Uzaktan Öğretim Sistemi Kullanıcı Eğitimi I
Ekleme Tarihi :29.03.2022 21:39 Güncelleme Tarihi: 29.03.2022 21:39 Görüntüleme Sayısı :903
Üniversitemiz Enstitülerinde öğrenim gören öğrencilerimize uzaktan öğretim sistemimizin (Microsoft Teams) işlevleri konusunda bilgi düzeylerinin arttırılması, karşılaşılabilecekleri sorunların önlenmesi, karşılaşılan sorunlara daha hızlı çözüm geliştirilebilmesi ve en aza indirilebilmesi amacıyla OKUÜZEM tarafından 15.03.2022 tarihinde saat 17.00'da online eğitim gerçekleştirildi.

Söz konusu eğitimde uzaktan eğitim sistemindeki güncellemeler, dersleri takip etme, derse katılma, ekran paylaşımı, yazılı ve test sınavları cevaplama, ders materyallerini indirme, ödev gönderme, iletişim kurma ve mesaj gönderme, ders kayıtlarına erişim, etkinlik, bildirimleri filtreleme, mesaja tepki verme, mesajı kaydetme, dosyalar, organizasyon şeması, sohbet esnasında dosya paylaşımı, dosya üzerinde eş zamanlı çalışma, telekonferans butonları, görüntülü görüşme, arka plan bulanıklaştırma, toplantı kaydetme, ekipler ve kanallar, Microsoft OneNote ve Microsoft Forms vb. uygulamaların nasıl kullanıldığı konusunda bilgi verildi.

Katılımcılardan gelen soruların da yanıtlandığı eğitim yaklaşık 60 dakika sürdü ve ortalama 45 kişi katılım gösterdi.

Yardım Dokümanları
Eğitimciler için Öğrenciler için

Personel e-OKÜ Öğretim Üyeleri Mezunlar Ne Nerede? İletişim English Aday Öğrenci Koyu Tema