Vefat Eden Dr. Öğretim Üyesi Murat Gök’ün Adı Derslikte Yaşatılacak
18.05.2022 tarihinde öğrencilerine ders anlattığı sırada aniden rahatsızlanarak kaldırıldığı hastanede vefat eden Üniversitemiz Dr. Öğretim Üyesi Murat Gök’ün ismi, Rektörümüz Prof. Dr. Turgay Uzun’un talimatı ve Üniversitemiz senatosunun kararıyla Fen Edebiyat Fakültesi’nde son ders yaptığı dersliğe verildi.

Merhum hocamızı anmak üzere son ders verdiği Fen Edebiyat Fakültesi’ndeki dersliğin önünde toplanan çok sayıda akademisyen ve öğrenciler ile bir araya gelen Rektörümüz Prof. Dr. Turgay Uzun, Dr. Öğretim Üyesi Murat Gök’ün ismini yaşatmak istediklerini ifade ederek, “Hocamız çok sevdiğimiz, çok değer verdiğimiz bir arkadaşımızdı,  maalesef kaybettik. Üstelik görevi başında hayatını kaybetti,  bir anlamda görev şehidi oldu.  Gerçekten herkesin sevdiği değer verdiği, herkesle güzel iletişimi olan bir arkadaşımızdı ve çok çalışkandı. Osmaniye için Üniversitemiz için çok önemli bir kayıp ancak takdiri ilahi. Bize düşen arkadaşımızın adını yaşatmak, onu unutmayacağız. Bu maksatla da senato üyelerimiz ile aldığımız karar neticesinde, son ders yaptığı dersliğe onun adını vermeyi uygun gördük. Biz de bundan sonra arkadaşımızın ismini burada yaşatacağız. Bildiğiniz üzere bilim insanları öldükten sonra da eserleri ile birlikte yaşıyorlar. Hocamızın da birçok eseri var. Kendisi bizim kalbimizde, üniversitemizde yaşamaya devam edecek.  Kıymetli hocamıza bir kez daha Allah’tan rahmet diliyorum, yakınlarına ve Üniversitemiz camiasına da tekrardan baş sağlığı diliyorum.” dedi.

Merhum hocamızın ruhuna okunan Fatiha’nın ardından Rektörümüz Prof. Dr. Turgay Uzun ve beraberindekiler Öğretim Üyesi Murat Gök dersliğini ziyaret ederek öğrencilere başsağlığı diledi.
25 Mayıs 2022 (Bu haber 488 defa görüntülendi)
Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Karacaoğlan Yerleşkesi 80000 OSMANİYE