Üniversitemiz Aktif Öğrenci Kulüpleri Toplandı
Ekleme Tarihi :09.12.2022 10:04 Güncelleme Tarihi: 09.12.2022 10:04 Görüntüleme Sayısı :602

 

Üniversitemiz SaÄŸlık Kültür ve Spor Daire BaÅŸkanlığı'nda faaliyet gösteren öÄŸrenci kulüpleri ile toplulukları tanıtım ve üye kayıtları etkinliÄŸi baÅŸladı. 

07-08-09 Aralık 2022 tarihleri arasında OKÜ Kütüphane binası önündeki alanda gerçekleÅŸtirilecek olan etkinlik, üniversitemize yeni kayıt yaptıran öÄŸrencilerin OKÜ bünyesinde bulunan kulüplerden haberdar olmaları ve öÄŸrencilerin ilgi duydukları alanlardaki etkinliklerini akademik yıl içerisinde düzenleyebilecekleri kulüpleri seçme ve tanıma amacıyla düzenleniyor.

Kulüplerin stantlarını tek tek gezerek bilgiler alan üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun, öÄŸrencilerle yakından ilgilenerek öÄŸrencilerin  kulüplere üye olmaları, bilimsel, kültürel ve sportif  etkinliklerde aktif yer almaları  yönünde tavsiyelerde bulundu. 

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun, öÄŸrencilerin sosyal-kültürel ve mesleki açıdan kendilerini geliÅŸtirmesi için kulüp ve toplulukların bir fırsat olduÄŸunu da belirtti.

Kulüp üyeleri tarafından açılan standları ziyaret eden ve büyük ilgi gösteren öÄŸrenciler, kulüplerle ilgili bilgileri edindikten sonra kendilerine yakın buldukları kulübe üye olmaktan mutlu olduklarını ifade ettiler.

Personel e-OKÜ Öğretim Üyeleri Mezunlar Ne Nerede? İletişim English Aday Öğrenci Koyu Tema