Üniversitemizden Tazelenme Üniversitesi'ne İlişkin Bilgilendirme Standı
Ekleme Tarihi :15.10.2024 03:35 Görüntüleme Sayısı :5

 

Üniversitemiz 60+ Tazelenme Üniversitesi Projesi Koordinasyon Ofisi tarafından Park 328 AVM’de, Tazelenme Üniversitesi'ne kayıt süreci hakkında bilgilendirme standı kuruldu.

Standın amacı, 60 yaÅŸ ve üzeri bireyleri yaÅŸam boyu öÄŸrenme fırsatlarından faydalandırmak ve kayıt süreci hakkında bilgilendirmek. 

Standı ilk günden ziyaret eden Rektörümüz Prof. Dr. Turgay Uzun, Tazelenme Üniversitesi'nin toplumun her kesimine hitap eden yenilikçi bir eÄŸitim modeli olduÄŸunu vurguladı. Rektör Prof. Dr. Turgay Uzun, üniversitemiz 60+ Tazelenme Üniversitesi Projesi Koordinasyon Ofisi Koordinatörü Dr. ÖÄŸr. Üyesi Sümeyra Mihrap Ä°lter’den proje hakkında bilgi alarak, gösterilen ilgiden duyduÄŸu memnuniyeti dile getirdi.

Standı ziyaret edenlere bilgi veren üniversitemiz 60+ Tazelenme Üniversitesi Projesi Koordinasyon Ofisi Koordinatörü Dr. ÖÄŸr. Üyesi Sümeyra Mihrap Ä°lter, Tazelenme Üniversitesi’nin yaÅŸlı bireylerin sosyal ve zihinsel geliÅŸimine katkı saÄŸlamayı amaçladığını, sürekli öÄŸrenme ilkesini benimseyen bir proje olarak geniÅŸ kitleler tarafından büyük ilgi gördüÄŸünü belirtti.

 

 

 

Personel e-OKÜ Öğretim Üyeleri Mezunlar Ne Nerede? İletişim English Aday Öğrenci Koyu Tema