2024-2028 Stratejik Plan Hazırlama

Üniversitemizin 2024-2028 dönemi Stratejik Planlama komisyon başkanlarının bilgilendirilmesi amacıyla Rektörümüz Prof. Dr. Turgay UZUN başkanlığında 08 Eylül 2022 Perşembe günü saat 10.30’da rektörlük salonunda toplantı yapıldı.

Toplantıya Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Coşkun ÖZALP, Kadirli Sosyal ve Beşerî Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. M. Hamil NAZİK, Fen-Edebiyat Fakültesi Dekan Vekili Dr. Öğr. Üye. Nuh KORKMAZ, Mühendislik fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. Adnan BOZDOĞAN, Kalite Koordinatörü Doç. Dr. Oğuzhan ÇOLAKKADIOĞLU, Strateji Geliştirme Daire Başkanı Müzeyyen AKÇA ve Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı personeli Soner ÇERÇİ katıldı.

Toplantıda Strateji Geliştirme Daire Başkanımız Müzeyyen AKÇA tarafından komisyon başkanlarına Stratejik Plan Hazırlığı ile ilgili sunum yapılmış, komisyon başkanlarının görüş ve önerileri dinlenmiştir. Komisyon başkanlarının bir sonraki toplantıyı komisyon üyeleriyle yapmasına karar verildi. Yaklaşık 90 dakika süren toplantıda komisyon başkanlarından gelen sorulara cevaplar verildi, öneriler dinlendi ve sonrasında toplantı sonlandırıldı.

9 Eylül 2022 (Bu haber 170 defa görüntülendi)
Karacaoğlan Yerleskesi 80000 Merkez / OSMANİYE
kalite@osmaniye.edu.tr