Enstitü Web Sayfaları Menü, Alt Menü ve İçerikleri

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Kalite Koordinatörlüğü “Erişebilir OKÜ” temasıyla Üniversitemiz web sayfası menü içeriklerinin oluşturulması ve güncel bilgilerin yüklenmesi konusunda Sosyal Bilimler ve Fen Bilimleri Enstitüleriyle ilk toplantısını Sosyal Bilimler Enstitüsü toplantı salonunda 14 Eylül 2022 Çarşamba günü saat 10.30’da gerçekleştirdi.

Toplantıya Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdür Yardımcıları, Doç. Dr. Ali DOĞANER, Doç. Dr. Hüseyin ASLAN, Enstitü Sekreteri İlknur ARTER, Enstitü Web Sorumlusu Araş. Gör. Ayşegül İrem ULADİ, Fen Bilimleri Enstitüsü Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üye. Didem OVALI DÖNDAŞ, Enstitü Web Sorumlusu Araş. Gör. Onur BOR ve Bilgi İşlem Daire Başkanlığında görevli mühendis Şerife KELEŞ katıldı.

Kalite Koordinatörlüğü tarafından oluşturulan “Fakültemiz”, “Yönetim”, “Öğrenci”, “Kalite”, “Araştırma”, “Uluslararası” ve “Aday Öğrenci” menüleri ve bu menülerin alt menülerinin içeriklerinin Meslek Yüksekokullarımızda oluşturulmaya başlandığı ve çalışmaların devam ettiği görüldü. Menü ve alt menülerinin içeriklerindeki eksikliklerin nasıl giderilebileceği hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Enstitülerimizin duyuru, haber, accordion, pop-up sekmelerini aktif olarak kullandıkları görüldü. Bir sonraki toplantıda eksikliklerin tamamlanması, iyileştirmelere devam edilmesi kararlaştırıldı. Yaklaşık 150 dakika süren toplantıda müdür yardımcılarımızdan ve web koordinatörlerimizden gelen sorulara cevaplar verildi, öneriler dinlendi ve sonrasında toplantı sonlandırıldı.

17 Eylül 2022 (Bu haber 140 defa görüntülendi)
Karacaoğlan Yerleskesi 80000 Merkez / OSMANİYE
kalite@osmaniye.edu.tr