Rektörümüz Prof. Dr. Turgay Uzun, Yurtdışı Türkler ve Akraba Toplulukları Başkanlığını Ziyaret Etti
Ekleme Tarihi :24.05.2021 00:00 Güncelleme Tarihi: 02.06.2021 16:14 Görüntüleme Sayısı :850

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun, Yurtdışı Türkler ve Akraba Toplulukları Başkanlığını ziyaret etti.

Yurtdışı Türkler ve Akraba Toplulukları  Başkanı Abdullah Eren’i makamında ziyaret eden Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun, Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi olarak her türlü iş birliğine açık olduklarını belirterek YTB ile  yapılması planlanan iş birliği hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Ziyaretin sonunda Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun, misafirperverliği için Yurtdışı Türkler ve Akraba Toplulukları Başkanı Abdullah Eren’e teşekkür etti.

Personel e-OKÜ Öğretim Üyeleri Mezunlar Ne Nerede? İletişim English Aday Öğrenci Koyu Tema