Geleceğinize Açılan Kapı...
Menu
Menu
Tüm Sorularınız İçin
Tüm Sorularınız İçin
Osmaniye Korkut
Ata
Bize Ulaşın
Telefon +90 000 000 00 00
Bizimle İletişime Geçin! Biz Sizi En Kısa Süre İçerisinde Arayalım.
Tüm Sroularınız İçin
Tüm Sroularınız İçin
Talep Formu
Bize Ulaşın
Telefon 0462 334 05 50
Bizimle İletişime Geçin! Biz Sizi En Kısa Süre İçerisinde Arayalım.
Gıda Teknolojisi Tezsiz YL Ders Programı

OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ

LİSANSÜSTÜ EĞİTİM ENSTİTÜSÜ
2023-2024 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI
GIDA TEKNOLOJİSİ TEZSİZ YÜKSEK LİSANS (İÖ) HAFTALIK DERS PROGRAMI

 Gün Saat 17.15-18.00

18.15-19.00 19.15-20.00   20.15-21.00   21.15-22.00
  22.15-23.00    23.15-00.00 
 
Pazartesi

GTBTY514 Türkiye’nin Endemikleri

Prof. Dr. Ömer SAYLAR 

 

GTBTY516 Çevre ve İnsan

Prof. Dr. Ömer SAYLAR 
   
   
 
Salı    

GTBTY506 Fonksiyonel Beslenme 

Doç. Dr. Emel ÜNAL TURHAN 

 

         
 
Çarşamba

 

GTBTY502 Meyve ve Sebze İşleme Sanayii

Doç. Dr. Fatma HEPSAĞ             
 

GTBTY512 Yumuşak Buğday Ürünleri Teknolojisi

Doç. Dr. Pembe EVCİ ÇÜRÜK
 

GTBTY512 Yumuşak Buğday Ürünleri Teknolojisi Uyg.

Doç. Dr. Pembe EVCİ ÇÜRÜK 
 

GTBTY510 Geleneksel ve Yöresel Gıdalar

Doç. Dr. Pembe EVCİ ÇÜRÜK
 
Perşembe

 

GTBTY508 Laboratuvar Güvenliği 

Doç. Dr. Emel ÜNAL TURHAN
           
 
Cuma

GTBTY504 Kurutma Yöntemleri ve Sistemleri

Doç. Dr. Fatma HEPSAĞ

             

 

   
   
   
   
   
 
 Cumartesi
                       

                     
                         
Pazar                         
                     
  Gıda Teknolojisi Tezli Yüksek Lisans Programının yazdırılabilir formuna ulaşmak için tıklayınız...
ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARILAR DİLERİZ… GIDA TEKNOLOJİSİ ANABİLİM DALI BAŞKANLIĞI...


Güncelleme 14.09.2022 22:30:07



26 Ekim 2023