2022-2023 Bahar Yarıyılı Fakülte Akademik Personeline Yönelik MS Teams Uzaktan Eğitim Sistemi ile Sınav/Ödev Hazırlama ve Değerlendirme Eğitimi Gerçekleştirdik
Ekleme Tarihi :24.04.2023 12:51 Güncelleme Tarihi: 24.04.2023 00:00 Görüntüleme Sayısı :408

İçinde bulunduğumuz dönemde derslerin uzaktan eğitim yoluyla devam ediyor olması nedeniyle ölçme ve değerlendirme süreçlerinin de uzaktan yürütülmesi kararlaştırılmıştır. Bu nedenle Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi olarak fakültelerde ders veren tüm akademik personele yönelik MS Teams Uzaktan Eğitim Sistemi Sınav/Ödev Hazırlama ve Değerlendirme Eğitimi gerçekleştirdik.

Eğitim 18 Nisan Salı günü saat 10:30 da OKÜUZEM personeli Öğr. Gör. Mulla Veli ABLAY tarafından çevrimiçi olarak gerçekleştirildi. Söz konusu eğitimde yazılı ve test sınavları oluşturma, ödev hazırlama, ödevleri ve sınavları değerlendirme, öğrencilere geribildirimde bulunma, notları yayımlama, öğrencilerin katılım durumlarını izleme, Microsoft Form uygulaması kullanımı, sonuçları MS Excel'e aktarma, ileri tarihli sınav planlama gibi ölçme ve değerlendirmeye ilişkin bilgiler uygulamalı olarak aktarıldı. 

Eğitime 66 hocamız katıldı ve yaklaşık 50 dakika sürdü. Eğitim sonunda hocalarımızdan gelen sorular cevaplandı.

Eğitimin kaydına erişmek için tıklayın..

Ayrıca OKÜUZEM web sayfamız içerisinde yer alan "Eğitimciler için Yardım Videoları" na göz atabilirsiniz.

Yardım Dokümanları
Eğitimciler için Öğrenciler için

Personel e-OKÜ Öğretim Üyeleri Mezunlar Ne Nerede? İletişim English Aday Öğrenci Koyu Tema