ°LERÄ°Z. GASTRONOMÄ° VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜM BAÅžKANLIÄžI…

 

 

T.C.

OSMANÄ°YE KORKUT ATA ÜNÄ°VERSÄ°TESÄ°

Kadirli uygulamalı Bilimler Fakültesi

2024-2025 EÄŸitim-ÖÄŸretim Yılı Güz Yarıyılı Gastronomi ve Mutfak Sanatları Programı (NÖ)

 3. Sınıf Haftalık Ders Programı

 

Günler/Saat

08.10-09.00

09.10-10.00

10.10-11.00

11.10-12.00

13.10-14.00

14.10-15.00

15.10-16.00

16.10-17.00

Pazartesi

GMS329 Turizm Pazarlaması

 

Dr. ÖÄŸr. Üyesi Meral ÜZÜLMEZ

Derslik: Toplantı Salonu 2

GMS327 Besin Üretim Teknolojisi

Samet TAÅž

Derslik: Toplantı Salonu 2

 

GMS305 Besin Kimyası

Dr. ÖÄŸr. Üyesi Meral ÜZÜLMEZ

Derslik: Toplantı Salonu 2

 

 

Salı

GMS301 Mutfak Hizmetleri Uygulaması II

ArÅŸ. Gör. Dr. Merve ONUR

Derslik: Toplantı Salonu 1

GMS331 Hamur Ürünleri

ÖÄŸr. Gör. Åžeyda YAYLA

Derslik: Toplantı Salonu 2

ÇarÅŸamba

 

GMS311 Gıda Muhafaza Teknikleri

ArÅŸ. Gör. Dr. Merve ONUR

Derslik: Toplantı Salonu 1

GMS307 Servis Teknikleri

Ergin FÄ°DAN

Derslik: Toplantı Salonu 1

 

PerÅŸembe

Mesleki Ä°ngilizce III

Doç. Dr. Önder YAYLA

Derslik: 143

GMS321 GiriÅŸimcilik

Doç. Dr. Önder YAYLA

Derslik: 143

GMS329 Turizm Pazarlaması

 

Dr. ÖÄŸr. Üyesi Meral ÜZÜLMEZ

Derslik: Toplantı Salonu 2

 

 

Cuma

GMS 323 Meslek EtiÄŸi

ÖÄŸr. Gör. Åžeyda YAYLA

Derslik: 251

 

 

 

 

 

 

                     

ÖÄžRENCÄ°LERÄ°MÄ°ZE BAÅžARILAR DÄ°LERÄ°Z. GASTRONOMÄ° VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜM BAÅžKANLIÄžI…

 

T.C.

OSMANÄ°YE KORKUT ATA ÜNÄ°VERSÄ°TESÄ°

Kadirli uygulamalı Bilimler Fakültesi

2024-2025 EÄŸitim-ÖÄŸretim Yılı Güz Yarıyılı Gastronomi ve Mutfak Sanatları Programı (NÖ)

4. Sınıf Haftalık Ders Programı

 

Günler/Saat

08.10-09.00

09.10-10.00

10.10-11.00

11.10-12.00

13.10-14.00

14.10-15.00

15.10-16.00

16.10-17.00

Pazartesi

GMS415 Endüstriyel Mutfak ve Toplu Beslenme

Samet TAÅž

Derslik: 251

GMS417 Gastronomi Sosyolojisi

Dr. ÖÄŸr. Üyesi Meral ÜZÜLMEZ

Derslik: 251

 

 

Salı

GMS413 Birey ve Lezzet

ÖÄŸr. Gör. Åžeyda YAYLA

Derslik: Toplantı Salonu 2

 

GMS401 Bilimsel AraÅŸtırma Yöntemleri

Doç. Dr. Önder YAYLA

Derslik: Toplantı Salonu 2

GMS421 Miksoloji

Doç. Dr. Önder YAYLA

Derslik: Toplantı Salonu 2

 

ÇarÅŸamba

GMS403 Dünya Mutfak Uygulamaları

ÖÄŸr. Gör. Åžeyda YAYLA

Derslik: Toplantı Salonu 2

GMS405 Deneysel PiÅŸirme Yöntemleri

ArÅŸ. Gör. Dr. Merve ONUR

Derslik: Toplantı Salonu 2

 

PerÅŸembe

GMS431 Vejetaryen ve Diyet Mutfağı

Ergin FÄ°DAN

Derslik: 251

GMS411 Yöresel Mutfaklar

ÖÄŸr. Gör. Åžeyda YAYLA

Derslik: Toplantı Salonu 1

 

 

GMS429 Gastronomi Yazarlığı

ArÅŸ. Gör. Dr. Merve ONUR

Derslik: Toplantı Salonu 1

 

Cuma

 

 

 

 

 

 

 

 

ÖÄžRENCÄ°LERÄ°MÄ°ZE BAÅžARILAR DÄ°LERÄ°Z. GASTRONOMÄ° VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜM BAÅžKANLIÄžI…

 

09.09.2024 Görüntülenme Sayısı: 693