Kadının Başarısı Konulu Söyleşi
Ekleme Tarihi :12.03.2022 18:21 Güncelleme Tarihi: 12.03.2022 18:21 Görüntüleme Sayısı :646
Sağlık Bilimleri Fakültesi Sosyal Hizmet Bölümü ve Sosyal Hizmet Kulübü işbirliği ile üniversitemiz Uzaktan Öğretim ve Yönetim Sistemimiz kullanılarak (OKÜ-UZEM) 08 Mart 2022 tarihinde “Dünya Kadınlar Günü” vesilesiyle, “Kadının Başarısı” konulu çevirim içi bir söyleşi gerçekleştirildi. Söyleşiye Osmaniye Kadın Girişim Üretim İşletme Kooperatifi başkanı Havva SAÇIKARA ÇETİN ile Kırsalda Kadın Çalışmaları ve Proje Uzmanı Aysel ESKİCİ konuk oldu. Konuklar söyleşide, girişimcilik deneyimlerine, başarılarına, bugüne kadar ürettikleri projelere, bu projelerin nasıl başarıldığına, başarılı olabilmek için motivasyonun ve azmin önemine değindiler. Katılımcılardan gelen soruların da yanıtlandığı söyleşi yaklaşık 60 dakika sürdü ve yaklaşık 40 kişi katılım gösterdi.

Yardım Dokümanları
Eğitimciler için Öğrenciler için

Personel e-OKÜ Öğretim Üyeleri Mezunlar Ne Nerede? İletişim English Aday Öğrenci Koyu Tema