Temiz Çevre Farkındalık Etkinliği
Ekleme Tarihi :04.06.2022 14:11 Güncelleme Tarihi: 04.06.2022 14:11 Görüntüleme Sayısı :1367

Türkiye Çevre Haftası kapsamında, yüksekokulumuzda Temiz Çevre Farkındalık Etkinliği düzenlendi. Öğr. Gör. Emrah ŞAVRAN tarafından organize edilen etkinliğe, yüksekokulumuz akademik personellerinden Öğr. Gör. Mithat EKİNCİ, Öğr. Gör. Ecem EKİNCİ ve Öğr. Gör. Fatih ERCAN ile öğrencilerimiz katıldı. Katılımcılar, yüksekokulumuz çevresinde temizlik faaliyeti yürüttükten sonra, ortak kullanım alanlarına Sıfır Atık, Geri Dönüşüm, Biyolojik Çeşitlilik, Çevre Yönetimi ve Yeşil Enerji temalı bilgi notları astı. Etkinlik sonunda, katılımcılar tarafından toplanan çöpler geri dönüşüm kafeslerine bırakıldı.

Personel e-OKÜ Öğretim Üyeleri Mezunlar Ne Nerede? İletişim English Aday Öğrenci Koyu Tema