BESYO Oryantasyon Toplantısı Yapıldı

Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu olarak 16.03.2022 tarihinde yüksekokulumuz öğrencileri ile oryantasyon toplantısı gerçekleştirildi. Toplantı yüksekokulumuz öğretim elemanları ve öğrencilerimizin katılımı ile düzenlendi. Yüksekokul müdür yardımcımız Dr. Öğr. Üyesi Şıhmehmet YİĞİT’in moderatörlüğünü yaptığı toplantıda açılış konuşmasını yapan yüksekokul müdürümüz Doç. Dr. Kürşat HAZAR Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu’nun büyük bir aile olduğuna, birlik ve beraberliğin çok önemli konular olduğu hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Toplantıda öğrencilerimize yüksekokulumuzun ve bölümlerin tanıtımı, öğrencilerimizin hak ve sorumlulukları, öğrenci danışmanlıkları, ders seçimi, yönergeler ve öğrenci disiplin yönetmeliği, ERASMUS, FARABİ ve MEVLANA öğrenci değişim programları, sağlık sosyal ve kültürel faaliyetler ile ilgili konularda bilgilendirmeler yapıldı. Öğrencilerimizin katılımı ile gerçekleşen toplantı soru-cevaplarla ve  öğretim elemanlarımızın dilek ve temennileri ile sonlandırılmıştır.

16 Mart 2022 (Bu haber 679 defa görüntülendi)
Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi 80000 Fakıuşağı / OSMANİYE
besyo@osmaniye.edu.tr