Uzaktan Eğitim Yürütme Kurulu 2. Toplantı (2022 - 2023 eğitim öğretim yılı) Yapıldı.
Ekleme Tarihi :30.01.2023 10:51 Güncelleme Tarihi: 30.01.2023 00:00 Görüntüleme Sayısı :526

Her dönem gerçekleştirilen Uzaktan Eğitim Yürütme Kurulu Toplantısı 27 Ocak 2023 Cuma günü MS Teams üzerinden online olarak gerçekleştirildi. Üniversitemiz rektör yardımcısı Sayın Prof. Dr. Coşkun Özalp başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya OKÜUZEM Müdürü Doç. Dr. Oğuzhan ÇOLAKKADIOĞLU, Bilgi İşlem Daire Başkanı Kadir ULUDAĞ, OKÜUZEM personelleri ve fakülte/yüksekokul temsilcileri katıldı.

 

Söz konusu toplantıda uzaktan eğitimde karşılaşılan sorunlar ve çözüm önerileri, Web sayfalarının güncellenmesi, Üniversitemiz uzaktan eğitim misyon, vizyon, stratejik amaç ve hedefleri, Üniversitemiz uzaktan eğitim politikaları, Üniversitemiz uzaktan eğitim performansını değerlendirilmesi için çalışmalar, Üniversitemiz uzaktan eğitiminde süreç yönetimi, Üniversitemiz uzaktan eğitiminde bilgi güvenliği ve güvenirliği, Uzaktan eğitimde programların tasarımı ve onayı, Uzaktan eğitimde ölçme ve değerlendirme, Uzaktan eğitimde öğretim yöntem ve teknikleri, Uzaktan eğitimde öğrenci geribildirimleri, Uzaktan eğitimde öğretim elamanlarının öğretim yetkinliği Uzaktan eğitimde öğrenme kaynakları konu başlıkları değerlendirildi. Toplantıda bu konularda iyileştirme ve geliştirme çalışmalarının devam edilmesine karar verildi.

Toplantı karşılaşılan sorunlar hakkında fikir alışverişleriyle, çözüm yolları hakkında katılımcıların paylaşımda bulunması ile sona erdi.

 


 

 

 

 

Yardım Dokümanları
Eğitimciler için Öğrenciler için

Personel e-OKÜ Öğretim Üyeleri Mezunlar Ne Nerede? İletişim English Aday Öğrenci Koyu Tema